![]() |
ATI catayst center
Imam softwerski problem.
Imam laptop ACER ASPIRE 5672, s ATI Mobility Radeon X1600 Hypermemory. Problem je sljedeći. Pred nekoliko dana iz čistog mira počelo se na svaki desni klik ili kad nešto copy-pastam pojavljivati ovaj prozor, i onda ja 3 puta klinkem Abbrechen (Cancel) i sve u redu. Ali počelo me žifcirati jer mi se ama baš svaki put pojavljuje. http://img201.imageshack.us/img201/9...ed1copybf7.jpg Pa molim pomoč ako ko ima iskustva stim ili prijedloge.:beer: |
Ufff, baš i ne znam Njemački. Koliko vidim, traži neki fajl iz CCC-a. Jesi probao reinstalirati ili updejtati CCC?
|
evo prevedem:
Funkcija koju ste tražili nalazi se na "netzressource"-mrežni resurs?; koja nije dostupna. kliknite na ok za ponavljanje postupka ili pronađite datoteku koja sadrži ATICCC.MSI a problem je u tome kaj ja nisam niš dobio uz laptop osim jednog cd-a na kojem je Nortnon antivirus ak se ne varam. |
Da, dobro sam pogodio onda. Jel nemaš taj direktorij C:\ACERNB?
Inače proizvođači stavljaju u root direktorij na lapu drivere i ostale stvarčice...Odi na Acer ili ATI site pa potraži drivere i napravi reinstal. Ili, napravi search na laptopu s *.MSI parametrom pa vidi jel je negdje na kompu... |
nije ništa uspjelo...
idem potražim drivere ali neznam kak to može biti greška kad nisam ništa dirao i slično. |
nije ništa pomoglo s driverima.
ima ko rješenje? |
Imao sam iste probleme sa ACER TravelMate 2003LM.
Otidji na acer.com i tamo pronadji NJIHOVE verzije ATi drivera za karticu. Sta god skines sa ati.com nece ti pomoci (prijavljivace ti da ne moze da nadje hardware za koji bi instalirao drivere). |
Pokušaj modati službene ATI drivere u mobilne pomoću DH Mobility Mod Toola.
|
hoce to sa catalistom :)i meni se to desavalo na hp-u...nakon sto sam pokusao instalirati zadnju ver. drajvera....nakon toga sam vratio stare, no sistem se rusio kod svakok pokretanja catalista....nakon puno kopanja po kompu skuzio sam da catalistu smeta EVEREST :)za poludit....kada sam maknuo everest...sve ok !!no sada mi nije jasno nesto sa acronis-om....pokrenem pravljenje image-a i kaze on da ce sve spakirati u cca 5gb, no nakon sto zavrsi fajl zauzima 11.8gb!!!a da stvar bude bolja sve je radilo prije sa tim akronisom...sorry na OFFu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:41. |