|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
provala jednog mog poznanika
Doduse kolko vidim i on je samo cuo, ali strasno je to sto je cuo: "e da cuo sam na procovima sa dvostrukom jezrom kad nanosis pastu da moras napravit tanku crtu na sredini proca" Pitam se na ceg bi to licilo da se stvarno radi i jos k tome kad dodju procesori sa 8 i vise jezgri. Tko bi to crto? : sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A čemu služi AutoCAD? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
zilet ljudi moji zilet ![]()
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
heheheeeee , dobra ![]() moj susjed se bojao pored kompa kihnuti jer se bojao da virus ne dobije - stvarno zvuci bolesno , ali je istinito , prije nekih 7 ili 8 godina je to provalio jer je prvi imao komp dok su drugi imali plejke i sege . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a napravis onda kriz na procu..tak neces ziher fulati ![]() ![]() imam i ja susjeda koji ima programa za čišćenje programa ccca 10x i program za prženje cca 15x a glavno da komp pocisti jednom u dva mjeseca a cd/dvd spali jednom u pola godine ![]() isto tako na žalost "poznajem" jednog lika koji napravi restore point...nakon toga instaira gro programa..ne napravi novi restore point...komp mu se nakrica virusima i glupostima jer ne vjeruje antivirusnim programima...te on lupi sys.restore i jako mu je cudno sto vise niceg nema...kreten.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
joj sad sam se sjetio valjda vec izumrle kompresije arj ![]() koliko sam disketa s tim znao prebacivat s kompa na komp........ imao sam nocne more o ostecenim disketama i crc errorima Koje su tek bile provale tih ranih dana........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
e diskete , ali ko se jos sjeca recimo komodorca i kazeta i kazetofona i stelanje glave sa malim kriznim sarafuncigerom ![]() a jos jedna provala - vezana uz skener - kaze frend a kad nesto skeniras jer to ostane u skeneru ili ga ona lampa koja ide gore dolje spali ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Tak je meni moj jedan frend u školi rekao "E,mislim da mi se procesor previše grije....temperatura mu oko 50...." a ima Pentium 4 na 1.7...i ja mu kažem "pa skini hladnjak i promijeni pastu..." i ne da se to njemu,zapravo,nije htio reć da ne zna,i zove on mene da ja dođem,skinem ja hladnjak s proca,očistim onu pastu......i skinem mu vent s hladnjaka i odem ga oprat,nije mi se dalo puhat ![]()
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#24 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Krasan Momak
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
biseri...
1) crvi... to su... ma oni ti prave rupe kroz memoriju... 2) sporije mi kopiraj da bolje ispadne (kopiranje na disketu) 3) ... danas je bilo na vijestima da je pokrenut da Vinchi virus... neću palit komp... (prenosi se zrakom) ... i tako... ima bisera... p.s. mrzio sam vražije arj arhive... (tu sam naučio switch-eve u dosu ![]() i izgubio živce kada bi neka disketa bila pokvarena : hitthewa
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
Pa rastavi ga pa pogledaj jel ima sto elektroniku unutra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas