![]() |
provala jednog mog poznanika
Doduse kolko vidim i on je samo cuo, ali strasno je to sto je cuo:
"e da cuo sam na procovima sa dvostrukom jezrom kad nanosis pastu da moras napravit tanku crtu na sredini proca" Pitam se na ceg bi to licilo da se stvarno radi i jos k tome kad dodju procesori sa 8 i vise jezgri. Tko bi to crto? : sweating |
A čemu služi AutoCAD?
|
:D:D:D
|
Hm u AutoCAD-u konstuirat i isprintati, ali s vremenom ako nebude rasla povrsina procesora bi moglo biti gusto.
|
A do tada će izmislit tanju pastu.
|
zilet ljudi moji zilet :D
|
heheheeeee , dobra :)
moj susjed se bojao pored kompa kihnuti jer se bojao da virus ne dobije - stvarno zvuci bolesno , ali je istinito , prije nekih 7 ili 8 godina je to provalio jer je prvi imao komp dok su drugi imali plejke i sege . |
Citiraj:
|
Citiraj:
a kak znati di treba ici crta? |
a napravis onda kriz na procu..tak neces ziher fulati :D :D
imam i ja susjeda koji ima programa za čišćenje programa ccca 10x i program za prženje cca 15x a glavno da komp pocisti jednom u dva mjeseca a cd/dvd spali jednom u pola godine :D isto tako na žalost "poznajem" jednog lika koji napravi restore point...nakon toga instaira gro programa..ne napravi novi restore point...komp mu se nakrica virusima i glupostima jer ne vjeruje antivirusnim programima...te on lupi sys.restore i jako mu je cudno sto vise niceg nema...kreten.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
joj sad sam se sjetio valjda vec izumrle kompresije arj :)
koliko sam disketa s tim znao prebacivat s kompa na komp........ imao sam nocne more o ostecenim disketama i crc errorima Koje su tek bile provale tih ranih dana........ |
e diskete , ali ko se jos sjeca recimo komodorca i kazeta i kazetofona i stelanje glave sa malim kriznim sarafuncigerom :) e to su bili dani .
a jos jedna provala - vezana uz skener - kaze frend a kad nesto skeniras jer to ostane u skeneru ili ga ona lampa koja ide gore dolje spali ? :) |
Tak je meni moj jedan frend u školi rekao "E,mislim da mi se procesor previše grije....temperatura mu oko 50...." a ima Pentium 4 na 1.7...i ja mu kažem "pa skini hladnjak i promijeni pastu..." i ne da se to njemu,zapravo,nije htio reć da ne zna,i zove on mene da ja dođem,skinem ja hladnjak s proca,očistim onu pastu......i skinem mu vent s hladnjaka i odem ga oprat,nije mi se dalo puhat :)!! Stavim hladnjak na radijator da se osuši i kažem mu da idem otrčat kuć po pastu......i ja došao i vidim ja stoji njemu vent sav mokar na radijatoru......i pitam ga ja "jel si se ti to za***avao ili si ozbiljno mislio??" On meni onak ozbiljno odgovori "Pa ja mislio ak ga operem da će imat više okretaja pa će bolje hladit...." a ja gotov...........i tak............
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam zašto se tome tako čudite, to je ionako Artic preporuka, i hrpa ljudi to radi (uostalom to i ima smisla kad malo bolje razmisliš).
|
Citiraj:
|
to ima iskljucivo veze s oblikom jezgre ispod ihsa, intel valjda misli da se ona jedna crta nece rasporedit na cijelu sirinu jezgre...
|
@nicko..........pa kako??? mi smo ga osusili i ukljucili u maticnu i nije napravio nijedan okretaj.........
|
niste ga dobro osusili;)
to je mehanicki dio, nema elektronike |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Najbolja provala s strane nježnijeg spola koje dosta čujem u zadnje vrijeme; "Imaš ti DVD CD da mi to spržiš?" :D:D:D
|
tako mi ide to na qrac... :rambo:
sam ja to cujem i od muskih... :( |
@ destroyer & nicko..............ma nema veze,svejedno si je kupio drugi.....:)......e sad se grizem zbog tog,da mi bar znat zašto nije više proradio.........
|
biseri...
1) crvi... to su... ma oni ti prave rupe kroz memoriju...
2) sporije mi kopiraj da bolje ispadne (kopiranje na disketu) 3) ... danas je bilo na vijestima da je pokrenut da Vinchi virus... neću palit komp... (prenosi se zrakom) ... i tako... ima bisera... p.s. mrzio sam vražije arj arhive... (tu sam naučio switch-eve u dosu :) i izgubio živce kada bi neka disketa bila pokvarena : hitthewa |
Pa rastavi ga pa pogledaj jel ima sto elektroniku unutra :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:38. |