|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Rangovi Napajanja
Razmisljam o kupnji novog napajanja pa bi me zanimalo ako bi netko mogao rangirati navedena napajanja (bilo kojim redosljedom, samo je potrebno naznaciti kojim) i koji bi ovak model bio best buy i high-end. Aopen Enermax ChiefTec Fortron Tagan Naravno napisite ak znate jos koje. Zahvaljujem unaprijed. ![]()
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Po kvaliteti rekao bih: 1. Forton 2. Enermax 3. Aopen 4. Chieftec 5. Tagan (majko mila di si to iskopo, nikad cuo!) Za ovo 1. / 2. moze i obrnuto. Ne bih se bunio da mi netko pokloni jednog ili drugog ![]() Btw di je Antec? Ak govorimo o kvalitetnim napajanjima onda to nemres izostavit... Ista prica i s Enlight-om.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
A gdje li je JNC ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Tagan, bio je u jednom cjeniku kao kvalitetna napajanjahttp://members.lycos.co.uk/hardwareland/ Zato sam napisal prije ak netko zna jos koja neka napise i ak imas lokaciju di ga kupiti. Hvala
![]() |
![]() |
#5 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Djpaur ti je dobro rekao, ok dodaj i JNC, no iskreno imam Enermaxa, nemam nekih problema, hrvatske mreže su sj. koliko sam primjetio Enermax je otporan na mrežne promjene napona, tako da sam jako zadovoljan. U biti kupi po snazi napajanje koje želiš pa ubodi UPS i riješio si se muke hehehe. A i Blade već si prije pitao to isto pitanje, hm !? Tamo si dobio dobre odgovore. Svi su pametno odgovarali. Ima dobrih napajanja, idi malo po netu i gledaj primjedbe, komentare, savjete. Forton je fakat ok, ako nema ond Enlight,.... Sretno... (ja znam da ja nisam puno razmišljao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Da bila je slicna tema ali ovdje sam htio bas direktno to tak da i drugi kaj dodju vide. Zapravo ono kaj hocete reci sa enermaxom i frontonom nemrem fulat! Isao bi ja po netu da vec nisam tolko nabil telefona! Biti ce kukulele kad dodje racun!!
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma nemres fulat ni s Antecom ni sa Chieftechom ni sa Enlightom ni sa.....da! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001