![]() |
Rangovi Napajanja
Razmisljam o kupnji novog napajanja pa bi me zanimalo ako bi netko mogao rangirati navedena napajanja (bilo kojim redosljedom, samo je potrebno naznaciti kojim) i koji bi ovak model bio best buy i high-end.
Aopen Enermax ChiefTec Fortron Tagan Naravno napisite ak znate jos koje. Zahvaljujem unaprijed.:beer: |
Po kvaliteti rekao bih:
1. Forton 2. Enermax 3. Aopen 4. Chieftec 5. Tagan (majko mila di si to iskopo, nikad cuo!) Za ovo 1. / 2. moze i obrnuto. Ne bih se bunio da mi netko pokloni jednog ili drugog :) Btw di je Antec? Ak govorimo o kvalitetnim napajanjima onda to nemres izostavit... Ista prica i s Enlight-om. |
A gdje li je JNC :fuming: :fuming: :fuming:
|
Citiraj:
Tagan, bio je u jednom cjeniku kao kvalitetna napajanjahttp://members.lycos.co.uk/hardwareland/ Zato sam napisal prije ak netko zna jos koja neka napise i ak imas lokaciju di ga kupiti. Hvala |
Djpaur ti je dobro rekao, ok dodaj i JNC, no iskreno imam Enermaxa, nemam nekih problema, hrvatske mreže su sj. koliko sam primjetio Enermax je otporan na mrežne promjene napona, tako da sam jako zadovoljan.
U biti kupi po snazi napajanje koje želiš pa ubodi UPS i riješio si se muke hehehe. A i Blade već si prije pitao to isto pitanje, hm !? Tamo si dobio dobre odgovore. Svi su pametno odgovarali. Ima dobrih napajanja, idi malo po netu i gledaj primjedbe, komentare, savjete. Forton je fakat ok, ako nema ond Enlight,.... Sretno... (ja znam da ja nisam puno razmišljao :) ) |
Da bila je slicna tema ali ovdje sam htio bas direktno to tak da i drugi kaj dodju vide.
Zapravo ono kaj hocete reci sa enermaxom i frontonom nemrem fulat! Isao bi ja po netu da vec nisam tolko nabil telefona! Biti ce kukulele kad dodje racun!! |
Ma nemres fulat ni s Antecom ni sa Chieftechom ni sa Enlightom ni sa.....da!
|
Re: Rangovi Napajanja
Citiraj:
Malo citanja nikome ne skodi :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:41. |