|
![]() |
#152 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#153 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
A jedno pitanjce Darth Vader. Ja imam stari Siemens c10 koji ne podržava adsl2 kaj ce oni meni dat besplatni modem ili ce me otkantat. Jer ja s njima ni mjesec dana se neobvezujem...
#155 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Zanimljivo! Većina Vas priča o povećanju brzina. Što je najzanimljivije i sam Šoljanica je za interview u BUG-u rekla da će biti povećanja brzina i to uskoro, a meni je monter koji je neki dan došao ukloniti kvar rekao da kolko on zna padaju cijene i to na točno one iznose o kojima se priča. Na pitanje kada će to biti, odgovorio je da bi najvjerojatnije moglo početkom slijedećeg mjeseca! Pa si Vi sad mislite! : hitthewa Bilo bi predobro da se obje stvari obisitine! ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
ove teme o sniženju cjena adsl-a su gore nego za*ebana ljubav ili neko slično sapunjasto tv (ne)djelo.. ne zna se ništa osim da će nešto biti nekad, i to možda skoro ![]() s obzirom na ono šo se dogodilo vm mrežama kad su ponudili flat čisto sumnjam da će i t com ponuditi flat za istu cjenu. uostalom, kao što je netko već rekao t com nas razveseljava po shemi- brzine gore-> cjene dole-> budući da je zadnje bilo sniženje cjena odnosno povećanje paketa šanse da tcom dodatno snizi cjene su manje od minimalnih ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Zašto se neće dogodit VM mreže T-com-u? Evo zašto. VM mreže su ponudile flat na dosadađnjim ADSL kapacitetima dok T-com sad prelazi na ADSL 2+ što znači da automatski kapacitet mreže raste i da će mreža biti sposobna podnijeti takav "udar". Ne želim sad ništa sigurno govoriti ali jučer sam saznao od čovjeka iz T-com da 15.1. kreće flat za 138, pred kraj godine podižu brzine na 2Mbit,4Mbit i 6Mbit. Dok iduće godine flat postaje jedini paket i plaća se samo brzina |
![]() |
![]() |
#159 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Pozlatile ti se rijeci
![]() |
#160 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Aha, a čovjek iz t-com-a je pretpostavljam monter za dsl koji je nakon 2 gemišta odao sve njihove strateške planove za iduće desetljeće? Već mi je pun kua ovakvih "provjerenih" infomacija. JEDINI koji je do sada na ovom forumu ranije od svih donio vijest o sniženju cijena je Atha, ovo sve drugo su bile glasine. Ako je sudit po početku glasina, bar kako je bilo zadnji puta, možemo očekivat snižnje cijena tamo negdje u 6-om mjesecu.
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Vidim ja da ovdje ima ljudi koji bi mogi biti profesionalne babae vračare ili vračevi i slično......
#163 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pa 15.1 je ubrzo dal ima kakvih ofišl njuwz od t-coma
#164 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
sad cemo se opet nadat 15.1 (btw. moj birthday ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
zasto lock ? mislim da treba ostati otvorena dok FLAT ne postane standard , dakle jakooo dugo ![]() zasad nema nista sluzbeno . |
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Ekipa, ove tu izjave sa datumima loše djeluju na moju psihu.Bio sam na VM Mrežama, sve dok me nisu otkantali i bio sam tako bezbrižan.Konačno sam mislio nema briga oko skidanja, ničega (taman su se i brzine sredile), stavio connection mode u routeru na "always on" (konačno) i onda nas oni brutalno prizemlje. Tako da Reezon, pozlatile ti se riječi. Ako baš idemo razmišljati u dubinu (nekakvu), možda je T-Com platio VM Mrežama da daju flat za bagatelu, da vide kako će to njihovi vodovi podnijeti ![]() ![]() Znači, čeka se 15.01. sad...: nuts : |
![]() |
![]() |
#168 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
em sto nas t-com pljacka nego nas jos je** u zdrav mozak s tim svojim "najavama" iz "pouzdanih izvora", daj za***ite vise s tim voodoo crap ako ce biti kakvo snizenje ili povecanje brzina onda ce se saznat dan prije, jer svi poslovni korisnici dobe obavijest na mail o tome OT: jel mogu nekako u svom profilu staviti da ne vidim ovaj thread ?
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
#171 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Cijeli život se sastoji od isčekivanja. Dok ćete ući u 70tu godinu, vjerojatno ćete nemirno spavati jer vam još nije dostupan ADSL70+ ili nova usluga Virtualnog seksa ![]() Više volim na ovakve teme reagirati: Što bude-bude. Jedino ako netko ima stvarno provjerene informacije, jer naklapat se može uz pivo ili gemišt...u biti takva su naklapanja i najbolja ![]() Živ'li |
![]() |
![]() |
#172 |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
#173 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#174 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
bio sam kod babe vracare, bit ce sigurno povecanje brzina i flat rate ! samo neznam kad... ![]()
#175 |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
2GB -->
5GB--------->10GB flat 278kn--->flat 228kn kaj nije vjerovatnija ova opcija
1GB--------->2GB 5GB--------->10GB flat 278kn--->flat 228kn
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Zašto ne. Meni je 5 malo,10 dovoljno, a flat previše.S obzirom da je sve na netu stalno ,nemam potrebe stalno skidat. Uzmem samo što mi treba. 10 G sasvim dovoljno. A cijene mogu manje ,to je uredu.
#178 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Da li je tko od ekipe na Optimi i kakva iskustva ima s njima? Razmišljam da si smanjim brzinu na 512/192, ali uzmem paket "flat min" gdje imam paket od 5 GB, a svaki dan 22-07h flat, sve zajedno za 108 kn mjesečno.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
#179 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Dobro! Ako budem u pravu ima ekipa da se skupi i da mi pokloni 512 mb ddr400: cheers2? jel deal? |
|
![]() |
![]() |
#180 |
profesionalni pijanac
Datum registracije: Nov 2006
|
a ako nebudeš u pravu onda ti svoj procesor baciš u smeće? može tako? ko nebi volia da si u pravu, samo što je dosad bilo milijun bezveznih nagađanja i kvazi informacija t-comovih montera,čistača,portira itd. Dajete ljudima uzaludnu nadu, onaj sa pravim i konkretnim informacijama i dokazima nek se javi, ostali neka ne daju lažnu nadu
Uređivanje | |
|
|