![]() |
t-comovo snizenje
oce sta onda biti od toga???
|
Oce, samo kada...
|
mislio sam oce biti to od 1.1.,kako sam bio cuo?
|
bit ce jer su VM mreže ponudili flat za 49kn a oni idu prek t-soma
|
Ako bude, oko 15.1.
|
http://www.radiodeejay.hr/vijesti.asp?id=2220
neloshe ak je istina heh.... |
To bi bio najbolji Božić do sada :D
|
ako je tako odo ja na 2048 kbit/s download i 265 kbits/s upload 199 kn / mj. :D
|
moje misljenje da nece biti skoro pa nista od toga, jer da je tako vec bi bile reklame, a i dobili bi mailove da idu brzine gore pa da ce tijekom tog i tog perioda raditi na "poboljsanjima"
a i imam osjecaj da kada stave flat da ce im prvog dana "past" sistem, barem imam takav osjecaj, jer mi smo ipak hrvati koji jedva cekamo flat :D |
Živi bili pa vidili : goood :
|
Izvršna direktorica T-Coma je je izjavila da će biti samo povećanje brzine, a da cijene i paketi ostaju nepromijenjeni... Zato ova sva nagađanja padaju u vodu. I neće se oni tako lako odreći naših kunica i dati nam svima tako povoljan flat, još će oni nama musti iz džepova...
EDIT: OT: post #333 :) |
ma da je samo povecanje brzina ja sretan :D makar bi mi dobro doslo da dodje flat za 138kn : sweating
|
ma dobro oni pričaju i pričaju,ali ako samo dignu speed,ostavim si speed kod njih i odem na VM-mreže,opet dobro :D
|
ma hebes brzinu,sta ce mi to....tako cu jos vise skinuti: stoopid
|
Citiraj:
|
Citiraj:
dobro bi mi došla veća brzina... :rolleyes: |
meni isto,ali ako im cijena flata ne padne idem odmah na vm-mreže,mislim flat za 60kn,tko će sada još plačati 200,tcom spustiš na 1GB,tako ne plačaš ništa ako ništa ne trošiš,a ne mogu se žaliti jer pretplatu plačaš i koristiš za vm-mreže,tu je rupa u tcom ugovoru,što možeš mjenjati pakete kako hočeš :D
|
Ove VM mreze su bile uvod u t-comovo snizenje, ne moze si tcom dopustiti sad bude tolika razlika u cijenama... on to zna i zato su ova najavljivanja o flatu realna... e sad posto ce flat biti jeftin, mislim da vise nece biti ono maxdsl za 1kn prikljucak...
|
ja se samo nadam da ce im konkurencija se dic u skladu s tim
|
a iskreno ne bi se bunio da se maknem od tcoma,već mi ih je lagano dosta,ako jako brzo ne koigiraju cijene odoh ja
|
uzeo bi i ja od VM mreze,ali imam ugovor sa t-srotom jos 5 mjeseci:fuming:
|
na tscumu do kraja 6 mjeseca, a i slavonija nije jos podrzana sa vm - tako da sam prisiljen cekati t-com odgovor...
|
ja čekam reply VM-ovaca
iaoko t-com spusti cijene tj. one budu slične VM-ovom flatu,ja prelazim na VM jer ću rađe njima dat 49kn nego t-scumu:rambo: |
a šta recimo da ja uzmem flat za prvi misec a oni npr. snize cijene 01.01 ili 15.01 hoću li ja platiti flat 200 kn ili 50 :confused:
|
Citiraj:
|
Ne bih rekao, i zadnje povećanje paketa je bilo tjekom mjeseca pa je vrijedilo retroaktivno
|
Nadam se da ce t-com brzo snizit cijene ,jer razika u cijeni t-coma i VM je prreevveelika
|
Mozda oni namjerno hoce da vecina korisnika ode u amis i vm tako da se t-comu rastereti mreza.
|
Citiraj:
;) : goood : |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |