|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Comp restart!!!
Bok! Imam problem. kompjutor mi se resetira svakih 15 minuta kada nisam na njemu. Dakle ako radim nes 4 sata na njemu sve je ok al cim ga pustim 30 minuta, resetira mi se 2 puta. I kada se pokrene ponovo poslije reseta dobijem od windowsa report: windows have recoverd from seriuos error. Sada sam stavio nove ATI catalyst drivere, proso nod 32 seytem check, adaware check i sve poslo ok al opet ista stvar nakom 15 min. PLzzzzzz help.....
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
O kojoj konfi se radi? Kojim windowsima? Jesu updejtovani ili su ko od bila dani... BTW jel ti hibenate opcija uključena? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
ati radeon 9600 1gb ram 120 seagate HD Imam windows professional XP sa ful updejtima i sve Hibernate mi je upaljen, stavljen mi je tako da kad stisnem gumb na kučištu, ode u hibernaciju. Kad mi se pojavio ovaj problem, prvo kaj sam gledo u control panel/Power options da nes nije krivo podeseno, al sve mi je NEVER...da se nista ne gasi...
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Iskljuci automaticaly restart(onda ce pokazati BSOD sa nekom informacijom), @Gorki objasi mu di je ja iden spavat ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
Desni klik na My Computer odi na Properties, Advanced tab, odaberi Startup and Recovery, Settings , pa opet Startup and Recovery, zatim odznači Automatically restart, potvrdi sa OK i obavezno restartiraj mašinu Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uđi u BIOS i stisni Load Optimized Defaults... Nadalje, istestiraj memoriju pomoću programa memtest86+ ili Stress Primea 2004.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
: stoopid A koje napajanje imas?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
možda mu je u biosu podešena ''granična temperatura''... daj pogledaj malo u everestu i u biosu kak se temperature vrte |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Napravi ovim redosljedom kako su ti thuNdeR i domy_os rekli: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Premium
|
Citiraj:
blue storm 350 W...iz linksa, staro oko godinu dana...platio oko 400 kn Citiraj:
evo ukratko, popizdio sam i poslo sve u ku... i formatiro sam komp ![]() sad sve šljaka, nemam pojma u cemu je bila greška, vidit cemo kaj ce bit posle.....tnx svima za hlp Postoji i EDIT tipka, alooo!!!
vip Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 11.01.2007. u 14:55. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|