![]() |
Comp restart!!!
Bok! Imam problem. kompjutor mi se resetira svakih 15 minuta kada nisam na njemu. Dakle ako radim nes 4 sata na njemu sve je ok al cim ga pustim 30 minuta, resetira mi se 2 puta. I kada se pokrene ponovo poslije reseta dobijem od windowsa report: windows have recoverd from seriuos error.
Sada sam stavio nove ATI catalyst drivere, proso nod 32 seytem check, adaware check i sve poslo ok al opet ista stvar nakom 15 min. PLzzzzzz help..... |
O kojoj konfi se radi? Kojim windowsima? Jesu updejtovani ili su ko od bila dani...
BTW jel ti hibenate opcija uključena? |
Citiraj:
ati radeon 9600 1gb ram 120 seagate HD Imam windows professional XP sa ful updejtima i sve Hibernate mi je upaljen, stavljen mi je tako da kad stisnem gumb na kučištu, ode u hibernaciju. Kad mi se pojavio ovaj problem, prvo kaj sam gledo u control panel/Power options da nes nije krivo podeseno, al sve mi je NEVER...da se nista ne gasi... |
Iskljuci automaticaly restart(onda ce pokazati BSOD sa nekom informacijom), @Gorki objasi mu di je ja iden spavat ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Desni klik na My Computer odi na Properties, Advanced tab, odaberi Startup and Recovery, Settings , pa opet Startup and Recovery, zatim odznači Automatically restart, potvrdi sa OK i obavezno restartiraj mašinu Citiraj:
|
Citiraj:
|
opet restart..neznam kaj mu je...imate jos ideja??
|
Uđi u BIOS i stisni Load Optimized Defaults... Nadalje, istestiraj memoriju pomoću programa memtest86+ ili Stress Primea 2004.
|
: stoopid A koje napajanje imas?
|
možda mu je u biosu podešena ''granična temperatura''...
daj pogledaj malo u everestu i u biosu kak se temperature vrte |
Napravi ovim redosljedom kako su ti thuNdeR i domy_os rekli:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
evo ukratko, popizdio sam i poslo sve u ku... i formatiro sam komp :) sad sve šljaka, nemam pojma u cemu je bila greška, vidit cemo kaj ce bit posle.....tnx svima za hlp Postoji i EDIT tipka, alooo!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |