|
![]() |
#61 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Citiraj:
Volio bi vjerovat da si to 'dečko' upotr***io zbog toga što sam ti ostavio dojam da sam mlađi... Inače to bi volio vjerovat pogotovo zbog toga jer ne znam jel to 'dečko' u ZG-u znači nešto poput 'tip' ,'lik' i slično no mogu ti reči da ljudi u Splitu a pogotovo ja naviknut na internet kulturu gledam to kad se ljudi obračaju s visoka prema drugom za kog misle da nema blagog pojma.... a ustvari to i nije uopče krivo pošto stvarno nemam pojma o komp. zvučnicima pošto nikad nisam imao nijedne. :-/ ne brini, svjestan sam ja da je komplet iz kauflanda teška (ili bolje iskoristit lagana plastika ) i radije bih volio neki komp sistem za te novce jer mi se prema ovom čine kvalitetniji...no nažalost kad su na kvadro kučno kino mogli nakeljit dig.in s dekoderom stvarno šteta kako toga nigdje nema u komp. zv. sistemima približno iste novčane klase ,zar ne ? zbog toga se i dalje nadam da postoji nešto te da mi netko može reči da je baš jedan kučno kino komplet bolji od drugog iako su cijenom približno isti....shvačaš?
![]() |
#62 |
Guest
|
Bilo bi bolje da se upitaš kamo se kopčaju zvučnici za kučno kino a kamo zvučnici napravljeni za računalo..pa možda onda shvatiš zašto nemaju dig.in.....osim skupljih koji imaju i širu upotrebu....a i nemora biti. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() da te pitam, jesi oženjen? ako jesi, oprosti što sam te imenovao dečkom, iako to nije bilo s visoka niti podrugljivo, već upravo kao što si i napisao, (lik, tip, osoba kojoj upućujem odgovor, pošto sam zaključio da si muško, a za godine ne znam jer se nisi udostojio upisati u profil ![]() A pošto mi ne pričamo ovdje uživo, dečko se može shvatiti na krivi način. Ali stvarno, malo si mi nekako napet (ne u onom smislu privlačan ![]() Ne podrugujem ti se, niti mi je to namjera. a sad da se vratim na temu, ako pronađeš neki "kućno kino komplet" za 500-600kn, a da ima digital in, kupi to, jer set zvučnika za komp to nema. Ima, ali ne oni kompleti koji koštaju ispod 1000kn. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 | |
undercover
|
Citiraj:
![]() Inače znam da se radi sve i svašta zbog kresanja troškova pa i na te komplete to nije stavljeno pogotovo zbog tog jer je u neku ruku nepotrebno pošto je dekoder sami komp no ozbiljnije gledajuči -koliko su na tom mogli uštedit pošto tu glupost ima kučno kino iste cijene...
![]() |
#66 | |
undercover
|
Citiraj:
Ne tražim dvostruka značenja već se samo potrudim sve pogledat iz malo više kuteva upravo zbog onog što i sam shvačaš - ne sjedimo mi u kafiču jedan nasuprot drugog pa ja mogu po tvom izrazu lica protumačit jesi ti nešto mislio onako zločesto s visoka ili onako ozbiljno....a da se nađemo u takvoj nekoj situaciji zbog neke zajedničke teme mislim da ti godine nebi bile puno važne ... btw,nisam oženjen. što se kučnog kina tiče ,ljudi uvjek vole opciju biranja radilo se o malo ili o puno novaca i upravo je to ono što sve čini zanimljivim...biranje što ti najbolje odgovara za uložene novce. tako da iako sam pomalo shvatio da nema komp. komplet s dig.in bilo bi mi blesavo jednostavno uzet bilo koji komplet na koji naiđem u peveca i nadao sam se da če netko reči baš nešto određeno što da uzmem kao što je izronio i Logi x-530 kao nešto bolje od ostalih stvari iste cijene .... a kako mi se ukaže na nešto ja namjeravam vratit uslugu na ovom forumu u nečem gdje se bolje snalazim.
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 03.12.2006. u 09:01. |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
undercover
|
Citiraj:
Dobni prosjek posjetioca ovog foruma je zanimljiv. ![]() Možda bi bilo najbolje da se ljudima počmem obračat sa "vi" da se nitko slučajno nebi našao uvrjeđen : stoopid za tu tvoju (vašu) utopiju neznam što reči osim da mi stvar nebi odgovarala pošto najvjerovatnije ne dolazi sa nakeljenim dig. in.
![]() |
#68 | ||
Jalnuški diletant
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma ja to tebi od milja. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#69 |