Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 02.12.2006., 23:21   #61
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
e yeb ga Sniper, ti ulati a da nisi pročitao cijeli topic...

dečko traži nešto što na sebi ima Digital In, odnsono svoj dekoder...
a to ovi Creative nemaju, a niti jedni drugi za 500kn...

a taj komplet što si vidio u Kauflandu, to ti je čisto smeće jadno škripavo šuškavo... ovaj creative ga pojede za doručak u kvlaiteti zvuka....
ali opet, i sam kažeš da za 500kn ne može biti nešto što valja (dvd+zvčnici+pojačalo)
Gabre,
Volio bi vjerovat da si to 'dečko' upotr***io zbog toga što sam ti ostavio dojam da sam mlađi...
Inače to bi volio vjerovat pogotovo zbog toga jer ne znam jel to 'dečko' u ZG-u znači nešto poput 'tip' ,'lik' i slično no mogu ti reči da ljudi u Splitu a pogotovo ja naviknut na internet kulturu gledam to kad se ljudi obračaju s visoka prema drugom za kog misle da nema blagog pojma....

a ustvari to i nije uopče krivo pošto stvarno nemam pojma o komp. zvučnicima pošto nikad nisam imao nijedne. :-/

ne brini, svjestan sam ja da je komplet iz kauflanda teška (ili bolje iskoristit lagana plastika ) i radije bih volio neki komp sistem za te novce jer mi se prema ovom čine kvalitetniji...no nažalost kad su na kvadro kučno kino mogli nakeljit dig.in s dekoderom stvarno šteta kako toga nigdje nema u komp. zv. sistemima približno iste novčane klase ,zar ne ?
zbog toga se i dalje nadam da postoji nešto te da mi netko može reči da je baš jedan kučno kino komplet bolji od drugog iako su cijenom približno isti....shvačaš?
Staro 02.12.2006., 23:34   #62
amd freak
Guest
Moj komp

Bilo bi bolje da se upitaš kamo se kopčaju zvučnici za kučno kino a kamo zvučnici napravljeni za računalo..pa možda onda shvatiš zašto nemaju dig.in.....osim skupljih koji imaju i širu upotrebu....a i nemora biti.
amd freak je offline  
Staro 02.12.2006., 23:43   #63
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Heh nisam znao da je posredi dig.-in..: bonker2
Za 500kn neces naci takvo sto, ili se odluci za nesto ''slabije'' tipa 2.1 ili skupljaj josh love.
Staro 02.12.2006., 23:57   #64
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Gabre,
Volio bi vjerovat da si to 'dečko' upotr***io zbog toga što sam ti ostavio dojam da sam mlađi...
Inače to bi volio vjerovat pogotovo zbog toga jer ne znam jel to 'dečko' u ZG-u znači nešto poput 'tip' ,'lik' i slično no mogu ti reči da ljudi u Splitu a pogotovo ja naviknut na internet kulturu gledam to kad se ljudi obračaju s visoka prema drugom za kog misle da nema blagog pojma....

a ustvari to i nije uopče krivo pošto stvarno nemam pojma o komp. zvučnicima pošto nikad nisam imao nijedne. :-/
e jesi me nasmijao

da te pitam, jesi oženjen? ako jesi, oprosti što sam te imenovao dečkom, iako to nije bilo s visoka niti podrugljivo, već upravo kao što si i napisao, (lik, tip, osoba kojoj upućujem odgovor, pošto sam zaključio da si muško, a za godine ne znam jer se nisi udostojio upisati u profil

A pošto mi ne pričamo ovdje uživo, dečko se može shvatiti na krivi način.

Ali stvarno, malo si mi nekako napet (ne u onom smislu privlačan ), i previše tražiš dvostruka značenja u odgovorima.
Ne podrugujem ti se, niti mi je to namjera.

a sad da se vratim na temu, ako pronađeš neki "kućno kino komplet" za 500-600kn, a da ima digital in, kupi to, jer set zvučnika za komp to nema. Ima, ali ne oni kompleti koji koštaju ispod 1000kn.
Gabre je offline  
Staro 03.12.2006., 08:17   #65
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor amd freak Pregled postova
Bilo bi bolje da se upitaš kamo se kopčaju zvučnici za kučno kino a kamo zvučnici napravljeni za računalo..pa možda onda shvatiš zašto nemaju dig.in.....osim skupljih koji imaju i širu upotrebu....a i nemora biti.
Heh, kužio bi ja tebe u slučaju da komp nema dig. out - ali ga ima

Inače znam da se radi sve i svašta zbog kresanja troškova pa i na te komplete to nije stavljeno pogotovo zbog tog jer je u neku ruku nepotrebno pošto je dekoder sami komp no ozbiljnije gledajuči -koliko su na tom mogli uštedit pošto tu glupost ima kučno kino iste cijene...
Staro 03.12.2006., 08:41   #66
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
e jesi me nasmijao

da te pitam, jesi oženjen? ako jesi, oprosti što sam te imenovao dečkom, iako to nije bilo s visoka niti podrugljivo, već upravo kao što si i napisao, (lik, tip, osoba kojoj upućujem odgovor, pošto sam zaključio da si muško, a za godine ne znam jer se nisi udostojio upisati u profil

A pošto mi ne pričamo ovdje uživo, dečko se može shvatiti na krivi način.

Ali stvarno, malo si mi nekako napet (ne u onom smislu privlačan ), i previše tražiš dvostruka značenja u odgovorima.
Ne podrugujem ti se, niti mi je to namjera.

a sad da se vratim na temu, ako pronađeš neki "kućno kino komplet" za 500-600kn, a da ima digital in, kupi to, jer set zvučnika za komp to nema. Ima, ali ne oni kompleti koji koštaju ispod 1000kn.
Gabre, nisam ni najmanje napet i mislim da imaš takav dojam zbog tog što i sam kažeš -net komunikacija.
Ne tražim dvostruka značenja već se samo potrudim sve pogledat iz malo više kuteva upravo zbog onog što i sam shvačaš - ne sjedimo mi u kafiču jedan nasuprot drugog pa ja mogu po tvom izrazu lica protumačit jesi ti nešto mislio onako zločesto s visoka ili onako ozbiljno....a da se nađemo u takvoj nekoj situaciji zbog neke zajedničke teme mislim da ti godine nebi bile puno važne ...
btw,nisam oženjen.

što se kučnog kina tiče ,ljudi uvjek vole opciju biranja radilo se o malo ili o puno novaca i upravo je to ono što sve čini zanimljivim...biranje što ti najbolje odgovara za uložene novce.
tako da iako sam pomalo shvatio da nema komp. komplet s dig.in bilo bi mi blesavo jednostavno uzet bilo koji komplet na koji naiđem u peveca i nadao sam se da če netko reči baš nešto određeno što da uzmem kao što je izronio i Logi x-530 kao nešto bolje od ostalih stvari iste cijene ....

a kako mi se ukaže na nešto ja namjeravam vratit uslugu na ovom forumu u nečem gdje se bolje snalazim.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 03.12.2006. u 09:01.
Imagine je offline  
Staro 03.12.2006., 08:55   #67
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Citiraj:
Autor Vic Vega Pregled postova
Sinek, ne znam ja o kakvom Logiteku ti pričaš i koji dio "JMlab Grande Utopia" nisi razumio?
Sad "sinek"?

Dobni prosjek posjetioca ovog foruma je zanimljiv.

Možda bi bilo najbolje da se ljudima počmem obračat sa "vi" da se nitko slučajno nebi našao uvrjeđen : stoopid

za tu tvoju (vašu) utopiju neznam što reči osim da mi stvar nebi odgovarala pošto najvjerovatnije ne dolazi sa nakeljenim dig. in.
Staro 03.12.2006., 10:59   #68
Vic Vega
Jalnuški diletant
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Sad "sinek"?
Ma ja to tebi od milja.

Citiraj:
Možda bi bilo najbolje da se ljudima počmem obračat sa "vi" da se nitko slučajno nebi našao uvrjeđen : stoopid
Meni slobodno možeš, i niš se nemoj čudit'.

Citiraj:
za tu tvoju (vašu) utopiju neznam što reči osim da mi stvar nebi odgovarala pošto najvjerovatnije ne dolazi sa nakeljenim dig. in.
Pa ti si me pitao šta imam, ja ti nisam samoinicijativno napiso.
Vic Vega je offline  
Staro 03.12.2006., 13:48   #69
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Otišla tema pod ključ.
Costa je offline  
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme