|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
slika na tv
kartica je leadtekova 7600gt TDH rezolucija ekrana je 1280*1024 a tv maximalna 1024*768. kad mi je desktop pomicuci misem po ekranu mice mi se prikaz na tv malo u svim smjerovima dok u igrama radi ok ali kod filmova mi je film preko cijelog zaslona , znaci trba biti orgina 16:9 a on ga pretvori u 4:3. molim pomoc kako d ovo rijesim ako moze detaljije i unaprijed puno hvala neno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Zato jel si klonirao i baca ti istu rezoluciju kao na monitoru, stavi na monitoru 1024*768 i ponovo kloniraj pa češ vidjeti da je ok ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
U kojem programu gledas video? Mozda je u njemu postavljeno da rasiri sliku, inace ja koristim dual view pa je rezolucija 1280x1024 na monitoru a na TV-u 1024x768. Isto tako ukljuci pod Full Screen Video/device na Auto-select
![]() |
#7 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
nažalost to je bug u cijeloj 9.xx seriji drivera, koristi 8.xx seriju ili pokušaj sa ffdshowom restegnuti sliku... edit http://forum.pcekspert.com/showthrea...795#post560795
Zadnje izmijenjeno od: crn. 04.11.2006. u 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja to rijesavam ovak: prebacis na tv,upalis film ali pazi da ti slika zaslona bude unutar dimenzija tv-a ako nije smanji pa ponovo upali...nakon toga stisni pauzu i odi u display optrions na tv desni klik device adjustment i pomakni bilo sta da nebude na defoltnim postavkama i nakon toga stisni restore defolt! onda ce ti prilagodit sliku velicini tv-a...ako ne uspije od prve od druge ce sigurno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|