![]() |
slika na tv
kartica je leadtekova 7600gt TDH rezolucija ekrana je 1280*1024 a tv maximalna 1024*768. kad mi je desktop pomicuci misem po ekranu mice mi se prikaz na tv malo u svim smjerovima dok u igrama radi ok ali kod filmova mi je film preko cijelog zaslona , znaci trba biti orgina 16:9 a on ga pretvori u 4:3. molim pomoc kako d ovo rijesim ako moze detaljije i unaprijed puno hvala
neno |
Zato jel si klonirao i baca ti istu rezoluciju kao na monitoru, stavi na monitoru 1024*768 i ponovo kloniraj pa češ vidjeti da je ok;)
|
eh
evo probao sta si rekao i ok je za pocetni prikaz ali video mi opet razvuce preko cijelog tv... nije orginal..likovi razduzeni...??? help?
|
U kojem programu gledas video? Mozda je u njemu postavljeno da rasiri sliku, inace ja koristim dual view pa je rezolucija 1280x1024 na monitoru a na TV-u 1024x768. Isto tako ukljuci pod Full Screen Video/device na Auto-select
|
eh
pa to i ja koristim ali neznam zasto mi odjednom filmovi razduzeni...koristim win media classic a i sto se dogodin i u wmp-u
|
Jesi li stavljao nove drivere?
|
nažalost to je bug u cijeloj 9.xx seriji drivera, koristi 8.xx seriju ili pokušaj sa ffdshowom restegnuti sliku...
edit http://forum.pcekspert.com/showthrea...795#post560795 |
ja to rijesavam ovak: prebacis na tv,upalis film ali pazi da ti slika zaslona bude unutar dimenzija tv-a ako nije smanji pa ponovo upali...nakon toga stisni pauzu i odi u display optrions na tv desni klik device adjustment i pomakni bilo sta da nebude na defoltnim postavkama i nakon toga stisni restore defolt! onda ce ti prilagodit sliku velicini tv-a...ako ne uspije od prve od druge ce sigurno...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |