|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Kamo skijati/bordati ?
Eto zanima me kamo pce forumasi provode svoje zimske praznike ? Dali bordate ili skijate ,dali uopce volite bilo kakvu vrstu uzivanja snijega ,razbijanja po nepostojecim sumskim stazama ...I ono najvaznije ,kamo mislite (ako se vec bavite doticnim sportovima) provesti praznike ove godine . Neznam dali se to meni cini ali svake godine kao da je sve skuplje i skuplje ,osim cuo sam nedavno neku musicu da ima neko skijaliste u Slo. gdje smijestaj 5 dana dode 500 kn-a ....
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Velika preporuka Cerkno u Sloveniji...tamo odem s curom/ekipom na vikend,stvarno je fenomenalno i jeftino,to ti je potpuno novo skijalište,ima staza koliko ti srce poželi... Inače,imaš još Krvavec,Roglu (malo skuplja),Kranjsku Goru,Bohinj... Na više dana idem u Italiju/Austriju najčešće...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
jedan dan-Sljeme, više dana Nassfeld. Dovoljno blizu smještaj 45-55€ po danu, polupansion. Slovenija ne jer je skupa u tri čoška ( kranjska, noćenje +doručak 75€!!dodatni obraok 10€) a skijališta su daleko lošija od austrijskih
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Bordanje - tjedan dana Val Thorens (Francuska), ostatak na sljemenu. Možda dan-dva Bjelolasica. Jedino nije fer što srednjoškolci imaju besplatne karte za sljeme a studenti kiflu. A to u Sloveniji 5 dana 500kn daj saznaj pa javi šta je to =) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|