|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
America`s Army
evo bash instaliro i sad ne kuzhim kak to igrat el tream imat kaj inst il moram one treninge prolazit
![]() |
#2 |
Premium
|
Moras one treninge proc i onda mos na net.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
o đizs pa to che potrajat a el treba bit game spy inst
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
netreba ti GameSpy... imas browser servera unutar igre... a sto se tice treninga.. opet nemoras sve proc.. prodi prvih par nemoras cak niti medic proc... pa vidi jel ti se svida igra... ako da i imas vremena/volje predi i ostalo... a to da ce potrajat... a cuj jedno popodne ti je sasvim dovoljno za sve treninge |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
e chekaj ne kuzhim u igri mi pishe conecting to game spy arcade i ne mrda loginiro sam u svoj acc al nikam ne mrda
![]() |
#6 |
Premium
|
ok ovak u igri imas browser, pise GameSpy, njega koristis da trazis server, upali si punkbuster opciju... i pod Filters si podesi dodatne stvari.. onda ce ti se lista refreshat i spojis se na server po zelji pomocu enter-a ili dva put kliknes misem.. btw koju vezu imas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
V2.7 Overmatch je zvanično vani ( 2.45GB ). Tek toliko, za one koji su nisu još čuli.
![]() |
#8 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
..prvo moras testove proci,onda ce ti se mape otvoriti,odnosno aktivirati, a nakon mape biras server....pazljivo slusaj onog sto ti bude predava prvu pomoc...joj ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ajd nek mi neo da ako zna link za skinut v2.7, ali ne torent nego "normalan" download. Nije mi neki pretjeran problem skinut i ta 2.5GB posto imam flat ![]() Ja imam neki v2.1 sa nekod pc chip DVD-a br. 110 pa ako neko zna mozeli se sta sa tim uraditi (updateovat ili tako nesto) neka kaze.
![]() |
#10 |
Contra bonos mores
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() ![]() BTW Site sigurno podrzava nastavljanje prekinutog downloada.
![]() |
![]() |
#12 |
Adrenaline junkie
|
Pa problem je u tome sto su sve ***eni torenti ![]() ![]() BTW Site sigurno podrzava nastavljanje prekinutog downloada. EDIT: Ima li u igri neki auto update ili dugmic za update kao u Warcraftu npr? IZVINJAVAM SE ZBOG DUPLOG POSTA (INTERNET ME ZA***AVA)
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ja sam skinuo za oko 3h,,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
oni koji vole skidati preko torrenta: http://www.gameupdates.org/ link za AA 2.7 inace nemoguce je updateati starije verzije jer je ova puno puno drugacija super je sad onaj kompas ![]() ince odlican prvi dojam (mislim ima bugova ali ...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
meni se isto jako svidja, mada nisam puno vremena proveo u prijasnjim verzijama (honor cca 22). btw, ima li netko listu servera na kojima vecinom igra HR ekipa...? naisao sam na neki GER server di prevladavaju ![]() i jos jedno pitanje - Tcom TS serveru, AA kanal ima password. jel netko zna pass? prije je bio 'croarmy', ali vise nije. navodno se tamo ekipa ovak skupi pa igraju skupa, malo vise timski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ima dosta HR servera. ja igram vec dugo ovu igru i samo ovu igru. Nije napucavanje vec je vise timska! ima i dosta Hrvatskih klanova. na stranici aaotracker.com mozes naci sve statistike i mozes pretrazivati po nacijama i razlicitim kriterijima. pogledaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ty koji ti je nick u igri? da te nadjem pa da zaigramo skupa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Evo i ja igram. Inače nick mi je -=[BoB]=-Benkovic pa me potrazite da zaigramo. Imam 42 honora |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
rgr |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
ja imam america's army al ne ovu najnoviju verziju pa me zanima ocu moc skinut tu noviju verziju kao npr. patch za wow i da mi se onda samo upgrade-a ili moram skinut cilu najnoviju verziju |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
music freak
|
..2.7 je zasebna i trazi unistall stare (prethodne) verzije
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
u hebemti neda mi se skidat skoro 3 gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
AutoCad & Allplan expert
|
evo link na jedan domaci klan: http://www.ff-cro.net/news.php ( Fuckers From Croatia) ja sam clan kao i FlowMaster imamo svoj server, ip je: 195.122.134.19:1716 i ts server... navratite....
![]() |
#25 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Evo, sad sam malo igrao sa njima, ima dosta hrvatske ekipe na serveru. Ja sam =DU=EL!MinatoR[HR]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
aka GOGZ
|
evo i mene xD vidao sam par ljud sa ovog foruma u AA evo moj link od trackera : http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=495771 pletikosa tebe sam par puta vidio na terenu xD
![]() |
#27 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#28 |
localhost
|
Ja igram isto ali cisto dok mi nema ekipe sa COD-a... Igram vecinom samo Border a nick mi je Foxman.zg i imam 12 honora... (mislim da imam 3h igranja) na ovom ac... Uglavnom igrao sam i prije ali ne mogu se sjetiti usernamea a znam koji mi je bio mail ali je mail od T-oma sa domenom hinet tako da ga ne mogu "oživiti" |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
aka GOGZ
|
@FERRYS eto promjenio sam nas klan je trebao protiv tvoga igrat u hcl ali nesto se zeznulo pa je pobjeda napisana vama ali meni ta hcl nema smisla nimalog sve je banana nekako. organizacija 0.
![]() |
#30 |
Premium
|
Mislim da imas malo krivo misljenje o HCL-u, smatram da umjesto takvih rijeci bi ipak trebao im malo cestitat i pohvalit, jer decki su si dali truda i ipak napravili nesto, istina nije bog znas sta ali je prva sezona i to su decki za koje znamo da su ok. Svakako nas klan zajedno samnom ih podrzavamo 100% jer nije mala stvar takvo sto napravit i pokrenut. inace za decke koji neznaju evo link http://aa.mp.cro-gaming.com/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|