|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
2 tv kartice na compu ?
možda glupo pitanje al eto..zanima me dal mogu bez problema imat 2 tv kartice na compu..naime već imam jednu na pci slotu - tv msi anywhere..namjeravam uzet i neku usb dvb t karticu..zanima me dal ih mogu koristit obe dvije bez njihovog "sudaranja"..hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
e pravi si nick uzea...neman pojma ali me zanima....kad isprobaš javi nam rezultate...pretpostavljam da možeš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja nemam ali znam jednog tipa koji ima DVB-S, DVB-T i analognu tv karticu svaku u svojem PCI slotu. Neznam jedino da li moze gledati dvije istovremeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
E jeste biseri!! Moze imati i 5 tv kartica, ali sta je sa zvukom ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa može i to imati svoju namjenu ![]() Npr. nema hibridnih kartica (analog/dbv-t) koje bi imale još i hw mpeg-2 encoder za analogni capture (bar ja nisam uspio pronaći). Od prije sam imao Leadtek WinFast PVR2000 (analogna, hw encoder) pa mi je za dvb-t logičan korak bio WinFast DTV2000H upravo da smanjim mogućnost da se kolju. Doduše, DTV2000H je hibridna i nemam ih razloga koristiti istovremeno pa je PVR2000 ostala samo za eventualni analogni capture. I zajedno rade ok, zvuk ide sa aktivne. Budući da je isti proizvođač, player vidi oba tunera pa se može birati source. Uz to, DTV2000H još ima i mogućnost PiP i PnP za dva digitalna programa istovremeno pa se zvuk može balansirati između njih. Sve u svemu, zabavna igračka, šteta što nemam više vremena za igranje ![]() Malo sam pogledao i stare threadove pa da dodam nešto i za Pinnacle. Probao sam VideoCollector 2006 (hibridna, okljaštreni 310i, bez daljinca) i sama kartica, odnosno kvaliteta slike je ok, ali softver ... užas ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Max Rockatansky. 01.10.2006. u 14:02. Razlog: Pinnacle |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Moja Live-ica ima AUX i TAD_IN (ili takvo što) i mogu staviti 2 kartice na to (preko onog kabela kaj se dobije sa tuneraom). Svaka ima svoj ulaz i u svakom programu se narihta s kojeg ide zvuk. A dvije kartice, osim da moš gledat npr. 2 programa istovremeno, da možeš i snimati 2 programa istovremeno. Moja Leadtekica kada snima, ne može se ništa drugo gledati osim toga što se snima...
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
TAD_IN (Telephone Answering Device) se koristi za spajanje s modemom, voice mail recimo... Ja zabrijo da je to digitalni ulaz, očito sam pobrko s nečim. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma mislim da je to tak nevažno kaj se spaja...Evo budem probao danas spojiti svoju Experticu na taj TAD_IN pa ako je zvuk dobar i dela, onda ne bi bilo problema niti sa 2 kartice... EDIT: Evo probao. Na Live-ici imam 3 za ulaz s vanjskih uređaja - AUX, TAD_IN i CD_AUDIO Probao na sva tri i Leadtekica radi i snima na sva tri. Svaki posebno može kontrolirat zvuk...Kvaliteta zvuka, je ista na sva tri, barem kolko sam ja skužio...
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 02.10.2006. u 01:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|