|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
acronis true image nelogičnost
napravio backup kompletnog C: drajva, sad kad odem na recover, javi da ne može instalirati image na C: jer da ima aktivnih procesa, te nek ih gasim 1 po 1 ako želim instalirati na c: ???? kad ih i krenem gasiti sve mi se zblesira, pa naravno da ima aktivnih procesa, nešto krivo radim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Image moras vracat na C tak da bootas sa Boot CD-a ne mozes to iz windoza.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
ali pa šta nije upravo to prednost acronisa da može image sa d: particije drito iz windowsa pokrenut |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
Mozda bi i trebao trazit restart pa nastavit , ali kad diras particiju di je os najbolje je bootat sa CD-a. Graficko sucelje ti je ionako isto.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
napravio bootabilni cd, podignuo acronis preko tog cd-a, i sad kad idem na recover - keze mi "no hard disks find"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
JAs am odavno odustao od tih image-a. Jel sam skuzio da ni jedna instalacija windowsa ne valja, i da nikad ne mozes imat 100%, osim ako na dan ne radis po opar sati backupa a i onda je to pitanje. Nego ACRONIS zna bit i musicav, imas neke cudne diskove , raid, sata2 i slicno? By the way kolko se sjecam imao je 2 moda nalazenja hardware.a kad se boota,. nesto kao normalno i rescue, ili minimal. Imas barem kolko tolko frisku verziju programa?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ma kako ne vidi disk,mora ga vidjet!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
zadnja verzija acronisa, i imam S-ATA hard, i kaže točno ovako ; acronis true image has not found any disk drives |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
da, otišao sam na safe mode (mode u kojem ne prepoznaje usb, scsi i takve stvari, i tu mi je prepoznao s-ata disk, a u full modu ga nije prepoznao?? i sve ok, odradi par posto i kaže file corrupted ma smeće, žao mi je vremena koje sqam potrošio na tu šugu hvala na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
Ak ti kaže "FILE corrupted" onda i je file corrupted. napravi ponovno image, al ovaj puta sa boot CD-a., nakon sto se image napravi npr iz windowsa, imas i opciju "verify" tak d a si siguran da nije corrupted.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
kad uradiš image,imaš opciju check image i to uvjek uradi jer zna se desiti da je image korupted i onda kad zatreba eto problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
ok hvala, eto me ponovno na format c: |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Koliko kod puta sam koristio Acronis (i na IDE i na S-ATA 1 i 2 diskovima), uvijek je savrseno radio (osim jednom, ali to sam ja kriv, ne acronis). Sad bi ti iz win-a instalirao win....isto kao da pilis granu na drvu na kojoj sjedis : nono : Napravis boot cd, restoras image opet na c particiju (ili na kojoj ti je bio win) i to je to... Jednostavnije ne moze biti! I da, kao sto je makishon rekao, uvijek check image... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma može se i direktno iz windowsa odabrati recover i onda acronis traži restart i krene recovery. Meni je dosad uvijek savršeno radio i spasio me puno puta od ponovnog instaliranja sistema. p.s. nikada nisam koristio check image i nikada me nije iznevjerio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|