Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.09.2006., 18:33   #31
XxX
Premium

XxX's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ma, on je jedan od najvećih ikada u formuli, neće bit isto bez njega.
Ali kao novu nadu vidim Roberta Kubicu, nakon što je zamijenio Žaka(ne onog velikog) Vilneva, lik odlično vozi, pole position u trećem nastupu....
Staro 11.09.2006., 18:58   #32
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor flood Pregled postova

Ali ne u trenucima kada mu prvenstvo ovisi o tome.Recimo u iduce 3 utrke Alonso se zabija u Schumija...

Kakvi ste pizde pojedinci.. šala.. ali to je jedan slučaj kad je bio još mlad i recimo neiskusan, previše vatren, ajmo reć.

Prekrasnih li prizora kada Barichelo mora pred ciljem kociti...

Također jedan izolirani slučaj, a bilo je i drugih momčadi sa takvim propuštanjem, možda ne tako očitih, ali je bilo... ;9

Nitko ne tvrdi da nezna voziti,citaj malo...

da, tvrde da zna voziti, ali sa određenom dozom.. da je bilo ovo, da je bilo ono, da je ovaj živ, da je onaj mrtav.. .. bla bla bla....

činjenice i brojke svoje pokazuju, i tu bi trebalo stati sa pljuvanjem pojedinaca po mihaelu.

naravno da će biti njegovih nasljednika, i da će opet netko za 10ak godina početi skidati njegove rekorde, nqaravno, ako ijedan vozač ostane tako dugo u formuli... jer u ovo doba, takvi su rijetki....
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2006., 19:33   #33
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Nova nada = Speed : lol2 :
lik je prelud, kiša, on ode u boks i stavi slik gume....
malo mi je žao šumija, ali opet dosta je zaradio i slave pokupio
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2006., 21:01   #34
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
Nova nada = Speed : lol2 :
lik je prelud, kiša, on ode u boks i stavi slik gume....
malo mi je žao šumija, ali opet dosta je zaradio i slave pokupio
:clap: Ah ta kišna Mađarska, tip se vrtio ko' da je na breakdanceu : sweating

Mićo laku noć, Kubica dobro jutro! : cheers2

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2006., 22:01   #35
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
najbolje mi je bilo kad je na mihaela prije utrke bio koeficijent 2
padne kisa dan prije i koeficijent 1.40 :clap:
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 00:26   #36
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Da i onda sve super i nezavrši trku 3kruga prije kraja : nono :
Sad bi mu Alonso prašinu guto...
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 00:31   #37
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Samo cu spomenuti Prosta i Mansella, i kako su oni osvjalai naslove, jedne godine jedan udari drugog, osvoji naslov, iduce godine isti scenarij samo obrnuto. I onda Schumi pokvaranjeka.....da sigurno...nesportski ....je da...ali nije ni prvi niti zadnji koji je to napravio.

Sjetite se da su mu oduzeti svi bodovi i pobjede nakon sranja u Suzuki. '

Sena, skidam kapu, ali Sena= vrhunski vozac, njub za aute sve naucio od Prosta (dr. Prost je prvi poceo komp upotrebaljavati kod stelanja auta), takoder br1 vozac nije podnosio konkurenciju, prgav, da je ostao ko zna sta bi bilo. Nazalost nije ostao pa ona star "sbbkbb".

Rekordi, da mozda, nekada, ali mozda, neki ce pasti, svi nema sanse, naslovi, hmmm, ako bude 8. onda nikad nikad nikad. Sjetite se da je bilo mnogo slucajeva da je prvenstvo cesto osvajao vozac s manje pobjeda tako da pobjede nisku sve...

Takder Schumi se od prelaska u Bennetton konstantno botio za naslov, tako do dan danas izuzev sezone dok se razbio i ozljedio..... mislim da to sve govori.

Ona teorija o vrhunskim autima pada u vodu, Benetton je bio ok, nikako pressuperioran, Ferari protiv Hilla smece, Protiv J.V. smece, protiv Hakinena prve 2 sezone smece = sve je Schumi izvlacio. Zadnja 2 naslova se bas i nije naradio, ali hebiga, nije ni konkurencija bas pratila tempo.
Staro 12.09.2006., 09:27   #38
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Da je postavio rekorde i da će ga biti teško dostići istina. Također imao je odličnu ekipu koja je radila za njega, a on je to znao iskoristiti. Bez obzira na sve što se događalo i voljeli ga ili mrzili treba priznati da je jedan od najvećih vozača u F1.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 11:17   #39
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
Samo cu spomenuti Prosta i Mansella, i kako su oni osvjalai naslove, jedne godine jedan udari drugog, osvoji naslov, iduce godine isti scenarij samo obrnuto. I onda Schumi pokvaranjeka.....da sigurno...nesportski ....je da...ali nije ni prvi niti zadnji koji je to napravio.

Sjetite se da su mu oduzeti svi bodovi i pobjede nakon sranja u Suzuki. '

Sena, skidam kapu, ali Sena= vrhunski vozac, njub za aute sve naucio od Prosta (dr. Prost je prvi poceo komp upotrebaljavati kod stelanja auta), takoder br1 vozac nije podnosio konkurenciju, prgav, da je ostao ko zna sta bi bilo. Nazalost nije ostao pa ona star "sbbkbb".

Rekordi, da mozda, nekada, ali mozda, neki ce pasti, svi nema sanse, naslovi, hmmm, ako bude 8. onda nikad nikad nikad. Sjetite se da je bilo mnogo slucajeva da je prvenstvo cesto osvajao vozac s manje pobjeda tako da pobjede nisku sve...

Takder Schumi se od prelaska u Bennetton konstantno botio za naslov, tako do dan danas izuzev sezone dok se razbio i ozljedio..... mislim da to sve govori.

Ona teorija o vrhunskim autima pada u vodu, Benetton je bio ok, nikako pressuperioran, Ferari protiv Hilla smece, Protiv J.V. smece, protiv Hakinena prve 2 sezone smece = sve je Schumi izvlacio. Zadnja 2 naslova se bas i nije naradio, ali hebiga, nije ni konkurencija bas pratila tempo.
Za naslov se borio tek od 1994, u Benetton je prešao 1991.

Nisma rekao d aje loš vozač niti da drugi nisu imali mrlja ali s eradi o tome da s ekod njega to stalno provlači.

Prost je bio lukav i premazan svim mastima, Senna opsednut a Schumacher jedostavno aposlutno bezobziran.
Zadnji vozač koji je bio bez tih svinjarija je n+bio Mansell, a pravi Gentelmandrivers su nažalost izumrli, jedan od njih je bio Jim Clark.

Ta Fangiovih 5 nalsova se govorilo d aje nedostižno, za prostovu 512GP pobdjedu da je nedostižna, za Senninih 65 Pole positiona da je nedostižno, za Patreseovih 253GP d aje nedostižno, Schumacher će imati 251GP nastup ( 52 više od Prosta), svaki rekord koliko on izgledao daleko je moguće oboriti.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.09.2006. u 11:28.
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 12:15   #40
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Schumacher je po statistiki i ostvarenim rezultatima najveci vozac svih vremena,ali problem je sto ce uz njegovo veliko ime uvijek stajati ALI...
Treba znati da sve to ne bi ostvario da mu se u karijeri nije posrecilo biti u dobrom bolidu koji je bio sposoban za pobjede.
Ali, njegove nesportske poteze ne mogu nikako probaviti,zato ce i nositi zauvijek ne jednu, nego vise mrlji na svom imenu.: bonker :

peroW1 je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 12:40   #41
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor peroW1 Pregled postova
Schumacher je po statistiki i ostvarenim rezultatima najveci vozac svih vremena,ali problem je sto ce uz njegovo veliko ime uvijek stajati ALI...
Treba znati da sve to ne bi ostvario da mu se u karijeri nije posrecilo biti u dobrom bolidu koji je bio sposoban za pobjede.
Ali, njegove nesportske poteze ne mogu nikako probaviti,zato ce i nositi zauvijek ne jednu, nego vise mrlji na svom imenu.: bonker :
Kao i Senna, kao i Prost, kao i Montoya... So what`s your point? Hoćeš reći da u Senna i Prost pobjeđivali u Ligieru? Ili Stewartu? Ili u Loli?

Ljudi pa gdje vi živite? Da bi se u nečemu uspjelo, treba biti bezobrazan, odvažan i drzak. Nice boys finish last.
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 12:43   #42
skate to hell
Premium

skate to hell's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Napokon odlazi, sve kaj je Isus rekel potpisujem.
Staro 12.09.2006., 12:55   #43
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Zlobni ste i zavidni čovjeku zato što je najbolji. A dobro. Imate na to pravo.

Ali on odlazi s još jednom titulom...osmom u karijeri... A što ste vi postigli u životu?

: finger :
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 13:26   #44
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Svi mi znamo kako je "osvojio" svoje titule, zato ne kuzim zasto ga neki ovdje toliko hvale. Zbog statistike? Najveci broj pobjeda? Najveci broj pole positiona? Ja kazem je*** to, sta me briga sto ima najvise pobjeda i pole-ova kad je sup** i ko covjek i ko vozac.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 13:54   #45
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Ajd me prosvijetli, kako je on to osvojio sve svoje titule?
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 14:08   #46
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Ajd me prosvijetli, kako je on to osvojio sve svoje titule?
Ne moram te prosvijetliti, kad znas. Evo na pamet mi padaju 2002 i 2004 kad mu je jedini protivnik mogao biti(ali naravno nije bio) njegov vodonosa Barichello.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 15:22   #47
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

I to je nešto novo? Ne znam jesi li gledao kad je Hakkinen tako imao svog vodonošu? Uvijek kad je Hakkinen bio prvi, a drugi vozač (ne mogu se sjetiti koji) drugi, ovaj drugi je zadržavao sve dok je ovaj šibao naprijed.

Stvar je u tome što sve što se radilo u Ferrariju i što je Schumi radio su radili i drugi, ali drugima se to nije toliko uzimalo za zlo i pamtilo.
Gainward Phantom GTX760
XFX XTR 650W
Silencio 650
Staro 12.09.2006., 15:50   #48
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

....da evo sad sam tek skonto da je Schumacher jedini imao svog vodonošu, nije to dosada imao ni jedan od velikih vozaca....
Staro 12.09.2006., 16:23   #49
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Svi mi znamo kako je "osvojio" svoje titule, zato ne kuzim zasto ga neki ovdje toliko hvale. Zbog statistike? Najveci broj pobjeda? Najveci broj pole positiona? Ja kazem je*** to, sta me briga sto ima najvise pobjeda i pole-ova kad je sup** i ko covjek i ko vozac.
ovdje jedini šupak možeš biti ti, kad pišeš ovakve neosnovane tvrdnje.

ti ga inače poznaš osobno i u privatnom životu pa znaš kakav je kao čovjek?

Reci mi tko je tvoj onda favorit, jer MS sigurno nije. Pa da počnem ja pljuvati po njemu i govoriti da je šupčina i loš vozač.
Staro 12.09.2006., 16:45   #50
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
....da evo sad sam tek skonto da je Schumacher jedini imao svog vodonošu, nije to dosada imao ni jedan od velikih vozaca....
Imao je vodonošu, ali npr. ni Irvine ni BArrichelo nisu bili vozači njegova kadra jer su s istim bolidom bili u 99% slučajeva sporiji.

Malo da Massu dotaknem. Bio sam s dečkima u bosku i rekli su da Massa ima novi poboljšani motor što bi mu trebalo bit prednost, a i šumijevom motoru je ovo bila druga utrka, a ovaj je opet bio sporiji.

Al, ne kažem da nije sranja radio, nit da je najveći ikada. Uvijek mi je Senna bio draži od njega, al nažalost Senne nema.

Za mene postoji samo Ferrari i baš me boli ko vozi za njih.
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 17:17   #51
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Imao je vodonošu, ali npr. ni Irvine ni BArrichelo nisu bili vozači njegova kadra jer su s istim bolidom bili u 99% slučajeva sporiji.

Malo da Massu dotaknem. Bio sam s dečkima u bosku i rekli su da Massa ima novi poboljšani motor što bi mu trebalo bit prednost, a i šumijevom motoru je ovo bila druga utrka, a ovaj je opet bio sporiji.

Al, ne kažem da nije sranja radio, nit da je najveći ikada. Uvijek mi je Senna bio draži od njega, al nažalost Senne nema.

ono gore je bilo kao malo ironija na komentare oko vodonose......

@ostali

Ajmo bez vrijeđanja, kostruktivna rasprava, ako neko nevoli MS netreba izositi da je djubre i umanjivati njegove uspjehe, neka bolje da konkretan primjer, a fore na koje se svi pozivaju su vec viđenje tijekom cijele ere F1 samo sto ih je Schumi najbolje iskoristio, pa neka tako probaju i ostali umjesto da budu pice nasminkane.
Staro 12.09.2006., 17:18   #52
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
I to je nešto novo? Ne znam jesi li gledao kad je Hakkinen tako imao svog vodonošu? Uvijek kad je Hakkinen bio prvi, a drugi vozač (ne mogu se sjetiti koji) drugi, ovaj drugi je zadržavao sve dok je ovaj šibao naprijed.

Stvar je u tome što sve što se radilo u Ferrariju i što je Schumi radio su radili i drugi, ali drugima se to nije toliko uzimalo za zlo i pamtilo.
Zadrzavanje i propustanje su dva razlicita pojma...Ako netko uspije zadrzati nekoga iza sebe(vjerojatno si mislio na Coultarda dok je bio sa Hakkinenom u McLarenu),svaka cast,dobar si kada te ovaj drugi nemoze prestici.Recimo,Massa je ispred Alonsa i neda mu naprijed,pa sta je lose u tome(iako se to bas ne desava).Ali se ne sjecam situacije u drugim momcadima kada je drugi vozac bio brzi ali je morao propustiti prvog,sporijeg vozaca.I to tako ocigledno,bahato...
Citiraj:
Bio je sporiji zbog toga sta nije uspio prestici Kubicu...
Staro 12.09.2006., 18:01   #53
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
tako bahato je napravio bio coulthard - hakinenu,tako bahato je bio napravio i fisichela - alonsu,sta se nesjecas toga?

massa - kubica duel: kada mu se covjek maknuo s staze,dali znas da je Massa vozio s brzim bolidom od MS zbog novoga i jacega motora,na speed trapu je bio 15 km/h brzi od MS. MS nije bilo u top 10 po brzini u vremenima na utrci,i nakon tih svih inovacija massa je vozio sporija vremena pola sekunde od MS kad mu nije bilo kubice ispred,jesi upoznat stime mozda?

jesi upoznat stime da je nakom loma nogu se vratio s sarafima u nozi,jos uvijek nije bio 100% spreman i svima stisnuo samar s svojim voznjama,jeli moze to netko drugi napraviti,u toj sezoni coulthard 2-3 puta onak bas bahato - pusta hakinena jer ih MS razbija u svemu,jeli znas taj podatak mozda?

dali se sjecas spa kad je kisa padala pa kad je hakinena otplesao milijun pirueta - proglasena jedna od najsramotnijih scena vidjenih na telki poslije one opet njegove scene cmizdrenja u sumici zvana i poznata mika iz vrbika! dali znas sta je coulthard tu napravio na toj utrci prvom vozacu ferrarija?

zato bez licemjerja vise,kome smeta neka se ne izjasnjava!

I SVI KOJI KENJAJU PO - MS NEKA SE IZJASNE ZA KOGA SU PA DA IZVUCEMO MALO PODATAKA O NJIHOVIM KVAZI VOZACIMA!

Zadnje izmijenjeno od: cassper. 12.09.2006. u 18:29.
cassper je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 18:14   #54
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor flood Pregled postova
Bio je sporiji zbog toga sta nije uspio prestici Kubicu...
Po vremenima je bio sporiji. Bio sam tamo i znam kaj se događalo iz prve ruke, a ne od ovih blesavih komentatora
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 18:46   #55
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
Autor cassper Pregled postova
tako bahato je napravio bio coulthard - hakinenu,tako bahato je bio napravio i fisichela - alonsu,sta se nesjecas toga?
Ne sjecam se da je netko od njih kocio ispred cilja...
Citiraj:
massa - kubica duel: kada mu se covjek maknuo s staze,dali znas da je Massa vozio s brzim bolidom od MS zbog novoga i jacega motora,na speed trapu je bio 15 km/h brzi od MS. MS nije bilo u top 10 po brzini u vremenima na utrci,i nakon tih svih inovacija massa je vozio sporija vremena pola sekunde od MS kad mu nije bilo kubice ispred,jesi upoznat stime mozda?
Citiraj:
Po vremenima je bio sporiji. Bio sam tamo i znam kaj se događalo iz prve ruke, a ne od ovih blesavih komentatora
Boli me k.... za Massu,samo sam vidio da ne moze prestici Kubicu,a ova ispred dvojca lagano odlaze.A i bolid mu je malo divljao,mozda nije bio izbalansiran kako treba,pa mu ni novi motor nije pomogao...
Staro 12.09.2006., 19:20   #56
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
ja sam ti odgovorio gore tko i kada,zar ne? a neces se sjecati ocito i kad se izjasnis za koga si kao i ostali,pa kad te ekipa malo propita o tvome najboljemu kvazi vozacu.

"boli me k...." izjave tipa toga se vidi da se previse zivciras i zamaras velicinom MS ili masse i ferrraija pa te i frustrira malo previse,a bolid je bio jako dobro podesen i prije i poslije utrke je bio zadovoljan,uostalom pitaj vga killera kako je reagirao massa nakon kvalifikacija,prije utrke i poslije utrke.

Ocito da postoji onaj koji bolje vozi od ostalih
Staro 12.09.2006., 19:58   #57
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

cassper - to majstore.

tako treba, udri kontru! neka se malo slegnu ti MS mrzitelji.

Staro 12.09.2006., 21:11   #58
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
ja sam ti odgovorio gore tko i kada,zar ne? a neces se sjecati ocito i kad se izjasnis za koga si kao i ostali,pa kad te ekipa malo propita o tvome najboljemu kvazi vozacu.
Kao sto je i Isus naveo,svi imaju sranja al Shumi je car.Procitaj moj post i misljenjeovdje.
Svidjaju mi se kvazi vozaci,al ovo nije thread o njima:burn:
Citiraj:
"boli me k...." izjave tipa toga se vidi da se previse zivciras i zamaras velicinom MS ili masse i ferrraija pa te i frustrira malo previse,a bolid je bio jako dobro podesen i prije i poslije utrke je bio zadovoljan,uostalom pitaj vga killera kako je reagirao massa nakon kvalifikacija,prije utrke i poslije utrke.
Neznam na koju foru uopce usporedjujes njih dvojcu,al dobro.Zapoceo sam sa boli..... jer uopce Massu ne dozivljavam kao nesto posebno,a kamoli kao velicinu sta ti pricas,pa da se jos i umaram njime.Sad ima konkurentan bolid,vremenom ce se vidjeti dal je klasa.Velicina Ferrarija nije upitna,ali mi je McLaren drazi,zasto?Bio sam klinac i bilo mi je fora kada je bijelo-crveni bolid na kojem pise Marlboro pobjedjivao...
Citiraj:
Ocito da postoji onaj koji bolje vozi od ostalih
Na svakoj utrci je tako
Staro 12.09.2006., 22:41   #59
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Flood, ja bih prije rekao da se njemu puno više to gleda i pamti, a da nema ništa puno više sranja od Montoye niti Hakkinena
Gainward Phantom GTX760
XFX XTR 650W
Silencio 650
Staro 12.09.2006., 23:52   #60
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
...Uvijek mi je Senna bio draži od njega, al nažalost Senne nema.
Oduvijek sam navijao za Ferrari još od Laude. Onda sam volio vožnju Prosta a priželjkivao da Ferariju krene.
Sennu nikada nisam volio - da je bio jedan od največih bio je - ali i on je, kad je došao u F1 počeo sa suludom vožnjom, uletavanjem i izbacivanjem drugih vozača.
Iz nekog razloga to se nikad ne spominje.
Shumija su mrzili od početka - i ja sam ali zato jer sam navijao za Prosta - ne zato jer je švabo - mnogi to nisu mogli progutati - taj vjetar je puhao iz engleskih timova.
Ali najviše su ga zamrzili jer se radovao pobjedi na utrci na kojoj je Senna poginuo tj. iskoristili su njegovo skakanje na podiju - kao gle gada.
Osporavati njegova dostignuča je suludo. Sumnjam da će iko više to ikada dostiči ili jako teško.
Mene raduje napredak ostalih timova jer su utrke zanimljivije.
Najviše bi volio da svi voze ili znaju voziti kao Alonso ili Shumi pa to onda bude spektakl.
Da im se vremenom srede motori i ostalo pa da ostane čisto vozačko umiječe...

I izbacio bi šuga staze npr. Monte Carlo - čemu to služi osim šminke meni nije jasno.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno