|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Hardwer ban
Evo kupio sam disk od 250 giga za 300kn ali na njemu se nalazi hardwer ban( a to sam skužio tek kada sam ga donio doma) i nemrem igrati igre preko neta! e sada me zanima di je taj ban pohranjen na disku? dali je u master boot recordu ili negdje drugdje na disku ili ćak na nekom čipu? i koje je rješenje za micanje toga? molim pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Znaci - igrao si neku igru, i zato sto si koristio cheateve dobio si PB ban? Formatirao si i ocekivao da ces moci ponovno zaigrati, po mogucnosti sa cheatevima? Preporucam novi disk + fair igru. PS. Progooglaj pa vidi kako PB radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Imaš na Wikipediji člančić o hardware banu. Pročitaj sve.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ne bi li obicno mijenjanje serijskog broja trebalo sve srediti? Javi ako moze,saljem ti programcic. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Nemremo znati da li je on cheatao ili nije, tako da nemamo pravo nikog optuzivati, zato mozda je kupio HDD kojem je serijski broj promjenjen. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Haha, uskoro bi mogli prodavati serijale od hardvera. Evo, ja prodam svoj serial od harda, pošto se ne igram nema šanse da je bannan.
![]() |
#8 |
Premium
|
Kupio sam disk star 2 i pol mjeseca i ima garanciju za 300kn kaj mi se činilo sasvim ok cjena jer novi je 580 ali sada mi ne dopušta igranje a taj mi disk sada ionak niš ne znaći pa bu najbolje da ga prodam ako nemrem to maknuti. a i mislim da ću j**** majku onome liku koji mi ga je prodo |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pa ako ne koristis ćiteve nemas se cega bojati... to su debili koji neznaju drugacije...
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
koji je to hard?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Segate Baracuda 7200,9 sata |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
"You can go to www.mpcdownloads.com to get a hardware ban spoofer which spoofs (modifiys) your harddrives serial number so you are not banned. Retrieved from "http://en.wikipedia.org/wiki/Punkbuster_Hardware_Ban" Probaj najprije ovdje prošnjofati http://www.mpcdownloads.com/ Eh, da...onoj grupi spamera, cheatera, stvaratelja računalnih virusa i spywarea sam zaboravio dodati najniži oblik života. T-scumovce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
budem probo! ak nejde vidio sam u servisu kada sam bio na praksi da raptoru na motoru se kratko spoje one vanjski vodovi i tak se spali disk da se ne vidi a nemoguće ga je popraviti! funkcionira li to i za ovaj disk? Zadnje izmijenjeno od: perodot. 02.09.2006. u 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
T-scum je daleko najteze podnijeti od svega nabrojanog. Ovo ostalo se takoder moze rijesiti raznim programima protiv toga, ali t-scum nemos ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Pa i nije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#22 |
Premium
|
Pa to sam vidio da rade u servisu jer kada ima bed sectore oni naprave full erase i oni se nakon nekog vremena vrate a ovak ga skure i moraju dobiti novi. imam ja disk od 160 giga i externi od 200 ali ovaj mi je trebo da mi stane video kada s kamere prebacujem i montiram a glupo mi je to ukapčat i iskapčat kada oću igrat igru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma ne mozes bilivit kakve sve nesrece mogu nekog zadesit, cuj kupio disk za hardware ban-om, veliki LOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
jesi razbio taj disk? bil ga mozda prodao? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
Perodot ako zelis jos uvijek ti mogu poslati tool za mijenjanje hw-id pa mozes probat deblokirat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja mislim da ne mozes igrat igre koje se igraju preko odredjene grupacije koja omoguchava net gaming. Recimo ako dobijes ban od Steam-a ,ne mozes igrat nijednu steamovu igru. U ovom slucaju je izgleda Punkbuster i koliko znam on je jedini koji na ovaj nacin BAN-a nekog glupog,idiotskog,neinteligentnog bedaka aka CHEATER-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
|