|
![]() |
#1 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
najbolji driver za 7600 GT?
Koje je najbolji driver za tu seriju kartica? Odma na najnoviji ili? Igrom slučaja je sjela ELSA GT core 560 a mem je 1400 MhZ (DDR) moram nać ati driver cleaner, ak je sitno moze neko postat tu? ili link
__________________ |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
By the way, zna neko jel ima u nekim od komp casopisa, na DVD-u 3d mark 2005, ili 2006. (Bug, PC-CHIP). Prevelko je za skidat.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam skinul 91.31 i me zmam kaj su to nabacili...sve je drugačije, colbitsi više ne igraju, možda je i bolji od onoga starijega 84.xx , ali namam više opcije da jednostavno mjenjam osvjetljenje desktopa kako mi paše... po mojemu se ne isplati to novo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa kaj sad nemate u tim novim driverima View-Advanced opciju? I onda se dobiju sve opcije. A može se koristiti i "stari" način prikaza opcija.
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
85.96 extreme g najbolji do sada. Meni bar .
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
I drivercleaner pro i te XG drivere kaj Codiac napominje moš nać na www.tweaksrus.com ![]()
![]() |
#8 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#9 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
Thanks, Evo sad sam ju pikno, za pocetak stavio ove sa CD-a. ver. 84.66. temp grafičke mi je sad 58 C, koolko je pozeljno, i to sad nije bas 3d opterecena.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Na defoltu ti nemre bit neka veća razlika od ostalih 7600GT, tako da je odgovor - da! A možda se i OC-a kao i ostale (ako te to zanima), ko će znat...
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
BTW, ti driver-i imaju bug da ti u tray-u prikažu baloon poruku kako je SLI disabled (ili nešto slično). Uglavnom, treba samo postaviti jedan key u registry da se to disable-a (ako kom treba, javite, pa ću postati kad dođem kući, sad sam na poslu).
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
(ako kom treba, javite, pa ću postati kad dođem kući, sad sam na poslu).[/quote] ajde molim te ako ti nije problem fala
![]() |
#17 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zadnji driveri imaju bug sa tv outom (http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44133), a i taj control panel mi je totalno noobovski. Ja sam stavio 84.21 i rade mi super. Nego sto je to sa nVidiom, prvo su izdavali drivere svaki drugi dan, a sad kad su izdali ove izbagirane 91.31 miruju, godisnji?
![]() |
#18 |
Banned
|
upravo sam instalirao 91.31 i nakon par minuta je totalno zlesiral komp !...nije palio ni restart... vratio sam na stari koji koliko sam vidio ima i ljepšu sliku...(na novim je nekako mutna ?!...ili je to subjektivni dojam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
E, sorry, ja jučer zaboravio pregledati forum kad sam došao kući. Dakle, kom treba patch za uklanjanje one glupe baloon poruke oko disable-anja SLI-ja: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
tek sam ih jucer stavio za probu, pitanje dal i treba. LA taj baloncic me bas nervira. Valjda racunaju na to da ce ljudima dojadit pa ce kupit jos jednu karticu da se rijese poruke ![]() fala na hacku.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|
Oglas
|