![]() |
najbolji driver za 7600 GT?
Koje je najbolji driver za tu seriju kartica? Odma na najnoviji ili?
Igrom slučaja je sjela ELSA GT core 560 a mem je 1400 MhZ (DDR) moram nać ati driver cleaner, ak je sitno moze neko postat tu? ili link |
By the way, zna neko jel ima u nekim od komp casopisa, na DVD-u 3d mark 2005, ili 2006. (Bug, PC-CHIP). Prevelko je za skidat.
|
ja sam skinul 91.31 i me zmam kaj su to nabacili...sve je drugačije, colbitsi više ne igraju, možda je i bolji od onoga starijega 84.xx , ali namam više opcije da jednostavno mjenjam osvjetljenje desktopa kako mi paše...
po mojemu se ne isplati to novo... |
Pa kaj sad nemate u tim novim driverima View-Advanced opciju?
I onda se dobiju sve opcije. A može se koristiti i "stari" način prikaza opcija. |
85.96 extreme g najbolji do sada. Meni bar .
|
Citiraj:
Nisu bas za 3DChmarak ali zato igre lete. |
I drivercleaner pro i te XG drivere kaj Codiac napominje moš nać na www.tweaksrus.com ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Thanks,
Evo sad sam ju pikno, za pocetak stavio ove sa CD-a. ver. 84.66. temp grafičke mi je sad 58 C, koolko je pozeljno, i to sad nije bas 3d opterecena. |
de mi recite jel dobra sparkle 7600 GT ?
(znam da nema veze sa ovom temom al da bezveze ne otvaram novu temu) :) |
Na defoltu ti nemre bit neka veća razlika od ostalih 7600GT, tako da je odgovor - da!
A možda se i OC-a kao i ostale (ako te to zanima), ko će znat... |
Citiraj:
BTW, ti driver-i imaju bug da ti u tray-u prikažu baloon poruku kako je SLI disabled (ili nešto slično). Uglavnom, treba samo postaviti jedan key u registry da se to disable-a (ako kom treba, javite, pa ću postati kad dođem kući, sad sam na poslu). |
(ako kom treba, javite, pa ću postati kad dođem kući, sad sam na poslu).[/quote]
ajde molim te ako ti nije problem fala |
probaj stavit z-tweaked drivere... istina da nemam 7600gt ali na 6600gt super rade ;)
|
Eh,imam i ja 6600GT TRENUTNO :) I isto z-tw drivere :) Ali ovo je nešto drugo što sam pitao
|
Zadnji driveri imaju bug sa tv outom (http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44133), a i taj control panel mi je totalno noobovski. Ja sam stavio 84.21 i rade mi super.
Nego sto je to sa nVidiom, prvo su izdavali drivere svaki drugi dan, a sad kad su izdali ove izbagirane 91.31 miruju, godisnji? |
upravo sam instalirao 91.31 i nakon par minuta je totalno zlesiral komp !...nije palio ni restart...
vratio sam na stari koji koliko sam vidio ima i ljepšu sliku...(na novim je nekako mutna ?!...ili je to subjektivni dojam) |
E, sorry, ja jučer zaboravio pregledati forum kad sam došao kući.
Dakle, kom treba patch za uklanjanje one glupe baloon poruke oko disable-anja SLI-ja: Citiraj:
|
tek sam ih jucer stavio za probu, pitanje dal i treba. LA taj baloncic me bas nervira.
Valjda racunaju na to da ce ljudima dojadit pa ce kupit jos jednu karticu da se rijese poruke :D fala na hacku. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |