|
![]() |
#31 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
vidim ima tu i nešto audiofila... ![]() ali nije mi jasno micek? o čemu ti pričaš? stupovi od 300W? (pretpostavljam da misliš na neke samostojeće (floorstander) zvučnike) LOL zapravo i nije lol, ako misliš ne neku kinesku čangšlang proizvodnju sa snagom od par kilowata? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Sony TA-AX35 pojačalo i DIY zvučnici (na slici je još i gramofon Iskra 2005 ![]() http://i23.photobucket.com/albums/b3.../speaker/2.jpg Sve je to spojeno uglavnom na komp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
pojačalo: 2x600 Usblaster 8 ohma 2x800 Craft 8 ohma zvučnici: bass binovi turbo-sound craft 2x600 visoko-tonci dynacord 2x400 skretnica: behringer...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja inace obozavam stupove samo nigdje nema dosta jakih za moje pojacalo... Standard je 140 -180 w i tak imaju svi audiofili, i ne velim da je to meni preslabo i da sam neka iznimka nego nezelim skurit pojacalo s time : suicide
![]() |
![]() |
#37 |
Lika u mom srcu
|
micek - još uvijek te ne razumijem... slabim zvučnicima skurit pojačalo?! i molim te kakvo je to pojačalo koje daje 4x280W? to je nekakav integrirac? ali yebem mu, ja ne znam da pojačala "kućna" daju takvu snagu.... nešto si ti pobrkao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
I što reći ![]() http://www.imagesforme.com/images/3984zvucnici6.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#41 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
: hello2 : smijeh.. eto ti Logitecha... : CoolRamb : roller : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ex-Gastarbajter
|
ono, nemojte se smijat ako budem slagao vodenjaču za zvučnike ![]() ali nekakav vent ću morat puknut kada si budem davao oduška.... uglavnom, sviraju oni zadovoljavajuće. znam da ima bolje. ali jednostavno ne želim bolje. jer onda samo ću i na to davat novce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo moje aparature redom Pojačalo - Marantz PM200 - 2x80W Deck - Technics RS-AZ6 CD player - Kenwood DPF 2010 Gramofon - Sherwood PD 602 sa Ortofon zvučnicom( da ima nas koji još slušamo ploče): CoolRamb Ekvilajzer - Gemini EQ3000 (ne koristi se aktivno već služi samo za proširenje ulaza na pojačalu) Zvučnici - Infinity - ne znam točno koji model,neda mi se sad gledati iza. Zvučnici spojeni sa Oehlbach kablovima 2x4mm(99% bakar) Komp je na tu aparaturu spojen preko Audigy2 Platinum sa ext. jedinicom. Toliko od mene: hello2 :
![]() |
#44 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
onboard zvučna realtek alc680, neki stereo sound blasteri od po par watta i sonyjeva linija spojena na komp sa zvučnicima od po 35W svaki. i meni čisto dovoljno u sobi od 13-ak kvadrata. @Renesis što je na grobniku pakleno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
A jeste se raspričali. ![]() Za ove zvučnike bi dušu vragu prodao.: goood : http://www.kef.com/products/reference/refmodel207.asp |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Ex-Gastarbajter
|
moje mišljenje je da bi tu puno bolje pasalo veliko platno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Karajan i neki zvučnici od Logija |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
The Man
|
onboard zvučna na asusici P5W HD Deluxe i Genius SW-5.1 Home Theater Wood zvučnici... kaj se tiče zvučnika meni dovoljno... kaj se tiče zvučne... iduća investicija je audigy 4...
![]() |
#51 |
Ex-Gastarbajter
|
ako ti imaš ovo iz siga ja stvarno ne znam zašto nema i audigy neki pametni... a opet šta će ti neka boleština od zvučne ako imaš shit zvučnike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Ex-Gastarbajter
|
a vjerujem da bi košto isto ko plazma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Ex-Gastarbajter
|
ma ča pak ti tu delaš ![]() ne znam, treba se malo interesirat... a ja nit imam prostora u sobi, nit novaca u džepu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
vex, gdje si sklonio kablove od TV-a? Baš smišljam taktiku kako da to izvedem (ne da mi se štemati po zidu). BTW, moje: onboard ploča (iz sig-a), ali samo koristim optical out na Creative DDTS-100 (DD/DTS/...) dekoder koji je sa 6 chincheva povezan na Onkyo TX-SV444 AV receiver (koji nema DD dekoder, pa zato koristim Creative-a) Zvučnici: prednji: Mirage 290is (moje bebe), srednji: Celestion CSC, stražnji: Celestion little 1, Sub: Infinity Primus PS8 Planiram promijeniti srednji, jer ga Mirage-i malo pojedu za doručak, a ako ih previše smanjim, onda mi je sveukupni dojam puno siromašniji. BTW, sub je tu, malko, suvišan, ali eto..
![]() |
#58 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
linnija samsung c570@creative sb16xv ![]() na drugom kompu od quadra mc-500 drveni basreflex dvosistemci u procesu trazhenja pojacala/vracanja linije medju zive. dotad 2.1 zvuk za 50kn, al nije tak pre loshe... meni je zakon bio zvuk iz geniusa sp-330. nema udarnog basa, nema visokih, membrana 68mm u plasticnoj kutijici...al je zvuk nekak topao, ugodan... : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Creative Inspire 5.1 model 5300 : Sateliti 6 Watts RMS Rated Power @ 10% THD Subwoofer 18 Watts RMS Rated Power @ 10% THD Covjek kada ih cuje nebi nikada rekao da imaju takvu snagu, al opet nije sve u wattima, sound on board (Sound Storm 5.1 ![]() I nesto malo zanimljivije al to mi nije spojeno na komp ![]() 4 x Dynacord SRX 150 (15" woofer, 4 mid i 1 hi, 400W RMS) 2 x Dynacord SRX 118 (18" bassovi, 500W RMS) 2 x US Blaster 7402 (12" woofer, 5" tweeter, 350W RMS) Dynacord PowerMater 2200 (Powered Mixer, 22 kanala + 2x700W RMS AMP) DAP Audio Palladium P-1600 (2X800W RMS) Behringer Eurorack 2642A Mixer (16 kanala) Behringer Ultrafex II EX3100 Sound Processor Digitech DSP16 Effects Processor Alto X23 Active Crossover |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|