|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Vrata?
Ima li tko kakav prijedlog za kvalitetnije kućište bez VRATA? Oko 500-600kn, sa napajanjem. Ta vrata su po meni vrlo glupa stvar za bilo koga sa kvalitetnijom zvučnom, jer smetaju kabelima i daljinskome kao na mome X-Fi Platinum, smetaju DVD-Rom i ne mogu normalno uključiti USB. Svi ih skidaju, a to baš ne izgleda ok. Trenutno imam no-njemca od 200kn, kao 400W, zanima me kako da znam da li je preslabo, jer namjeravam nadograditi graf na nešto jako, ima li neki programčić koji to može izmjeriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Thermaltake mid tower Swing, bez PS, crno ono košta oko 450 ali bez napajanja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
e da sam ja barem uzeo kučište bez vrata a ne ovo sranje,.... vrata su bila cijela tocno mjesec dana i onda sam malo jače udario s njima i pukla je plastika koja ih je držala...... ***************em im mater....... a sad mi se neda opet davati 500 kn za neko kvalitetnije kučište .... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
neznam al meni je centurion 5 preee***************eno kućište, neskupo propuhno i prekrasno |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
biraj između ćufteka codegona i teherlmaltakea, najbolja i najkvalitetnija kučišta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
vidio sam tt mambo za neku sicu a i mogu se vrata skinut. http://www.thermaltake.com/product/C...#specification |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Slazem se s trpijem, Centurion rula! ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
imaš pravo al kad pogledaš ta 3 proizvođaća se najviše prodaju, a kvaliteta je sigurno na strani ćufteka (po mom mišljenju) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
codegen je daleko od kvalitete jednog cheifteca i coolermastera.. a isto tako mogu reć da su enermax-ova kućišta takvo smeće nekvalitetno da je žalosno da se prodaju za velike novce... e da, preporuka - Centurion5, ili novije serije 5xx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imo cufteka jednom i nikad vise ![]()
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
|
@Audi - zasto ti se nije svidjelo? Codegen je brand koje za male novce daje poprilicno, kucista i nisu toliko losa, ali normalno da se stedilo na debljini lima, zavrsnoj obradi i slicno. Ali ima nekih zgodnih koncepata, a i napajanje od 400W je relativno pristojno, bez problema ce drzati neki nezahtjevni(ji) stroj, a nisam nikad cuo da je spalilo neke komponente. Izuzetaka vjerojatno i ima, ali ima ih i kod puno kvalitetnijih proizvodjaca. Codegen je ko stvoren za neke "defaultne" jefrinjara slozence za mase. Uvijek cu radije nekome preporuciti Codegen kuciste+napajanje nego kojekakve MS-ove, JNC-ove, Everpowere itd... imaju i zgodnih "Combo" varijanti tipa kuciste+mis+tipk+zvucnici za malu lovu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ja imo cufteka big tower-crnog sa vratima-....... tu prica staje jer ja (oni koji me znaju rec ce da sam nagle naravi).. nisam se mogo suzdrzat i ne zveknut samar vratima kad sam se raspizdio zbog nekog problemcica i vrata su rekla krahhh... kuciste je izgledalo sugavo dok se nisam odlucio na pothvat....farbanje u fat chrome!e onda je zablistalo u najboljem izdanju...zalosno je sto to isto kuciste sad lezi na ormaru i ceka bolje dane(citaj:nabavu ploce jer ne namjeravam stavit mini gigabyte plocu u big tower) sve u svemu moja preporuka je cuftek jer eto stari ga ima vec 4 god i nikakvih problema nema,cak ni sa guljenjem boje..... a i zahvalno je za modanje!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|