![]() |
Vrata?
Ima li tko kakav prijedlog za kvalitetnije kućište bez VRATA? Oko 500-600kn, sa napajanjem. Ta vrata su po meni vrlo glupa stvar za bilo koga sa kvalitetnijom zvučnom, jer smetaju kabelima i daljinskome kao na mome X-Fi Platinum, smetaju DVD-Rom i ne mogu normalno uključiti USB. Svi ih skidaju, a to baš ne izgleda ok. Trenutno imam no-njemca od 200kn, kao 400W, zanima me kako da znam da li je preslabo, jer namjeravam nadograditi graf na nešto jako, ima li neki programčić koji to može izmjeriti.
|
Thermaltake mid tower Swing, bez PS, crno ono košta oko 450 ali bez napajanja...
|
Citiraj:
e da sam ja barem uzeo kučište bez vrata a ne ovo sranje,.... vrata su bila cijela tocno mjesec dana i onda sam malo jače udario s njima i pukla je plastika koja ih je držala...... ***************em im mater....... a sad mi se neda opet davati 500 kn za neko kvalitetnije kučište ....:o |
neznam al meni je centurion 5 preee***************eno kućište, neskupo propuhno i prekrasno
|
biraj između ćufteka codegona i teherlmaltakea, najbolja i najkvalitetnija kučišta
|
vidio sam tt mambo za neku sicu a i mogu se vrata skinut.
http://www.thermaltake.com/product/C...#specification |
Slazem se s trpijem, Centurion rula! :D
|
Citiraj:
|
asus ta 210
makni ono napajanje kaj dobis u njemu i kupi neko drugo al to ce bit moje sljedece kuciste |
Citiraj:
imaš pravo al kad pogledaš ta 3 proizvođaća se najviše prodaju, a kvaliteta je sigurno na strani ćufteka (po mom mišljenju) |
codegen je daleko od kvalitete jednog cheifteca i coolermastera..
a isto tako mogu reć da su enermax-ova kućišta takvo smeće nekvalitetno da je žalosno da se prodaju za velike novce... e da, preporuka - Centurion5, ili novije serije 5xx... |
Imo cufteka jednom i nikad vise :(
|
@Audi - zasto ti se nije svidjelo?
Codegen je brand koje za male novce daje poprilicno, kucista i nisu toliko losa, ali normalno da se stedilo na debljini lima, zavrsnoj obradi i slicno. Ali ima nekih zgodnih koncepata, a i napajanje od 400W je relativno pristojno, bez problema ce drzati neki nezahtjevni(ji) stroj, a nisam nikad cuo da je spalilo neke komponente. Izuzetaka vjerojatno i ima, ali ima ih i kod puno kvalitetnijih proizvodjaca. Codegen je ko stvoren za neke "defaultne" jefrinjara slozence za mase. Uvijek cu radije nekome preporuciti Codegen kuciste+napajanje nego kojekakve MS-ove, JNC-ove, Everpowere itd... imaju i zgodnih "Combo" varijanti tipa kuciste+mis+tipk+zvucnici za malu lovu :) |
ja imo cufteka big tower-crnog sa vratima-.......
tu prica staje jer ja (oni koji me znaju rec ce da sam nagle naravi).. nisam se mogo suzdrzat i ne zveknut samar vratima kad sam se raspizdio zbog nekog problemcica i vrata su rekla krahhh... kuciste je izgledalo sugavo dok se nisam odlucio na pothvat....farbanje u fat chrome!e onda je zablistalo u najboljem izdanju...zalosno je sto to isto kuciste sad lezi na ormaru i ceka bolje dane(citaj:nabavu ploce jer ne namjeravam stavit mini gigabyte plocu u big tower) sve u svemu moja preporuka je cuftek jer eto stari ga ima vec 4 god i nikakvih problema nema,cak ni sa guljenjem boje..... a i zahvalno je za modanje! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14. |