PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Vrata? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41471)

Jackson 19.06.2006. 23:01

Vrata?

Ima li tko kakav prijedlog za kvalitetnije kućište bez VRATA? Oko 500-600kn, sa napajanjem. Ta vrata su po meni vrlo glupa stvar za bilo koga sa kvalitetnijom zvučnom, jer smetaju kabelima i daljinskome kao na mome X-Fi Platinum, smetaju DVD-Rom i ne mogu normalno uključiti USB. Svi ih skidaju, a to baš ne izgleda ok. Trenutno imam no-njemca od 200kn, kao 400W, zanima me kako da znam da li je preslabo, jer namjeravam nadograditi graf na nešto jako, ima li neki programčić koji to može izmjeriti.

TomG 20.06.2006. 00:22

Thermaltake mid tower Swing, bez PS, crno ono košta oko 450 ali bez napajanja...

xPsycho 20.06.2006. 01:26

Citiraj:

Autor Jackson
Ima li tko kakav prijedlog za kvalitetnije kućište bez VRATA? Oko 500-600kn, sa napajanjem. Ta vrata su po meni vrlo glupa stvar za bilo koga sa kvalitetnijom zvučnom, jer smetaju kabelima i daljinskome kao na mome X-Fi Platinum, smetaju DVD-Rom i ne mogu normalno uključiti USB. Svi ih skidaju, a to baš ne izgleda ok. Trenutno imam no-njemca od 200kn, kao 400W, zanima me kako da znam da li je preslabo, jer namjeravam nadograditi graf na nešto jako, ima li neki programčić koji to može izmjeriti.

e da sam ja barem uzeo kučište bez vrata a ne ovo sranje,.... vrata su bila cijela tocno mjesec dana i onda sam malo jače udario s njima i pukla je plastika koja ih je držala...... ***************em im mater....... a sad mi se neda opet davati 500 kn za neko kvalitetnije kučište ....:o

trpi 20.06.2006. 01:49

neznam al meni je centurion 5 preee***************eno kućište, neskupo propuhno i prekrasno

thuNdeR 20.06.2006. 08:36

biraj između ćufteka codegona i teherlmaltakea, najbolja i najkvalitetnija kučišta

Komek 20.06.2006. 09:19

vidio sam tt mambo za neku sicu a i mogu se vrata skinut.
http://www.thermaltake.com/product/C...#specification

^SuperUnknown^ 20.06.2006. 12:09

Slazem se s trpijem, Centurion rula! :D

^SuperUnknown^ 20.06.2006. 12:23

Citiraj:

Autor $$kiLL3Rr
biraj između ćufteka codegona i teherlmaltakea, najbolja i najkvalitetnija kučišta

Izbaci uljeza :) Mislim Codegen je OK u segmentu jeftinijih kucista, ali strpati thermaltake i chieftec u isto kos sa Codegenom mi je malo bezveze :)

jed2i 20.06.2006. 13:55

asus ta 210
makni ono napajanje kaj dobis u njemu i kupi neko drugo

al to ce bit moje sljedece kuciste

thuNdeR 20.06.2006. 14:24

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^
Izbaci uljeza :) Mislim Codegen je OK u segmentu jeftinijih kucista, ali strpati thermaltake i chieftec u isto kos sa Codegenom mi je malo bezveze :)

imaš pravo al kad pogledaš ta 3 proizvođaća se najviše prodaju, a kvaliteta je sigurno na strani ćufteka (po mom mišljenju)

Gabre 20.06.2006. 19:17

codegen je daleko od kvalitete jednog cheifteca i coolermastera..
a isto tako mogu reć da su enermax-ova kućišta takvo smeće nekvalitetno da je žalosno da se prodaju za velike novce...

e da, preporuka - Centurion5, ili novije serije 5xx...

Audi45 21.06.2006. 03:10

Imo cufteka jednom i nikad vise :(

^SuperUnknown^ 21.06.2006. 08:57

@Audi - zasto ti se nije svidjelo?
Codegen je brand koje za male novce daje poprilicno, kucista i nisu toliko losa, ali normalno da se stedilo na debljini lima, zavrsnoj obradi i slicno. Ali ima nekih zgodnih koncepata, a i napajanje od 400W je relativno pristojno, bez problema ce drzati neki nezahtjevni(ji) stroj, a nisam nikad cuo da je spalilo neke komponente. Izuzetaka vjerojatno i ima, ali ima ih i kod puno kvalitetnijih proizvodjaca. Codegen je ko stvoren za neke "defaultne" jefrinjara slozence za mase. Uvijek cu radije nekome preporuciti Codegen kuciste+napajanje nego kojekakve MS-ove, JNC-ove, Everpowere itd... imaju i zgodnih "Combo" varijanti tipa kuciste+mis+tipk+zvucnici za malu lovu :)

mITZEK jr 22.06.2006. 18:22

ja imo cufteka big tower-crnog sa vratima-.......
tu prica staje jer ja (oni koji me znaju rec ce da sam nagle naravi)..
nisam se mogo suzdrzat i ne zveknut samar vratima kad sam se raspizdio zbog nekog problemcica i vrata su rekla krahhh...
kuciste je izgledalo sugavo dok se nisam odlucio na pothvat....farbanje u fat chrome!e onda je zablistalo u najboljem izdanju...zalosno je sto to isto kuciste sad lezi na ormaru i ceka bolje dane(citaj:nabavu ploce jer ne namjeravam stavit mini gigabyte plocu u big tower)
sve u svemu moja preporuka je cuftek jer eto stari ga ima vec 4 god i nikakvih problema nema,cak ni sa guljenjem boje.....
a i zahvalno je za modanje!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14.