|
![]() |
#1291 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
e jesi objasnio di si mile moj, strašno ![]() izgleda da se opet okuplja stari CroFire... Ja, Lord Nitro, CK, Cheff, Riba, Widow,.... ima naaas... BTW, UNI 9 otvara se sutra u 12:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Boba Fett
Datum registracije: May 2006
|
Ajde ljepo svi napisiti kako cete se zvati tako da mogu vas postepeno unistavat : sniper :: lol2 :: lol2 :
![]() |
#1294 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1295 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
mali OT: @Gemmy kak ti je bio nick u ogame-u.....? @Widowmaker Hehe.. WINDOWMAKER A neznam baš dal će kova htjet igrati.. Previše je zaokupljen svojim master planom da 2CROwded postane najbolji ![]() Nego jhel neko zna kakvo je stanje sada u CROFIRE-u ?? Te ko još aktivno igra? Ja kada sam prestao igrati... Onda su igrali: B3mt1 , White Knight, Aral Vorkosigan... EDIT: Evo Fleksove veleizdaje: I NE VRACAM SE DOK NE SMANJITE ***************ENE KRUZNE PORUKE. PREKO NOCI JE REDOVITO 7 KRUZNIH I NEMAM POJMA UJUTRO STO SE DESAVALO. KRUZNE SU ZA HITNE STVARI TIPA KAD TI FALI MILJA ZA GRAVITON. BOLI ME ********************C KAJ GLUPI EMISARY SVAKI DAN PRODAJE MILJU DEUTA I KAJ ARALU TREBA POD HITNO KURCA. NE VRACAM SE DOK TO NE RIJESITE. OVO NIJE NORMALNO Lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ma mislio sam u stilu killnem te pa me psujes...ceg je i bilo: wtf : ![]() ![]() ja sam ti tocno crnomerec 31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
the luda ribetna
|
daklem ekipa salu na stranu ocem vas vidjet u pol 12 pred kompovima inace cu nalemat sve...a oni koji me znaju...hehe bodit ce te: wtf : i : flyingey a kad me vidite bit ce te ![]() ja cim se regam osnivam cro fire...cak necem ni solariju stavit gradit vec cu uzet to obilno vrijeme da napravims avez.... ZVAT CE SE: Cro Fire da nebi bilo...kao stari tak novi,,,btw tag ce bit Cro i trebat cu pomoc iliti podpoglavara=) ko oce? edit: mislim da nam extra forum netreba...a ak treba otvori jedna za vas...trebat cemo uz vodu pod lidera, ministra za vanjsku politiku(ona koji ce huskat neke druge saveze na nas da ih zgazimo) te unutarnjeg drota koji ce pazit na red...inaktivnost itd...(dada znam ljen sam) iliti lider desn ai lijeva ruka te osiguranje pred vratima=) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() AMDejac ![]()
![]() |
![]() |
#1299 |
the luda ribetna
|
ahahahaha cuj mora pristat...pa da mi veli da sam ga pod prisilom macka stavio=)nis treba nam jedan politicar...DB kaj velis?znamo mi da ti nermes bez tog=) ae ae pice sad bez zahebancije...trebamo 3 aktivnih ljudi...znam tko su tak da ne probajte svasta=) buljo mi nije siher...ajde PICE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Ex-Gastarbajter
|
Savez Cro Fire, tag CRO FIRE. Točka Registraciju preporučam između 12:03 i 12:10, da dobijete oko 1:200 poziciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
to se sutra otvara uni9?ako se otvara regam se
![]() |
#1302 |
Ex-Gastarbajter
|
da, sutra u podne |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Cekaj malo ima li AKS
![]() |
#1306 |
the luda ribetna
|
hehe btw jos se traze te 3 drage osobe |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
®
|
Ljudi mogu upasti u uni9 u sawez PCeks...sada u 8 uniji imam 1100 poena i napredujem...skonthao sam ono glavno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1314 |
prcknedl
|
ja cu da se pridruzhim i onda time cu i da dam nekom acc u uni8 ![]() statistike napisem sada... ![]() clan protoss clan (tag Pc) saveza...skup s tomy no.1 ![]() Planeta "metalworld" (matesonik) Prosijek 12800 km (58 / 163 Polja) Temperatura ca. 22°C do 62°C Pozicija 1:443:4 Poeni 191 (Mjesto 5595 od 12641) ko oce nek se javi tu, na pm, icq, msn, mail... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Premium
|
Meni napad u uni 3 dolazi drito u podne pa nije fer, nadam se da ce uni 9 malo kasnit ko uni 8
![]() |
#1317 |
Ex-Gastarbajter
|
AJMO SVI U UNI 9 ![]() Kasni.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
®