|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Uf, potrošio sam bio 5gb + 2 dodatna paketa i ostalo mi još 170mb i rekoh idem skidat nešto sa maggot-land-a i poskidao 2 koncerta i sad radi 2 mb kojih sam slučajno prekoračio mi je zaračunao i treći paket ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
samo 25GB jer mi je hard dupkom pun, cd pržilica rikla a nemam DVD pržilicu...i otišlo sve k vragu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel iskon još daje 2mjeseca besplatnog prometa?? Ja sam poslao u ponedjeljak zahtjev u t-com ali tam više nema te akcije.... Ak iskon daje free promet prva dva mjesecazovem t-com i tražim da maknu zahtjev i šaljem ga u iskon : D Jel daju još oni?? onTopic: Realno gledajuči jel 760MB dovoljno za surfanje...samo surfanje i ništa drugu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ja napravio 2GB, al sljedeci mjesec imam flat jer sam promjenio tarifu, tak da idem nes skidat odmah od ponoci, a u utorak si idem kupit prazne DVD-e ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U dva mjeseca i tri data promo flat ratea napravila sam cca 120gb prometa, možda malo manje. Nakon toga sam pobožna do samog bita u svom paketu od 2GB... Osim onog jednog puta di su mi naplatili ekstra paket kad sam prešla 256.4MB .. fuj, promet..... fuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ah promet...ko to još broji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Guest
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam jedno pitanje.Tamo je pisalo tko se prebaci na super star 2gb ima jedan mjesec flat...Kada mi to počinje,odmah idući mjesec ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam taman 2 dana prije akcije poslao zahtjev i eto, nikad nisam doživio flat rate ![]() za ovaj mj sam dosad nabio 0.98 GB (1057364887 B)
![]() |
![]() |
#117 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
evo ovaj mjesec 53gb malo vise s tim da je sve rucno skidanje do pred par dana kada sam koristio limeware.. http://www.imagesforme.com/images/3152ttt.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ovaj mjesec 40kn dodatnih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Mogao bi za istu lovu preć na 2 gige, ali kontam da ću onda još manje pazit.
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|