|
![]() |
#271 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() edit: moj 800 post ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() dobro shto se tiche brisanja threadova, ali ionako bih ja/neki drugi mod vidio tkoje i i shto je obrisao. odnosno, ja uvijek gledam ako netko neshto pobrishem da vidim razlog.
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da nije moguce nista uploadati cak i da maknes te postojece uploadove... niti npr slikicu velicine 10kb u .jpg formatu nije moguce uploadati..neka me netko ispravi ako ja nesto krivo radim ili sta??? : baad : |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Mora neko i lajat da nam svima bude bolje ![]() ![]() Ma čudi me kako niko ne primjećuje...eto primjera radi tražim temu "LCD vs PLAZMA vs PROJEKTOR" i upisujem redom: plazma plasma plasm* plazm* plas* plaz* pla* Sve ovo isprobavam i sa "search entire posts", i sa "titles only", čekirano je "all open forums", nema greške...i ništa! I nađem ga među subscribanim threadovima. Dosad sam sumnja u svoje dugoročno pamćenje al ovo je potvrdilo one druge sumnje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#279 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ovo sa uploadom je preeeemalo... 100kb max količina uploadanih stvari... ja sam se neki dan pojeo dok sam uspio uploadat jednu slučicu od 30kb... morao sam najprije SVE stare slike pobrisati... -prije je bio limit 100kb po slici, a sada je 100kb općenito limit... ?! -dobro, još jedna stvar ![]() -joj, još jedno... promijenite Font pod izbora za neki thread; Tržnica: ponuda, xyxy, ali daj stavite ovo ponuda, xyxy, manjim fontom i malo ga preglednije odmaknite jedno od drugog.. hvala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Premium
|
atha to sam i ja primjetija jos od kad se sat pomaknu izgleda da nije dobro sinhroniziran pa sam sada stavija +1h da ponistin ucinak! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
DST Correction Option: kad ovo stavim na ON i Time Zone: na GMT +1 tek onda pokazuje tocno koliko je sati. Kad je DST Correction Option:na auto onda pokazuje sat manje.
![]() |
#286 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A, zo... U CP mi je ta opcija na NO a kaže: "If Daylight Savings Time is currently in effect for the above time zone, enable this option so that guests will see the correct times on posts and events. This has no effect on registered users as they control their DST options in the User CP." Znači, u svojim CP morate ovu opciju postaviti kako je MadBoy napisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
E to je to! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Hey, Mr.Tor. Kada si vec u pogonu. Nedavno si ukljucivao opciju "invisible mode". Ali si ocito ukljucio samo za grupu korisnika. Moderatori to i dalje nemaju. Ja osobno to ne koristim, ali mozda netko i bi. ![]()
![]() |
#292 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
ccc...a zakaj bi se i jedan moderator trebao služiti tim modom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pitanje: Se može ikako staviti da postoji neki gumbek koji bi prikazivao nečiji sig po potrebi? Trenutno imam isključeno prikazivanje sigova i avatara (napokon vidim više od 1 posta bez skrolanja), ali ponekad, kad oću nekome pomoći oko hardverskog problema, čovjek veli komp iz siga, pa onda moram ići u opcije da stavim prikazivanje sigova, a kad sam gotov, moram opet isključivat (jer je bez njih puno ugodnije, a da ne velim i "lakše" surfat po forumu)? Jel postoji nekakvo rješenje koje je moguće realizirati?
![]() |
#300 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|