|
![]() |
#2 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Toga (koliko ja znam) nema... I možda ga nikad neće ni biti. Kad se napravi compile pretvori se u strojni kod koji se ne može ponovo samo kopirati. Nekakvim Hex editorom možeš mijenjati program (koliko toliko), ali baš vidjeti c++ kod tog programa...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
a kak onda ovi rade crackove i ta sranja?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
sorry... : stoopid
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Kad napraviš ili nađeš takav program molim te da mi ga odmah pošalješ tako da uzmem Oblivion.exe i malo si prilagodim igru... No, dosta šale. Evo, sad jos jednom procitaj to šta si napisao i onda probaj shvatiti šta bi takav program radio... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa može, zašto ne. Samo neće skopirati c++ kod nego će skopirati asemblerski kod kao što je bude naveo. I onda ga može ponovno kompajlirati. (znam da u visual c++ postoji kompajler za asemblerski kod, ne znam sad jel može to i u devcpp). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Mozda me niste dobro razumijeli. To se NE MOŽE napraviti. Kad bi takvo nešto postojalo onda bi mogli SVE programe na svijetu mijenjati kad ih kupimo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
takva stvar ne postoji. kod strojnoga koda ti više nemožeš vratiti u 'programski' kod. i točka '.'. ako misliš editirati *.exe (crackirati?) onda ti treba hex editor...ako nisi prije radio nemoj ni pokušavati. postoje specijalne škole za crackere ![]() ![]() bez zezancije: ništa od toga...moraš dati previše vremena i previše se moraš kužiti u to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Možda ti posluži ovo http://www.softpedia.com/get/Program...rs/WDASM.shtml btw,ako je exe zastičen packerom ovaj prog ne pomaže ![]()
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Potraži po netu neki tut i možeš početi isprobavati sa jednostavnim programima. Napiši si sam neki program i pokušaj ga reversati. Practice makes perfect ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: big_B. 17.04.2006. u 13:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |