|
![]() |
#4022 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
budi sretan ak taj klan poživi mjesec dana : nono :
![]() |
![]() |
#4024 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4025 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
nisam te vech dugo lupio kundakom a i da ti pokazhem chemu si me sve nauchio... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4026 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Ajde dogovorite se za mec pa mi javite |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4028 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
večeras u 9... ja isto... ajde spawn, i mi ganjamo navečer sd... a i ja bi ti htio jedan posred čela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4031 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Dogodio se bug u modu. Moram restartati server da sve proradi. Kada to napravim sve ce biti OK. Niti nakon 100 testiranja nisam to uspio napraviti bez bugova. Ali prvom prilikom...
![]() |
#4032 |
Ex-Gastarbajter
|
puno hvala. vidjet ćemo kako će raditi... svaka čast... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4033 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Svi koji su do sada skinuli mod, molim da to učine još jednom. Sada bi trebalo raditi kako treba. Razlog je gore navedeni bug. Kao što rekoh. Nisam programer ali sam ipak uspio isprogramirati tu stvar. Jako sam ponosan.
![]() |
#4034 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Upomoć!!! Vi gore igrate, a ja nemogu na server. Problem je sljedeći. Nakon što se počne učitavati mapa izbaci mi se poruka tipa: Server ... invalid .iwd u mapi main/z_pw_cli_09d.iwd Sa uključenim downloadom pokušava skinuti iwd sa servera ali je to na serveru isključeno. Uredno mogu igrati na drugim serverima. Na bosancima je taj iwd nepotreban. Molim da mi ga netko pošalje. Naravno da sam skinuo i novi mod i stavio u main.
![]() |
#4035 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pobriši te 09d.iwd i stavi samo rakov mod
![]() |
#4036 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Maš PM. MM Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 | |
1oo1 NooB
|
Maš še en PM ![]() Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4040 | |
1oo1 NooB
|
![]() Citiraj:
Oni koji su pročitali Sticky sa razmijevanjem nek dignu ruku!: hitthewa : suicide :mad: ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 29.03.2006. u 20:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4041 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
ja sam ti poslo mejl al neodgovaras |
![]() |
![]() |
![]() |
#4043 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4044 | |
Premium
|
Citiraj:
Pardon nisam te htjel tak naljutit : roller : evo kad nadem vremena procitat cu.....nisam bas pratio forum ni ovaj topic pa nisam znao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4045 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
pa ajde spawn, onda uskochi tu i tamo, navecher se najcheshce igra sd, ponekad ctf.... dm je preko dana, jer nema admina da mijenja, ali bilo bi glupo da njih 4-5 igra s&d dok se mi prdonje ne nacrtamo na serveru...
![]() |
#4046 |
Archangel Of Light
|
![]() |
#4047 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4048 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Moji vecerasnji dojmovi su vrlo pozitivni http://www.slibe.com/image/b651fe05-29_03_2006__bmp/ sve pohvale na broj sudionika :clap: konacno server ispunjava svrhu! Jos jedamput pohvale svima da bude ovakvo ucesce sto je moguce vise veceri :clap: : goood : : cheers2 @edit je... ga, renesis me pretekao sa slikom @atha doci cu, doci jos se malo hladim ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 29.03.2006. u 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4049 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Bilo je dobro pogotovo carentan!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4050 |
1oo1 NooB
|
Ajde da konačno ubijem 3 čuke na našem serveru ![]() : cheers2 : goood :
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|