|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
Sorry, malo sam zabrijao, čitao sam neke stvari koje su mi promakle na "Što vozite" temi pa sam tu ispucao municiju. ![]() Inače, sve što kažeš stoji i nemam nikakvih primjedbi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam pacifist u prometu ![]() Al kad dodem na parking od konzuma u peščenici.... ![]() ![]() ![]() Nek vam skaj veli kak se isparkirava auto ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Danas sam malo glumio da vozim Hondu Type R po brdovitoj cesti punoj zavoja, prvi put sam testirao svoj Senic 1.6 16v (aka. Ljena krava), fino se drzi ceste u zavojima, cak se niti karoserija ne naginje previse ako vozis malo iznad normale. Polako sam ga dozirao, sve brze i brze, kako bih presao u proklizavanje, izlazim tako ja iz zavoja nesto vecom brzinom kad ono na cesti dva auta jedan kraj drugoga (usporedo, zatvorili cestu) i decki pricaju bas ih briga, reagirao sam naglo i jako po kocnici (nepotrebno i preuranjeno zbog iznenađenja, osjetio sam kratko paljenje ABS-a na papucici ne bas grubo ali zamjetno), i fijuuu, prvo zadnji, pa prednji kraj preko nosa, popustim kocnicu ali je drzim, dodam malo kontre na volanu i ispravim ga, bili su dosta daleko pa sam i se potpuno zaustavo bez problema. U ovakvim situacijama 316i compact bio mi je sigurniji, zadnji kraj malo pobjegne, dodas malo kontre i to je to, nema govora o klizanju cijelog auta, a tu je i ASC+T da pomogne ako pretjeras, iako Senic ima kraci zaustavni put (ima i pojacivac sile kocenja) od gore pomenutog BMW-a (E36), kocnice su mi finje na BMW-u, mozes ih bolje dozirat a i ABS je puno njezniji (cuje se samo tihi zzzzing). Rekao bih da su kod Senica u pitanju gume (zimske GoodYear Ultra Grip 7 195/65 15), budem stavio ljetne Michelin Energy (205/55 16) koje sam dobio serijski s autom, mada mi ono Energy bas ne sluti na dobro (nisam ih nikad imao), najvise sam vozio Dunlop, taman po mom ukusu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
Što se tiče guma, na autu sad imam GoodYear Ultra Grip 6 225/45/17 i nisam imao problema u kočenju, a bilo ih je par hmmm, zanimljivih. ![]() ![]() Energy sam imao prije, na suhome su dobre, ali na mokrome...ufff. Ne znam jesu li to poboljšali u zadnje 3 godine, ali one koje sam imao (185/55/15) su na mokrome bile klizaljke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Ja sam na 4motion passaatu imao Dunlop 225 17" ali neznam koje,po kisi bez straha malo brza voznja,guma je jednostavno davala osjecaj kao da si zaljepljen za cestu I jos jedna pohvala ali ovaj put velika ide Goodyear HYDRAGRIP gumi,to je daleko najbolja guma na kojoj sam vozio po kisi,i jos je bila 185 16"...
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() O ukusima se ne raspravlja (netko ima ukusa netko nema ![]() Sta kazes na Fiat Multiplu? ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Pod naletima kopita zla
|
da imam para ubo bi si ovo http://www.autogazeta.com/g/406/VolvoS80_01.jpg ili ovo http://www.seriouswheels.com/pics-20...-1600x1200.jpg ili ovo http://www.edmunds.com/media/2002/pa....s60.r.500.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Pod naletima kopita zla
|
cuj..ovako: sigurnost/udobnost pa tek onda brzina..tako to ide kod mene ![]() stvarno mi nije vazno oce li do 100kmh doci za 7,3s ili za 10s...jerbo..volvo rocks...sigurni su..elegantni..izdrzljivi..sigurni...brzi...po meni the best auto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
I moj stari voli Volva, on bi htio ubosti onaj Volvo CX70 ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
da ta nova serija 3 totalno sucks osim sa je ruzan unutrasnjost je napravljena mutavno od prejeftinih materjala za auto kao sa je BMW, susjed se zali kako mu je "preplastican" stara trojka je uzasno ZAKON auto neznas koji bolji ili ljepsi od kojeg kabrio obicni cupe svi su zakon i da onda jos dolazi to slovo M ![]() ![]() sada bolje uzmi audi ili stariju seriju 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
hehe sada sam opet procitao prvi post "malo sporije" eto isto ono sa sam rekao samo "uzeo bi" definitivno stariju seriju 3 jer je nova shrot a audia ne volim isto kao sto wv ne podnosim previse precijenjeni auti , , , |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
svakako. koliko god dobar golf bio, precijenjen je. vlasnik sam jednoga, koji bez obzira na godine, i dalje drzhi dosta vishu cijenu u odnosu na konkurenciju. a za nove golfove, serije 3,4 i 5, da i ne prichamo...
![]() |
#55 |
Premium
|
Evo prije pola sata sam bio na grobniku,majstori nam tamo nesto rade pa sam isao odnest filtere za shpine... Naletio sam na trening,prepuno type r-a : goood : http://img240.imageshack.us/my.php?i...oto02331fz.jpg http://img240.imageshack.us/my.php?i...oto02349so.jpg
![]() |
#56 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
oni Volvo što su na slici, srebrni je čisti photoshop... a Volvo ima jako brzih modela, jakooo.. zar vam nije dokaz ovogodišnji streetrace, gdje su bila 3 "penzionerska" Volva koji su žarili i palili stazom! Golf ima takvu cijenu jer definitivno nadmašuje konkurenciju. kvalitetom. EOD. ne u startu, već za 7-8-10 godina dolazi na vidjelo tko je kvalitetniji... ![]() nov auto je nov auto, svi su fini, ušminkani zategnuti, no kad se počnu nabijati kilometri, onda se vidi ko je KRALJ U KLASI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
nebudi lud stari. da ne prciam da je to klasa ili dvije ispod - pa to je obicni hatchback auto. : baad : autor topika se nije bas najbolje izrazio ... jel misli izmedu M3 i s4/rs4/rs4+ ili cisto izbor izmedu obicnog civilnog bmwa 320d/320i i a4 2,0tdi / 2,0 izmedu ovog prvog , naravno M3 trga sve , pa tako i S-a. izmedu civilne verzije - 320 6 cilindara 170 konja straznji pogon , govorim o najnovijoj trojki , e90 naravno. : goood : 320d 163 konja . 2,0tdi - neznam kolko ima , sumnjam da ima 160 .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Kad bi se već razbacivao novcem, onda bih kupio ovu bebicu sa 3.2 V6 motorom 260 BHp-a i Q 4 pogonom. http://www.italiaspeed.com/2005/cars...unch/0511.html Ako ništa, onda je višestruko ljepša i atraktivnija od predloženog dvojca. Dakako, IMHO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
to je waaay iza ove dvojica brera je ok , izgled je za svaku pohvalu. mogli su i vise izvuc iz tih 3,2 al ajde.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|