Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.03.2006., 21:26   #3781
scorpio_007
mmmda
Moj komp

scorpio_007's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor m4Dm4X
U potpunosti se slazem sa Zule-om... Treba se priviknuti i ne se zivcirati zbog tako banalnih stvari. A sto se tice njihove igre, Scorpio je igral kod mene i stvarno jako dobro igra. Jedva cekam LAN Scorpio, xPsycho i ja protiv ostalih
ma i mi jedva cekamo LAN party... a kolko vidim da ima tu dosta varaždinaca, pa bi i oni mogli se pridružiti nama na LAN-u ... da imamo neki izazov : cheers2 ...

tko je zainteresiran, a iz okolice vž-a je nek mi se javi na pm : CoolRamb
Staro 22.03.2006., 21:47   #3782
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Mislim da nije fer sad njima dvojici uskratit igru. kao sto rak kaze, znalo se to odma, al se sutilo trebalo se skupit ekipe. Dakle moj glas definitivno ostanku nasa dva clana s naglaskom da se ubuduce kod primanja clanova obavezno obrati paznja na vrstu pristupa na net, te mislim da bi minimum morao biti isdn i spajanje s 2 kanala.

Sto se tice ove fore s varanjem, pravila su oko toga jasna, zezancija ili ne nevjerujem da mm vara, mislim do bi bilo preglupo, svi znamo kakvu ulogu iam tak da necu vise trosit rjeci o tome, iako mi se par puta prikrao i stoji mi iza leda i ja se okrenem i on nepuca vec me gleda i ja stacu killnem ga i on mi veli da je stalno iza mene i kak nevjeruje kak ga nekontam, LOLcina , covjeku je to mozda gust i zezancija a mi odma da vara.: lol2 :
Staro 22.03.2006., 22:13   #3783
M77
Snajperist

M77's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Cool Tu sam!

Vecina bi u mojoj poziciji promjenila nick i ponovo se registrirala i igrala ko da se ništa nije dogodilo , ali ja to neću učiniti jer me admini ne trpe .!.

Vratit ću se , ja to znam !!!
M77 je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2006., 22:16   #3784
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Danas mi je dan usprkos glavobolji i prehladi

Serafim i ja smo danas rulali . Pravi teamwork

Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2006., 22:21   #3785
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

ja sam bio prije....
m77 pa ti si faca..nedodirljiv.. samo drz se podalje od miljenka toljage zvanog cvjecarnice koji luta varazdinom u potrazi za delikventima......
i nemoj misllit da si nedodirljiv...e da i btw ak planiras vise ikad igrat mislim da ces knjigu isprika morat napisat pa ti sad furaj po svom.....: giljotin
mITZEK jr je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2006., 22:41   #3786
M77
Snajperist

M77's Avatar

Arrow

Daj mi savjet kako da pocnem knjigu jer mislim igrati dalje ?
M77 je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2006., 22:50   #3787
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Stvarno ne razumijem neke od vas. Mi koji smo svaki dan na serveru i znamo igrati 1:1 na cijeloj mapi jedva docekamo da bude više ljudi na serveru i kada srušimo rekord servera i to želimo obilježiti slikanjem onda netko mora izvoditi djetinjarije i sranja. U redu prvi put nisu svi znali, drugi put netko jos moze probaviti ali 10 restartanja i svaki put netko "pametuje". Zbog jednoga pojedinca, većina mora ispaštati. Tyrell je čini mi se kazao odite se negdje drugdje slikati ovdje se igra ili nešto slično. Ja te ne razumijem, slikanje bi trajalo 10sek a ovako smo 5min se zajebavali da na kraju ne bi ispalo ništa. Sada tko je sa time šta dobio? Šta se uistinu nisi mogao strpiti pola minute?

[ISPRAVAK] Da li se dobro nasmijao onaj koji je bacio bombu među sve nas jer smo mi budale a ti si pametan?

Mislim da nema smisla se nervirati nakon šta svaki dan 12h radim, stalna izglasavanja, totalno neodgovorno ponašanje pojedinaca i slicne stvari, zato se na određeno vrijeme udaljavam od servera i ove teme.

Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 22.03.2006. u 23:19.
Andeo je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2006., 22:52   #3788
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Znam da nekako nekad nije fer da pucaš u nekoga thompsonom 10sec i on samo nastavi trčati, za 5sec koliko je potrebno da ti meci u stavrnosti dođu do njega sazna da se oko njega puca i za 15 se okrene i zatuče vas kundakom, ali ipak pustite ljudima da igraju dok ne nabave ADSL
kako kažu u ST-u; ,,compensate!'' (komenziraj, prilagodi, adaptiraj itd)
Staro 22.03.2006., 23:10   #3789
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ja sam danas se kratko igrao, pizdim sa svojom šugavom vezom... uskoro reinstaliram vindotze, ali sumnjam da će pomoći...

Inače, danas je srušen rekord servera

Dobra makljaža...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2006., 23:13   #3790
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Andeo

E.T. jesi se nasmijao kad si bacio bombu među sve nas jer smo mi budale a ti si pametan?

Mislim da nema smisla se nervirati nakon šta svaki dan 12h radim, stalna izglasavanja, totalno neodgovorno ponašanje pojedinaca i slicne stvari, zato se na određeno vrijeme udaljavam od servera i ove teme.
ET pa kud baš ti od svih ljudi mislim stvarno
Citiraj:
Autor Andeo
Također odustajem od igranja neko vrijeme jer ovakvo ponašanje je katastrofa čudno da smo se dogovorili za server: suicide

Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation

MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2006., 23:24   #3791
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Pa bombe su i mene pokupile...tako da Andeo je pogrijesio (uostalom doletilo ih je 3-4 nekih 15sekundi nakon slikanja)...
Ja sam slikao:

Nego netko je (Tyarel il tko vec) poceo ubijati svabe (a bome su i mene svabe skinule 2 puta tako da on nije bio jedini) i rakao dosta je slikanja...nakon 2 restarta to su svi prihvatili...
Mislim jako strasno...Samo smo se jednom uspjeli slikati idemo sad svi ca sa servera...Svasta od vas!
Staro 22.03.2006., 23:34   #3792
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Valjda ja mogu odluciti kad cu ca sa servera, oprostite pogrijesio sam sto sam to naveo negdje jer to nikoga ne zanima... A ovaj post je moj zadnji na ovome forumu.
Staro 22.03.2006., 23:39   #3793
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Da li mi neko moze objasniti kaj se sada dogodilo?
Ok call vote će izgleda morati otići na neko vrijeme.
Ali da ja varam:confused:

@Atha ako si se naljutio kaj ti se nisam javio kad si napisao mm? držao sam tri tipke sa ljevom i miša sa desnom u napadu - ako je bilo problema mogao si JAVI MI SE ODMAH.

@Darth Vader
Jel to bio neko sa mojim nickom neznam ali ja ti takav kretenizam nebi napisao. Zašto bi stajao iza tebe a ne upucao:confused:
Ako si bio amer a ja ti dosao iz leđa jedino si mogao poginuti.
Ako si naisao na mene dok sam pisao poruke opet - mislim da si me pobrkao sa nekim.
Kaj ti ovo znači "al se sutilo trebalo se skupit ekipe" ?
Znam da si u životu nailazio na svakakve seronje ali ako misliš da smo ovo radili zbog love - evo prijatelju dobit ćeš web adresu gdje da se javiš za server pa ti vodi server.

Ljudi koji su platili više mjeseci dobit će lovu natrag. Ono što je odigrano odigrano. Da li ću držati server sam to ću još vidjeti. Doči će taj hebeni PB pa ćemo ljepo igrat u miru - ako ne na našem serveru onda na drugima.

Od sada - ako ću uopće to igrati, dolazi mi COD:UO - možete me nači na bloody dogsima igra se CTF non-stop. E da ima dimnih i pumperica, nema call votea, ima čitera nekad malo nekad puno ali gore navedeni PB će to uskoro največim djelom riješiti.

Ajde bok.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2006., 23:43   #3794
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

ma dajte ljudi akkve su ovo tenzije zdanja 3 dana, ja nevjerujem, sve ok, i onda odjednom totalno banalna sranja oko kojih se onda razvije glupa svada. nevjerojatno. pa stvarno treba sve pogasit i svaka cast ljudima koji se trude oko svega pored ovkve djece, ovo je strasno.
Staro 22.03.2006., 23:48   #3795
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Citiraj:
Autor MisterM

@Atha ako si se naljutio kaj ti se nisam javio kad si napisao mm? držao sam tri tipke sa ljevom i miša sa desnom u napadu - ako je bilo problema mogao si JAVI MI SE ODMAH.

@Darth Vader
Jel to bio neko sa mojim nickom neznam ali ja ti takav kretenizam nebi napisao. Zašto bi stajao iza tebe a ne upucao:confused:
Ako si bio amer a ja ti dosao iz leđa jedino si mogao poginuti.
Ako si naisao na mene dok sam pisao poruke opet - mislim da si me pobrkao sa nekim.
Kaj ti ovo znači "al se sutilo trebalo se skupit ekipe" ?
Znam da si u životu nailazio na svakakve seronje ali ako misliš da smo ovo radili zbog love - evo prijatelju dobit ćeš web adresu gdje da se javiš za server pa ti vodi server.

Ljudi koji su platili više mjeseci dobit će lovu natrag. Ono što je odigrano odigrano. Da li ću držati server sam to ću još vidjeti. Doči će taj hebeni PB pa ćemo ljepo igrat u miru - ako ne na našem serveru onda na drugima.

Od sada - ako ću uopće to igrati, dolazi mi COD:UO - možete me nači na bloody dogsima igra se CTF non-stop. E da ima dimnih i pumperica, nema call votea, ima čitera nekad malo nekad puno ali gore navedeni PB će to uskoro največim djelom riješiti.

Ajde bok.
Sorry MM krivo si me skontao. Mislim da si bio ti to kad si mi stajao iza leda, nisam mislio nista lose, mozda se sam dogodila takva situacija, ja sam tog nekog ko je stajao iza mene upucao, i on mi je prokomentirao : lol darth stojim iza tebe vec 20 sec, ako nisi bio ti , isprika uz duzno postovanje i jos jednom nisam mislio nista lose.

sto se tice: skupljanja ekipe, mis.lio sam da ste vi organizatori htjeli da nas ima sto vise zbog igre, ne zbog novaca, jebo lovu, pa zato kao sto je iRak reka netalasaj, niste nista govorili oko ekipe s dialupom.

Sorry ako smo se krivo skontali
Staro 22.03.2006., 23:52   #3796
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Pa nemojte sada tako... evo dođe slikanje, i sve se raspadne... pa do tada je bila sasvim ok pucačina... ajde pa kad svi ohladimo, nazad na server...

Abit IS7-E + TR NB-1

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 23.03.2006., 00:03   #3797
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor MisterM

dali meni netko mozhe objasniti shto se ovdje dogodilo?!

sat vremena nisam na forumu, i onda se neki pobune radi bacanja bombi na slikanju? bio sam na nekoliko slikanja na serveru vech, i nikad nije bilo mira. to je opche poznata stvar.
jer na forumu ima idjece. ali to nije u loshem smislu. no djeca se i zajebavaju.
nije mi to smetalo, shta, slikali smo se u dosta velikom broju ionako, imam par slika tu negdje po disku...
ali kakve su vam ovo reakcije ljudi? chemu to? mislim, dosta ljudi radi i tko zna shta,
to nije razlog za natjerivanja i prepucavanja na forumu, uvrijedjene nosove i slichno?

a sada ada odgovorim MM.
prevo: ne znam UOPCHE o chemu prichash. kakva ljutnja? ako sam ti neshto tipako na serveru,
vjerovatno je bilo da ti kazhem da si me ubio trechi puta zaredom i da ti standardno kazhem da si chiter. ali jebemu, u kojem loshem kontekstu si to ovaj put izvukao? pa barem jedan drugome svashta govorimo shto se tiche chitanja i ostalih sprdachina, i nikada nishta loshe nisam mislio, a znam i za tebe isto.
nije bilo nikakvih problema, barem shto se moje strane tiche. josh sam lijepo napisao pozdrav svima,
jer sam otishao van, dosta za danas je bilo. aus. aufiderzen.
ne razumijem nishta?
ali mi je zhao radi ovoga...
atha je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2006., 00:07   #3798
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

dajte ljudi malo stanite na loptu, i pogledajte shto ste sve napisali...
jeli netko od vas duva lepak ovdje ili shta?
polako.....sredite se, odspavajte, i sve che biti ok.
kakva gashenja servera, radi ovih gluposti.
ako netk ozheli otichi sa servera neka ode,
ako nekome nije mjesto gore, takodjer che otichi...
ali kakva gashenja?
no no.... : nono :
Staro 23.03.2006., 00:20   #3799
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Citiraj:
Autor atha
dajte ljudi malo stanite na loptu, i pogledajte shto ste sve napisali...
jeli netko od vas duva lepak ovdje ili shta?
polako.....sredite se, odspavajte, i sve che biti ok.
kakva gashenja servera, radi ovih gluposti.
ako netk ozheli otichi sa servera neka ode,
ako nekome nije mjesto gore, takodjer che otichi...
ali kakva gashenja?
no no.... : nono :
gasenje servera bi bilo zaista bezveze, ali jednostavno moramo smirti tenzije i kontrolirat ponasanje jer je sigurno da ce se sve raspast ako se ovako nastavi.

jos jednom moje isprike, ako sam krivo protumacen, totalni mi je bed zbog tog.
Staro 23.03.2006., 01:05   #3800
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Tražim hitnu izmjenu passa. Danas nam se ukraco neli Chester, kaj nikak da ode, ja sumnjam na neke, al stvarno se počelo dešavat da keipa ulazi na blef na server, kaj smao svjedoči o tome da se pass raširio poput Sevinog šaljivog kućnog videa.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2006., 01:11   #3801
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Pa ljudi sta je vama??? Zasto bi se sad svi morali posvadjati i ugasiti server? Svi skupa se trebamo smiriti i biti zahvalni ljudima koji su zasluzni za server i njegovo vodjenje... Padobranci kao sto je npr. M77, jer se je on najvise istaknuo, trebaju dobiti BAN i gotovo. Pa to je samo igra, zasto bi se zivcirali? Ako netko nekome kaze da je chiter to valjda ne misli ozbiljno nek kaze iz sale! Ja sam bio optuzen javno da sam chiter : nono : i popizdio sam :mad: i vec sam mislio odustati od svega, ali sam ipak ostao. Zasto? Zato jer ne mogu niti jednu vecer provesti, a da ne igram CoD2 na nasem serveru... Ugodno se zabavljamo, a pojedinci koji kvare dobar ugodjaj trebaju se skulirati i biti kao i svi ostali. Ovo u vezi modema je isto stvarno bezveze, kao sto sam vec rekao to je samo igra i zasto bi gubili zivce? Nisu scorpio i xpsycho krivi sto nemaju ADSL... Pa dajte zamislite, potrose na mjesec i preko 300kn CarNeta, a za tu lovu se dobije FLAT, samo sto se ovi iz T-scuma ne trude bas previse u vezi dovodjenja ADSL-a do njih! Ajde molim vas dosta je bilo svadje i nadam se da cemo se i dalje ugodno zabavljati... Tolko od mene : hello2 :
maX je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2006., 01:58   #3802
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Pass poslan svima. Ako neko nije dobio - ne ti M77 - nek mi se javi.

Obnova ostalih stvari ide sutra jer sam sad krepan.

MM
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.

Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 23.03.2006. u 02:41.
Staro 23.03.2006., 07:23   #3803
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ne znam na čemu ste. jedino vam mogu reći da trebate promijeniti dobavljača. Ova roba je loša i previše puca na baad.

Modemaše smo riješili koncenzusom oko pitanja ratea i ne treba trošiti riječi o njihovom kvantnom pomaku. Ak te skine, skine te i nema ljutnje. Svi znamo zašto je tako. Kada dobiju ADSL, postaviti ću server kako treba. Amen

Ostalo ostaje kao i do sada.

Živjeli!
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2006., 08:18   #3804
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Citiraj:
Autor MisterM
...Ako neko nije dobio - ne ti M77 - nek mi se javi.
LOL.

takodjer, da na zasipate MM, ako netko nema pass, mozhe poslati upit i meni.
zz
Staro 23.03.2006., 09:25   #3805
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Evo ja se sada išao malo naganjati na Bihnet, a tamo pak svi imaju kvantni pomak zbog puno ljudi, svima je ping velik...

Uglavnom, uza sve teleportacije, i cheatere (znam za dvojicu 100%) nemam ni loš score

P.S. Kako ovi neki mogu imat ping tako nizak? Ovaj manguf je imao i 7!!!, mi svi dok igramo imamo oko 150, ovi neki imaju 30... Igraju na serveru direktno ili šta???

Abit IS7-E + TR NB-1

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 23.03.2006., 09:33   #3806
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Čitajući ( hrv. cheetajuchi ) sva ova naricanja na prethodnim postovima došao sam do zaključka da je za sve kriva južina pa smo svi malo više nad...kani. Evo, ni meni jučer nije išlo igranje od ruke, pa zato plediram na sve uvrijedjene i iznenadjene neka se saberu, nek' ne traže svakome dlaku u jajetu i neka nadasve poštuju besplatan i učinkovit doprinos naših server-admina. Svaka im dala !
Staro 23.03.2006., 10:15   #3807
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

ajd, ne mora bash svaka, ali svaka druga che biti ok.

btw, good nu nickname. da ne budu po opelu bash...
Staro 23.03.2006., 11:28   #3808
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Citiraj:
Autor RAK
Ne znam na čemu ste. jedino vam mogu reći da trebate promijeniti dobavljača. Ova roba je loša i previše puca na baad.
Race mislim da su na CoDu , ja strpljivo cekam da izviri vise taj patch iz zbunja pa da stavim flaster na CoD2 i igram...

Ne kuzim sta ce vam tolka slikanja, ako cete se slikati dodjite na zderonje pa da vidimo ko ce baciti bombu
Staro 23.03.2006., 11:59   #3809
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

ma slikanje je bilo radi fore, bilo nas je 26 na serveru. weeee.
Staro 23.03.2006., 12:13   #3810
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Exclamation VAŽNA OBAVIJEST - KO DA NEKO ČITA:(

U stikyju su obnovljena pravila igre i ponašanja na PCE COD 2 SERVERU.

MMCHE
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno