|
![]() |
#1351 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 28.08.2025. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Ekipa, sto je sve otkljucano na XS-2426G-B. Pretpostavljam da on ide za 2G brzine. PF, OpenVPN, R emote control iz vana i slicno? Da li ga bolje staviti u bridge pa iza moja oprema ili radi ok? Zadnje izmijenjeno od: markotornic. 29.08.2025. u 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
1
|
Meni su rekli da se ta Nokia ne možđe u bridge mode prebacit i da ostavim ovako kako je u wireless mode-u. A problem koji imam nisam na niti jednom provajderu imao nego samo na Telemachu. IPTV uopće ne radi na Nokiji nego je skroz prebačen na moj Asus router, zato šta su gospoda loše iskonfigurirala Nokiu i ne žele priznat da su pogriješili ili da ne znaju nego se izmotavaju kao i obično i sad se i oko tog kačim s njima. Govore mi da kako je EON spojen na moj Asus ne mogu vidjet u čemu je problem da moram vratit zasad lan kabel na Nokiu i bit bez TV-a xy dana dok se njima sprdne da pogledaju u čemu je problem, kakve budale.
![]() |
#1354 |
Poludrago kamenje
Datum registracije: Apr 2023
|
To je točno, ak je spojena tvoja oprema (tvoj Asus) - oni ne mogu ništa vidjeti niti ne pružaju podršku, moraš sve prespojiti na tu Nokiu a Asusa maknuti iz priče, bar dok istraže problem, kada poprave, vrati svoju opremu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
1
|
Sve ja to znam, no Tv treba roditeljima, inače ne mogu gledat ništa do ko zna kad. Šta je glupo jer da me bar nazovu da se dogovorimo kad bi prčkali da prekopčam i kažem roditeljima da neće po već 20x valjda imat televiziju jer non stop imam problema sa prekidima dok eto nisam otkrio da preko mog rutera prolazi IPTV i koji radi sad bez problema. I ovo se dešava zbog njihove greške jer su loše iskonfigurirali Nokiu. U ovom slučaju im ja glumim nekog pokusnog kunića, šta nije ok da rade od korisnika, to se trebalo prije testirat i podesit kako spada.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. Danas u 07:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Koliko ja znam EON (TV box i preko Smart TVa) ne ovise o tipu internet konekcije i ne koriste VLAN ID, samo ti treba bilokakva internet veza da radi. Imaju samo regionalni IP lock za Hrvatsku. Tako ako ti stalno puca EON nesto je do tvog rutera vjerojatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|