|
|||||||||||
|
|
#76202 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#76203 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#76204 | ||
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pod ceradom je od kolege nešto, iskreno nemam pojma više, radili smo neku rošadu mjesta ali bi trebao biti Nissan Bluebird. Sve što je pokriveno se ne koristi. Jebeš to. ![]() Citiraj:
E36 je imao naznake tih problema, ali su ga na E46 zajebali do kraja. Svatko tko pegla E36 ili E46 na trackdaysima ili ima pojačanja ili ne zna da ima crackove. Citiraj:
Pozovi se na cugu kad si u Stuttgartu ili Heilbronnu. Rođen i odrasel sam u Zagrebu i čul sam oba izgovora, iz moje bliže okoline se koristio pravi izraz: BBBleh. Mislim, PPPleh ko za PPPičke. ![]()
|
|
|
|
#76206 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#76207 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
Konkretno ima jedna takva situacija na Goranki, znakovi za kameru su tamo, kameru vidio nisam (kasnije trazio na Wazeu i ne pokazuje je). Malo je bed sto usporabam samo ja, a drugi oko mene ne bas, pa se osjecam ko debil.Ako dobro pamtim znakovi su jedno vrijeme stajali i na Bosiljevu nakon sto su maknuli kameru. Ista stvar mi se dogodila, usporavam jer znam da je tamo, ali kamere vise nema. Te znakove su maknuli ima vec neko vrijeme. Jbga ne vozim tako cesto onuda pa ne znam sto se zbiva po pitanju kamera. Zato imamo znakove, valjda ![]()
|
|
|
|
|
#76208 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja svaki put kada idem u ZG pogledom tražim kameru prije KA koja je jasno označena, ali ju ne vidim. Usporim na 100 km/h kako piše prije nje, ali mnogi samo propiče pored mene punom brzinom.
|
|
|
#76209 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
|
|
|
|
|
#76210 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
i ja sam je trazio tjednima i skuzio da je nema. jedino mi izgleda kao da je tamo hakova kamera koja prati tunel. al svejedno prodem onuda 110-115 za svaki slucaj. |
|
|
|
|
|
|
#76211 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
Je, isto i u suprotnom smjeru. Nemoj me uzeti 100% za rijec, u smjeru prema Ri je prvo tabla 80 pa 100, cini mi se da su obje table nakon znaka za fantomsku kameru. Ugl mindfuck s obzirom da tamo 98% ljudi vozi iznad ogranicenja. Ova tabla nije kod/oko tunela, probat cu naci lokaciju na gmapsu ali nece biti lako
|
|
|
|
|
#76212 |
|
Premium
|
mislim da je ova lokacija navodne kamere https://www.google.com/maps/@45.5021...oASAFQAw%3D%3D |
|
|
|
|
|
#76213 |
|
49%winner
|
Istina, to je ta lokacija kod tunela makar table su dosta prije. Pretpostavljam da bi ovo mogla biti kamera makar sumnjam jer snima u guzicu i mislim da to nisu kamere za brzinu nego nadzor tunela. Vidi starije datume, 2022 i prije: https://maps.app.goo.gl/1PQZKp2tfJjvKG7C9?g_st=ac Tabla je tu i ogranicenje 100 u smjeru Zga: https://maps.app.goo.gl/Z1RN535LfipgRqXu7?g_st=ac I tabla za 100 u smjeru Ri: https://maps.app.goo.gl/bH3d9zvYAUQRE8aaA?g_st=ac I onda malo kasnije ogranicenje 80 nakon mosta: https://maps.app.goo.gl/uLfYfZvKPpqcPHQ58?g_st=ac I Gatso POI jos drzi tu kameru u bazi, (dok recimo onu kod Bosiljeva su uredno maknuli jos 2020-te): https://mb-5ja.blogspot.com/2015/08/...-2015.html?m=1
|
|
|
|
#76214 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da se ubacim kao padobranac. Postoji li netko tko popravlja kožna sjedala kao ovaj lik s linka? https://youtube.com/shorts/FtoSbWep8...Z4eqZngEqX24L3 Nazalost moja sjedala nisu šivana nego ljepljena i vecina koji navlace novu kozu ne popravljaju ljepljena sjedala pa |
|
|
|
|
|
#76215 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#76217 | |
|
Avocado
|
Citiraj:
Prolistaj par verzija tvrdih rječnika stranih riječi (Klaić) i bez problema ćeš naći bleh.
|
|
|
|
#76218 | ||
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
|
|
#76219 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#76220 |
|
Premium
Datum registracije: May 2002
|
|
|
|
#76221 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: spawn. 16.10.2024. u 23:02. |
|
|
|
|
|
|
#76222 |
|
Avocado
|
|
|
|
#76223 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Koristi li netko aditive za adblue sustav i ako moze preporuka nekog kako dolazi hladnije vrijeme da ne bude kristalizacije i problema / kvarova scr sustava ? Nasao sam nešto kao ovo https://webshop.tokic.hr/datacol/dat...sustava-250ml/ Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#76224 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
#76225 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna li netko tko radi dobro autooptiku u OS? |
|
|
|
|
|
#76226 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Dobro pitanje, imam dva auta sa tim sranjem, srećom kod nas u Dalmaciji nije prehladno, ali ove godine ću putovati dosta po hladnijim krajevima. |
|
|
|
|
|
|
#76227 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#76228 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ekipa..tko radi izvlačenje ostećenja od tuče na krovu? Ma No je bio jednom na krku i uzeli su podatke, pregledali auto, i vise se nikad nisu javili Pokusavam ih kontaktirati ali nista ne napreduje..
|
|
|
#76229 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Bila je ona firma u Zaprešiću specijalizirana za to. Meni se netko zabio shopping kolicima u zadnja vrata i to gadno onako špićasta udubina. Poravnali su mi to u Neostaru i malo ispolirali. Nema šanse da vidiš gdje je to bilo sad ni šest godina poslije. Ne osjeti se ni pod prstima. Pomislio sam na trenutak da je nova hauba ![]() |
|
|
|
|
|
#76230 |
|
Premium
|
znaci malo cu rantat ![]() sinoc oko ponoci dodem pred zgradu i ocekivano nema parkinga. guzva svuda. napravio sam 2-3 kruga otisao jos par ulica dalje ali ništa. i sad mi je jedina opcija parkirat na travu. al reko necu, vec sam jednom dobio kaznu od prometnog redara. i odlucim se stat ispred drugih autiju, uz rub parkinga i bas na tom mjestu stoji moji drugi auto. i reko budem se navezao ispred njega da ostavim sto vise mjesta za prolazak drugima. iako se drugi znaju tak naparkirat da je tesko proci. i odem u stan i pogledam s balkona kak to izgleda i vidim da ima super mjesta. al u tom trenu neki auto stoji kraj mog i tako 30ak sekundi i ode. jutros idem odmah preparkirat auto i vidim kaznu policije za blokiranje drugih vozila. mislim jasno mi je da nitko ne moze znat da je to moj auto. al nisam ja njega malo blokirao pa da sam ispao glup nego sam se navezao tako da se uopce ne moze izac. i kazna je bila u 1 ujutro. taman vjerojatno onaj sto je stajao je prijavio policiji... a mogli su i policajci po tablici vidjet da su oba auta na istoj adresi prijavljena... al dobro. znaci tako parkiranih vozila kao moj je u tom trenu bilo jos 7-8. jedina razlika sto sam ja "blokirao" drugo vozilo. i jedini sam ja dobio kaznu. razumijem i da sam jedini ja napravio prometni prekrsaj a ovi ostali nisu u nadleznosti policije... i nista odem ja u PP jer mi je blizu i objasnim policajcu situaciju i kaze on meni da mu sve samo napismeno donesem uz ove fotografije i da nema problema. eto dobrih susjeda... jos su mi i brisac digli. koji k mi diras brisac ak tebe ne ometam nikako... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|