Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.02.2022., 12:02   #59551
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Na F11 imam taj soft close. Na prvu điđa (automatski zatvara vrata kad su na prvi zub), ali kad se čovjek navikne, prestane lupati vratima.

Osobno, to bi mi bila među prvim stvarima za odstrel kod konfiguracije auta, ali dolazi unutar comfort access paketa (automatsko otvaranje gepeka) što se pokazalo kao vrlo korisna stvar.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 12:02   #59552
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Si ti sad sretan?
Da...
Još da oće maknut i ekipu kaj nemaju DPF, EGR bi bio još sretniji.

EDIT:
Kineske ledice, programirana duga svjetla kao dnevna....

EDIT2:

Kaj se tiče kompakta...
Ovoga bi htio imat
https://www.bmw-m.com/en/topics/maga...6-compact.html

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 01.02.2022. u 12:30.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 12:06   #59553
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
I kamionete,radne strojeve koji na cesti toliko zadimljuju da se gusis iza njega i ne vidis nista a plavac ga pretekne jer mu smeta i ode dalje.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 12:38   #59554
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova

programirana duga svjetla kao dnevna....
To je inače tvornički na praktički svakom starijem BMW-u (imao i na E36 i na E90), kao i recimo maglenke na starijim modelima Audia (recimo imao na C5 A6).

Tak jasno nisu podešene na 100% snage i praktički uopće ne smeta.

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Na F11 imam taj soft close. Na prvu điđa (automatski zatvara vrata kad su na prvi zub), ali kad se čovjek navikne, prestane lupati vratima.

Osobno, to bi mi bila među prvim stvarima za odstrel kod konfiguracije auta, ali dolazi unutar comfort access paketa (automatsko otvaranje gepeka) što se pokazalo kao vrlo korisna stvar.
Jasno da je bezvezarija al se imaš čime pohvalit
Isto ko kad si ekipica na parkingu pokazuje koje su im boje šavovi na elferu

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je online   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 12:43   #59555
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ako dimi znači da nije ispravan. Pickup jelte, a radni strojevi su ok. Ipak netko mora raditi.

Više me nerviraju SUV vozači. Samo smetaju za preglednost prometa i prometnice.

Nego..cijene goriva otišle malo gore.

Citiraj:
- 'OBIČNI' benzin je, u pravilu, zadržao ISTU cijenu
- Benzin s aditivima (95 Class, i sl)) SKUPLJI 12 lp
- Benzin 100 SKUPLJI 14 lp
- Dizelska goriva, na nekim postajama zadržala ISTU cijenu, na nekima SKUPLJA 6 lp
- Autoplin SKUPLJI 11 lp
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 12:55   #59556
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Kak bi rekli naši, BMK ja i dalje točim za 100 kn

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 01.02.2022., 13:20   #59557
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ako je auto 100% stock, kako ga može rušiti na tehničkom zbog buke? Još će ispasti da su mu našli laptop u torbi pod sjedalom s piratskim fotošopom…

A ostalo, jbg, tražili su dok nisu nešto našli. Jel mimo zakona, je
Samo prenosim što sam čuo od ljudi koji su navodno upućeni, a to je da je neki Aston Martin od tamo rušen na tehničkom zbog buke, a sve na autu je stock. Što me ne bi čudilo, postoje propisi koliko glasan ispuh mora biti, i dešava se da se dozvoli prodaja i homologacija auta koji je ipak preglasan za naše propise. Bilo je u srpskim medijima (a ne bi me čudilo da je moguće i kod nas) da su čovjeka rušili na tehničkom jer nema ugrađeno pranje svjetala na xenonima (mislim da se radi o A4), a takav auto je legalno kupio nov u Srbiji prije nekoliko godina i sve je bilo ok dok mu jednom nisu na tehničkom rekli da je to ilegalno i da ne može više regat auto. Pa se ti misli što da radiš u toj situaciji - jesi, ilegalan si jer tako piše u zakonu/pravilniku, ali nisi bio ilegalan kad si kupio nov auto, netko ti je dopustio da ga takvog kupiš i to svega par godina ranije.
njuskalo je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 13:30   #59558
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ako je auto 100% stock, kako ga može rušiti na tehničkom zbog buke? Još će ispasti da su mu našli laptop u torbi pod sjedalom s piratskim fotošopom…

A ostalo, jbg, tražili su dok nisu nešto našli. Jel mimo zakona, je
Moguće jest.
Nije da branim ova napucavanja brzinom i tehničku manjkavost dotičnih auta ali ima primjera.

Originalna klapna na auspuhu, primjerice. Brojke u papirima su dobivene kod zatvorene klapne kod nekih modela i proizvođača.

Zatim "normalna razdioba" uslijed starenja/korištenja.

Ovješenje auspuha može biti staro, metalni nosači i termalna zaštita mogu stvarati specifičnu buku koja prelazi granicu u papirima. Za to je super primjer jednog VW/Ducati Panigalea, čiji tvorci nude otvoreni poklopac kuplunga - buka već naturpijanog auspuha je unutar tolerancije, a onda roštanje kuplunga proizvede vršnu vrijednost koja probije granice.

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Al meni jos onaj BMW Compact ne ide iz glave... to je nagrozniji BMW ikad... bolje da je isao tunirat Suzuki Swifta (nekad popularnog za to) nego taj grozni auto.
Izgledom da. E46/5 je po svemu lakša varijanta limuzinske ili coupe varijante, ca. 100kg. S odgovarajućom motorizacijom i još malo skidanja špeka, dobije se dobar i zabavan autek.

Oprobo jednog sa swapanim S54 pred koju godinu i osjeti se razlika u težini u odnosu na originalni auto sa S54 pod haubom.

Zadnji kraj je ok, ali su prednji zeznuli.
Btw, cijena tog kompakta s 2.5L motorom kreće prema stratosferi. Kao nekoć Z3 coupe, bio hejtan model, a danas 4cilindraši koštaju prek 10k€
Staro 01.02.2022., 14:28   #59559
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Meni je taj E46 compact sasvim ok auto. Dovoljno čudan da bude na granici ružnog i lijepog, ali tek nakon redizajna kad su izbacili odvratna Lexus stražnja svjetla. Dodaj M branike i jedan od jačih motora iz ponude i stvarno ne bih imao ništa protiv.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 14:41   #59560
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Meni je i dalje prvi Compact puno ljepši od tog novog. Ali da, iskreno za oba su cifre otišle u nebo. A prije ih nisi mogo prodat jer ih nitko nije htio
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...mpact-15075083

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 01.02.2022., 14:43   #59561
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Kak bi rekli naši, BMK ja i dalje točim za 100 kn
Humoristične rvatine. Ne znam kak im se da malo malo na benzinsku. Natankam koliko ide i bok.
Staro 01.02.2022., 15:08   #59562
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
A čuj, moraš se prvo ići dić 100-200kn na kladi ili u kasu da bi mogao na benzinsku
Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 15:24   #59563
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Meni je i dalje prvi Compact puno ljepši od tog novog. Ali da, iskreno za oba su cifre otišle u nebo. A prije ih nisi mogo prodat jer ih nitko nije htio
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...mpact-15075083
Koliko se ja sjećam "2. generacija" kompakta je isti k ko i prva, a ta prva je na bazi kockice, tako da "E46 kompakt" nema apsolutno nikakve veze s E46...

ti ćeš možda znat bolje.

BTW Soft-close... ovaj Pug sad ima sve te djidje za gepek (otvaranje nogom, gumbići i ostale pizdarije), možda ima i taj soft close... znači to probam tak da lagano zatvorim vrata i vidim dal će on sam povuć?
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 15:27   #59564
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Koliko se ja sjećam "2. generacija" kompakta je isti k ko i prva, a ta prva je na bazi kockice, tako da "E46 kompakt" nema apsolutno nikakve veze s E46...

ti ćeš možda znat bolje.

BTW Soft-close... ovaj Pug sad ima sve te djidje za gepek (otvaranje nogom, gumbići i ostale pizdarije), možda ima i taj soft close... znači to probam tak da lagano zatvorim vrata i vidim dal će on sam povuć?
Nemoj zaboravit podmetnut prst da vidiš kolko je jak
Al kolko sam vidio, da, ti sam "lagano" zalupiš vrata ali ona ostanu centimetar otvorena i sama se privuku do kraja... Sve te "čudne" điđe su i ok kad se navikneš, ali je tlaka kad voziš nekoga pa ta osoba ne zna pravilno otvorit ili zatvorit vrata... Meni žao i onih auta s vratima bez okvira, koji kad prvo povučeš kvaku spuste prozor za centimetar i onda bi ti trebao tek otvorit vrata da ne shebeš gumu. Ali naravno kad ti u auto sjeda netko tko to ne zna, odmah će ko sivonja povuć za kvaku i čupat na silu a vrata ne idu jer prozor prvo mora izać iz falca...
njuskalo je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 15:33   #59565
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Autor njuskalo Pregled postova
Nemoj zaboravit podmetnut prst da vidiš kolko je jak
Al kolko sam vidio, da, ti sam "lagano" zalupiš vrata ali ona ostanu centimetar otvorena i sama se privuku do kraja... Sve te "čudne" điđe su i ok kad se navikneš, ali je tlaka kad voziš nekoga pa ta osoba ne zna pravilno otvorit ili zatvorit vrata... Meni žao i onih auta s vratima bez okvira, koji kad prvo povučeš kvaku spuste prozor za centimetar i onda bi ti trebao tek otvorit vrata da ne shebeš gumu. Ali naravno kad ti u auto sjeda netko tko to ne zna, odmah će ko sivonja povuć za kvaku i čupat na silu a vrata ne idu jer prozor prvo mora izać iz falca...
hahaha baš takva vrata bez okvira ima 508-ica i zanima me koliko će taj mehanizam bit trajan... na 406 coupe je frendu držao bez problema (to što se pokvario el mehanizam za suvozački sic, pa je postao fixni sic, to je drugi par čarapa )
Staro 01.02.2022., 20:18   #59566
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Ako bi ostavio vrata poluzatvorena on ih zatvara elektromotorima?? Pocupao bi yo odmah van!! Pa dijete mi iz auta izlazi cesto s poluotvorenim vratima (uski parkinzi, ovaj 508 em je sirok em ima ogromna vrata).... Ok od sad pazim da auto koji cu uzimati apsolutno to nema, ili da iskljucim ili da pocupam. Vec glupost nisam u zivotu cuo.... ljudi vise sami ni vrata ne znaju zatvorit... Sta je iduce? Robotske ruke koje ti stave ruke na upravljac jer smo postali toliko ljeni da nam ih je tesko samima dignut?? Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Ma nije Safrane bio Knight Rider, da bas zatvara i otvara sirom vrata

Pricamo o vratima koje nisu skroz zatvorena, lagano bi povukao.

Inace ako pretrazite, slicnu tuzbu je imala Bmw 7-ica, isto su zakacila ruku nekome. Ali sjecam se da je Rover 90-tih morao odstetu placati, te zakonodavac je morao natjerati da sva elektricna stakla moraju prestati dizanje, ako nalete na prepreku. Jer je nekom klincu na otoku, glava zavrsila u giljotini od stakla, srecom, ostao je ziv.

Za tvoj zavrsni komentar civilizacijskog domete uz previse prakticnosti koja nas okruzuje, uzmi u obzir, otkako se sustavno ubija taktilno komuniciranje suceljima, da veliki broj ljudi, pravu pravcatu olovku, nije u ruci drzalo godinama, a nemalom broju je samo potpisivanje ili pisanje, gotovo atrofirano polozajem ruke.

Zadnji sam protiv novina ako su u sluzbi napretka. Ali ovo kud idu interijeri je tuzno za gledati.

...
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2022., 23:14   #59567
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

No physical body = 250 bodova or something like that. Davno je to bilo...

Uglavnom ide se prema tome, mozda nam manja upotreba fizicke snage ojaca mentalne moci i za X generacija od nas stvori psionike... we can only dream

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Staro 02.02.2022., 07:44   #59568
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
hahaha baš takva vrata bez okvira ima 508-ica i zanima me koliko će taj mehanizam bit trajan... na 406 coupe je frendu držao bez problema (to što se pokvario el mehanizam za suvozački sic, pa je postao fixni sic, to je drugi par čarapa )
Meni je prošle godine pukla sajla i to na suvozačkoj strani koja se X puta rjeđe otvara. Auto 2009. godište. Zabavno je bilo "programirati" novi motor nakon zamjene dok ne zategne sajlu koliko mu treba. Naravno da nisam obraćao pozornost i radio sam to s otvorenim vratima, pa je "zaboravio" onaj 1cm spuštanja/dizanja.
Staro 02.02.2022., 08:29   #59569
tun3
Premium
Moj komp

tun3's Avatar

Datum registracije: Oct 2018
Citiraj:
...neki su imali ugrađene zvučnike ispod vozila za reprodukciju jačega zvuka motora i spuštene spojlere...
Nagledao sam se tih i takvih auta, ali nit sam vidio spuštene spojlere, niti sam čuo da je netko ugrađivao zvučnike ispod auta da mu auto zvuči glasnije, a vidio sam svakakvih nebuloznih prerada

Problem te ekipe je što kažu da nemaju mjesta za družiti se, što s jedne strane kužim jer sam bio u tom krugu ljudi, ali onda ta ista ekipa nije sretna ako svoje "umijeće" (bilo to ubrzanje, driftanje, ledice i neonke, auspuh prdavac ili nešto šesto) ne može pokazati pred sveopćim pukom, u ostatku prometa, po mogućnosti u centru grada, jer ima više publike...
tun3 je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2022., 10:01   #59570
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor tun3 Pregled postova
.....po mogućnosti u centru grada, jer ima više publike...
Nešto kao biciklisti, trkači i ostali koji baš vole zatvarati centar grada jer da trče negdje u tripizdini nitko ih ne bi vidio niti bi ikom stalo do njih?
Staro 02.02.2022., 10:02   #59571
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Meni je prošle godine pukla sajla i to na suvozačkoj strani koja se X puta rjeđe otvara. Auto 2009. godište. Zabavno je bilo "programirati" novi motor nakon zamjene dok ne zategne sajlu koliko mu treba. Naravno da nisam obraćao pozornost i radio sam to s otvorenim vratima, pa je "zaboravio" onaj 1cm spuštanja/dizanja.
Mislio sam da će mi to bit problem na e36 kad sam mijenjao kvačice na regulatoru. No sve što sam trebao je bilo zatvorit vrata i držat tipku za zatvaranje prozora 15 sekundi

Istu sam stvar trebao radit svaki puta kad bi skidao kleme sa akumulatora. Onda se trebalo sjetit da prvo otvorim vrata pa skinem kleme

Inače to je fora feature.

Citiraj:
Autor tun3 Pregled postova
Problem te ekipe je što kažu da nemaju mjesta za družiti se, što s jedne strane kužim jer sam bio u tom krugu ljudi, ali onda ta ista ekipa nije sretna ako svoje "umijeće" (bilo to ubrzanje, driftanje, ledice i neonke, auspuh prdavac ili nešto šesto) ne može pokazati pred sveopćim pukom, u ostatku prometa, po mogućnosti u centru grada, jer ima više publike...
Kak nemaju? Problem je baš taj, što se hoće ''stat'' s nekim.
Inače ako ideš baš na meet da se ekipa druži, pokaže auto, priča o čemu god, onda se fino nađe negdi za vikend ujutro na otvorenom parkingu. Stane se, popriča, možda ode kasnije na neku zajedničku vožnju odabranom rutom.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 02.02.2022. u 10:09.
Staro 02.02.2022., 11:02   #59572
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Nešto kao biciklisti, trkači i ostali koji baš vole zatvarati centar grada jer da trče negdje u tripizdini nitko ih ne bi vidio niti bi ikom stalo do njih?
Gradski maraton > gej parada
Staro 02.02.2022., 11:22   #59573
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Ma da, nedaj bože da se jednom godišnje, na datum znan unaprijed, u nedjelju, održi nekakav gradski maraton kakav se održava u brojnim mnogo većim gradovima po svijetu
nub je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2022., 11:32   #59574
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Zašto se gradski maraton ne trči u šumi ili maksimiru ili negdje gdje ne smetaju normalnom odvijanju prometa? Zato što ih nitko neće gledati. nikome neće smetati i njihov mali šugavi ego neće nitko hraniti debilnim parolicama.

Prije koji tjedan su klošari iz udruge "projekt ilica" zatvorili ilicu bez prethodne najave. Naime oni su obavijest o tome emitirali na radio postajama stoga ako ne slušaš radio postaje ne možeš znati da se održava hipster bal.

Na stranicama grada Zagreba i na stranicama PUZG nije bilo nikakvih informacija pa sam ja eto izgubio par sati života zbog klošara i besposličara.

Volio bi vidjeti uvjete po kojima ja kao fizička osoba mogu tražiti zatvaranje Ilice ili neke druge prometnice da bi malo upražnjavao svoj hobi. Evo recimo ja bi baš volio da se zatvori ilica na tjedan dana te da se postave bench klupe i kavezi za squat pa da eto tamo malo dižemo kako bi nam se divili polaznici. Ok možda ne meni ali nekima vjerojatno da.

Ili kad je neki k u domu sportova pa te debil od zaštita tjera s parkinga. To je parking grada Zagreba, a gle čuda opet nigdje nema javno objavljeno po kojim uvjetima i kako ja mogu eto tako malo rezervirati parking.

Ništa od tih događanja ne mora biti u gradu niti mora netko to trpiti, gledati i imati promjene planova.
Staro 02.02.2022., 11:41   #59575
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Automobili

Ne bi bilo tih evenata da nema sponzora. Da nema lokacije gdje bi sponzori bili viđeni, ne bi bilo ni tih evenata.

Misliš da se ljudima trči eto tako po asfaltu i centru grada? Svi bi radije trčali po šumi.
Cijeli popratni marketing je lakše odraditi u gradu.

Nisam jednom kao fotograf trčao gore dolje po Sljemenu za ekipom koja trči kros/trek. Muka živa, i za mene i za organizatore koji moraju taj čas moći doći od jedne do druge lokacije, a publike nema osim obitelji/prijatelja, tako da nemaš ni kome plasirati proizvod.

Zato je sve u gradu…
Organizator trlja ruke jer ne mora imati 5 foto/video ekipa nego samo jednu ili dvije. Od točke a do b si samo tako, sve je dostupno, ljudi ionako posvuda.
Sve je lova, marketing i “visibility”, a do tog nećeš doć u šumama nego samo u gradu. Tak je kak je

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 02.02.2022. u 11:50.
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2022., 12:24   #59576
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Sve je to meni jasno ali meni kao meni to nije bitno.

Nakon kaj su zatvorili dio ilice sljedbenici projekt ilica su se odlučili naslikavati na pješačkim prijelazima kod Mesničke. Frend je potrubio da se maknu što jasno ništ koristi kravi i njezinom gay fotografu ne odgovara. Navikli ego trip šugavci biti u centru pažnje da im nitko ne sere.

Iritantno je i to kaj murija to mirno gleda umjesto da piše kazne. Nemreš STAJATI nasred zebre sunce ti jebem hipstersko kravlje mutavo nikakvo.

Taj dan smo trebali iskrcati vešmašinu i perilicu za suđe ali eto propao plan jer hipsteri su u pravu. Što si veći kreten to ti je bolje u sistemu.

Drugi dan na svu sreću nisu zatvorili promet ali sam izgubio 1h u klasičnom ZG prometu samo da dođem do lokacije i onda nazad doma u SMB.

Poslao sam upit i na grad Zagreb koji se jasno pravi grbav:

Citiraj:
Poštovani,
u nastavku prosljeđujemo odgovor iz navedenog gradskog ureda:
Poštovani,
na zahtjev stranke Umjetničke organizacije IMAGINE platforme, Sektor za promet izdaje prethodnu suglasnost za zatvaranje prometa temeljem rješenja o održavanju manifestacije Sektora za komunalne poslove, a Policija izdaje rješenje o zatvaranju prometa. Organizator je DUŽAN putem medija obavijestiti građane o održavanju manifestacije.
S poštovanjem
Na pitanje zato nema ništa na njihovim stranicama o privremenoj regulaciji prometa naravno nisam dobio odgovor. Od murije ovak i onak nikad nikavke koristi pa im nisam ni pisao.

Pisao sam i toj ništ koristi udruzi. Jasno ljudi van ikakve realnosti. Nemaju nikakvog posla i žive od para grada koje cicaju nemilice. Ne mogu pojmiti klošari da nekom sjebavaju planove.....što si veći debil to ti je bolje.
Staro 02.02.2022., 13:29   #59577
tun3
Premium
Moj komp

tun3's Avatar

Datum registracije: Oct 2018
Citiraj:
Ovi iz članka ne zatvaraju promet... S druge strane ni biciklisti ga nekad ne zatvaraju ali se svejedno ponašaju ko da su sami na cesti...

Citiraj:
Kak nemaju? Problem je baš taj, što se hoće ''stat'' s nekim.
Inače ako ideš baš na meet da se ekipa druži, pokaže auto, priča o čemu god, onda se fino nađe negdi za vikend ujutro na otvorenom parkingu. Stane se, popriča, možda ode kasnije na neku zajedničku vožnju odabranom rutom.
Zato sam u kasnijim fazama išao uglavnom samo na evente, a inače se družio samo sa dijelom ekipe van nekih meetova. Doduše naša ekipa nije imala nikog tko bi stajao sa nekim, svi smo vozili usisavače, pa ono, nismo bili "incidentni"
tun3 je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2022., 13:39   #59578
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Mini off odgovor

Citiraj:
Sve je to meni jasno ali meni kao meni to nije bitno. Nakon kaj su zatvorili dio ilice sljedbenici projekt ilica su se odlučili naslikavati na pješačkim prijelazima kod Mesničke. Frend je potrubio da se maknu što jasno ništ koristi kravi i njezinom gay fotografu ne odgovara. Navikli ego trip šugavci biti u centru pažnje da im nitko ne sere.
Ah, dodjem prosle godina sa skupa na trgu, tamo smo svi bioteroristi. Drugi dan bas taj projekt Ilica, rijeka ljudi hoda rame do ramena, grle se ljube, sto artikala pipkaju po standovima, tisuce ljudi, kao na nekom skupu, nitko ih spomenuo medijski nije.

Meni nekad kad parkiram u kucu u garazu, kao da sam se probudio iz nekog sna, jer cim se vratim u Centar sjetim se sto me ceka.

Ima nesto drugo u Centru sto mnogi i ne znaju koji ne zive. A to su filmske ekipe koje od grada dobivaju ne$tvarne dozvole da promet u kompletnoj ulici mogu zatvoriti po citavi dana. Ponekad cak i u zadnjem radnom danu, pa povezu vikend. Vec u sali znam pitati redare koji ciste parkiraliste i oznacavaju, koji se Rambo, Titanik snima po redu.

Najgori je CMC koji svakoj pjevaljki, pod obavezno mora dijelove glazbenog spota snimati u centru, stara jezgra je obavezna u videu. Dok on/ona pati za propalom ljubavi, obavezno je da se tuzno okrece po Centru, da dodiruje zgrade i popratni folklor. Ako ima srece, onda snimaju duboko u noc kad nema prometa, ali ako nema srece, onda ista prica kao i s filmskom.

U zadnje vrijeme, cak zgrade (!) znaju blokirati. Znaci nekome plate da im ustupi stan za snimanje, te ljudi ne mogu s punim rukama namirnica uletiti u stan, vec cekati da ih se pusti, ako oni nesto imaju na hodniku. Da , postoji neki deklarativni plan snimanja, ali uvijek se oduzi, kasni....

Kako to izgleda za parkiranje, ili rotaciju smanjenja mjesta za druge ulice, bolje ne pricati.

Te naravski, meni najdraze oaze "parking kafici" to su oni koji uzmu po pet parkirnih mjesta, ograde, pa lijepo ulice postanu jos teze onima koji imaju pravo stanarskog parkinga. Kako su oni deklarativno servis gradjana, ne bi smjeli Peri uzeti lovu unaprijed za taj kafic, ali... kapitalno Ali.. sve moze. Da mi netko plati svaki dan da dodjem tamo piti i jesti, da pozove najbolje prijatelj, nikad tamo ne bi sjedio. Ne mogu shvatiti da je nekome ambijent sjediti pored Euro II auspuha, te gutati fap cestice kao dobitak, dok ti pored ramena prolaze auti i kamioni. Em je bucno, prljavo, ali eto, prolazi i dalje

...
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2022., 13:45   #59579
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Isuse Hamm prestani biti curica

Točno se vidi da živiš u SMB i planinariš i bilder si
Staro 02.02.2022., 13:49   #59580
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Debeli, nabijem te. Najbolje šutjeti i trpiti idiote. Je je debilder na masi.

Zato nam i kvart izgleda tak kak izgleda jer su svi šutjeli i nitko se bunio nije.
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno