|
![]() |
#1651 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Jucer mi je najjace bilo:stalno branim zastavu i odem prvi put po protivnicku i uzmem je, nosim je, samo moji oko mene i iza ugla jedan moj okrene se i ubije me...i kaze sorry... ![]() Inace sad se igra tdm...pa uskocite |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
PizzoZder
|
Nakon tekme se ubacujem, a i pizza se peche trenutno: nuts :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Rak dobar si. Samo nemoj tako često pod bren
![]() |
#1655 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
a fala bogu, jucer je bilo prilike za ubijanjem cijelo vrijeme, pa tako i dok sam nosio zastavu... ![]() pa dok sam nosio zastavu, sigurno sam poubijao 20-30 ljudi sve skupa...pa ti reci koliko bi ih ubio da sam furao pištolj i koliko bi zastava uspio odnjeti... kuzis, sa sačmom igram na refleks, a dok si ja prebacim sa pištolja na sačmu, uf... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() U chem je problem? ![]() moj mejl
![]() |
![]() |
#1660 | |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1663 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1665 |
Moderator
|
I kad se igra CTF veceras? Vidim da je tdm na dozi u tijeku... Zna li tko zasto je ping danas popodne bio katastrofa na nobu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
@MadBoy: Ako ja želim recimo također plačat nešto sitno para da vama bude lakše ili da se recimo otvori još koje igrače mjesto, kome da se obratim? Mislim da nisam jedini. Da nas se ovdje skupi 10 i da svatko mjesečno da 20-30kn, moglo bi barem do 20ak igračih mjesta biti otvoreno, a i nije mi baš u redu da se iživljevamo na vašem serveru. Još ima nekih koji pljuju po mapama i pravilima...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
evo jedna slika sa Doza servera... ![]() i dvije slike u kojoj se vide da chak i pravi vojnici imaju srce, da u najkriticnijim trenucima za zemlju, znaju pokazati kakvi su u suhtini. mitzek, lesa, sniper i osoba nepoznate proizvodnje poziraju. ![]() a pazite samo komentare. evo malo i sa druge strane, sniper se naginje, da bolje ispadne. vidite kako se je ulickao za session. ma, pravi dechki! ![]()
![]() |
#1673 |
1oo1 NooB
|
Ko je maknuo pass sa NOB-a - došli neki kreteni i počeli sranja radit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Cjeli SVOJ tim pobije i onda moram 10 min gledat njega kako se blesira... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam sada bio malo na Nobu, prvu partiju sam rasturao, uz pomoć mrkonje ![]() Često se znalo desit da on ostane jedini braniti A, a ja jedini na B ![]() A kad smo išli skupa u napad, obično je dobro završilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Moderator
|
Ni vam bilo tesko rasturat kad smo tri partije igrali 2 il 3 (koji su prezivjeli mahniti napad suigraca) na 6... Igraj ti kad te respawna pored covjeka koji je iz tvog tima i vrti se oko svoje osi i puca po vama... ![]() Edit:Ide tko jos jednu-dve mape bacit na dozi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|