|
![]() |
#1531 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Bemti...nemogu gore... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
je.. ![]() ![]() ![]() a nije ni ovo loše; refrešaš All Seeing Eye svakih par sekundi, gledaš razvoj situacije ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1541 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1542 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Instalirao sam ga...tak negdje oko petka vam dolazi novo žrtveno janje....go easy on me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
![]() |
#1546 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1547 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Da mi je skupiti klan sastavljem od Žderonja (TM) i još nekih, ne bi nas dobili niti za 1000 godina u CTF. Ni Mirkec vam ne pomogne. Plan za danas: 1. Nabaviti Mirkecov broj 2. Staviti ga na speeddial 3. Angažirati nekog da ga zove za svaki drek. 4. Poslati mu 6-pack na kućnu adresu. 5. Sakriti mu slušalice. Onda budemo malo ravnopravniji.
![]() |
![]() |
#1548 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
hehe, dobra ideja. ![]() inache, rak je bio odlican jucher, rak i ja opaka kombinacija za sharanje po terenu. sa pljucom u ruci. run forrest...run!! ![]() a rak i ja cemo i dalje rasturati, dok se vi ne budete naucili timskom radu... ![]() jucher sam 3 puta (TRI PUTA) pisao gdje se nalazi mirko sa njihovom zastavom, i nakon toga doleti pitanje "gdje je njihova zastava?". kroz ekran sam zelio skociti na mirkeca, istrgati mu tu zastavu i spaliti je na krovu kuce. ![]() ![]() anyway, koji button je za upaljach? ![]()
![]() |
#1549 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma taj ctf je dosadan Ja stalno čuvam našu zastavu tako da oni nemogu do nje a vi si pobireta po 10 kilova jer je naša zastava stalno na mjestu, a kad ja odem po zastavu naša uvijek mora nestati i onda se buksam po nekim smrdljivim kutovima da me ne skinu
![]() |
#1556 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
@ Sam Fisher nick mi je pcexzippo61 vidimo se na bojnom polju.Jucer mi je stradala guzica kao i svakom zutokljuncu, svako toliko metak u supak. Cat Killer se zalijepio za mene, skuzio je novog i deri. Hebo ga patak, bit ce bolje ! Sieg H... ![]() PS.sad sam isao malo pronjuskati, na bojistu ni pasa nije bilo. Svi rade? Dajte malo radite po noci kao ja!
![]() |
#1557 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
jel postoji opcija da se poveća broj mjesta na serveru -točnije NOB-u? Sinoć sam jedva uletio nakon 20min čekanja, a neki se nisu ni spojili. Šteta ![]() ![]()
![]() |
#1558 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
samo se bojim da ako se doda vishe mjesta, da ce i ing biti veci. ne znam preko koje veze se trenutno spaja na server. sto jest da jest, jucher sam i ja pokushavao jedno 20ak minuta uci, dok netko nije izashao. ili dok nije mijenjalo mapu, pa je netko izvisio. ![]() ![]()
![]() |
#1559 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam jučer kratko igrao i to je teška makljaža bila ![]() Svakako moramo poraditi malo na team worku... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|