|
![]() |
#10562 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Bio je požar u centrali u Draškovićevoj, tako da je šteta i veća nego direktno od potresa.
![]() |
#10563 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
a jel to afektira i van ZG ili? jer ja cjeli dan imam problema sa netom i na kompu (tkom) i mobu (bon bon), a nisam siguran jel do njih ili mene. npr. od maloprije bilo kakve slicice/video poslan na viber mi ne zeli otvarat/skinut (jutros islo bez problema). probao i 4g i wifi i isto je. resetiro mob, updejto viber. nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10566 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam na jugu i zadnjih par dana stranice i jubito se osjetno sporije ucitavaju. Takoder povremeno gubim signal na MaxTV-u. Vjerovatno je mreza prezauzeta radi cijele situacije.
![]() |
#10567 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Zadnjih par dana net steka opako. Online nemogu nista igrat zbog laga. Stranice sporo ocitava. S 40/4 pao na 30/1.5. kad se spoji Max Tv i par mobitela i jedan komp sve steka na veliko. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10569 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Net radi ali ruta nije ista kao prije nesreće jer je izgorio HT-ov data centar i izgubljeni su svi brzi linkovi prema njemačkoj pa se sad spajamo preko alternativnih ruta, barem mi koji smo preko ht-ove mreže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10571 |
Torrent freek
|
U mene optika 200/100 radi ok po mjerenjima brzine, al ima određenih stranica koje otvara sporo il nikako. Očito je problem u određenim mrežnim rutama ili kapacitetu.. Maxtv radi uredno. Split.
![]() |
#10572 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Jel ih to sad možda prisili da se peeraju s nekim u CIX-u, da ne stoje više tamo kao ukras? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10574 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10575 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10576 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
totalno se čudno ponaša i max tv (snimalica ne radi recimo, jel inače radi snimalica? HD kanale normalno vrti), i net (mjeriš speedtest net pa dobiješ 30% brzine, pa onda 80% itd... Što je najgore, bojim se resetirati router da me ne spoji na tko zna koju manju brzinu :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10577 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Da se nadovežem od maloprije, sada neke stranice uopće ne mogu učitati (npr. ne mogu se spojiti na Slack), dok neke se djelomično učitavaju samo tekst.
![]() |
#10579 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Ekipo, planiram produžiti max 3 uslugu jer mi uskoro istjeće pa me zanima kakvi se gadgeti nude. Preko chata mi je nuđen samo Xiaomi TV box. A ja sam se nadao Fritzboxu... ![]() Jel netko dobio nešto drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10580 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Zapalio im se data centar u ZG kad je bio potres: ![]() Meni net nije radio od jučer u 10h do danas do 16h. Sada radi ali jako jako nestabilno, svako toliko nešto zablokira i slično. No glavno da radi jer mi treba za posao. Isto tako mi slabo radi na službenom mobu (HT), a dobro na privatnom (BonBon što je = HT), ali mi tu ništa nije jasno. Pa mi npr radi YT na mobu, a ne radi Gmail, radi Whatsapp a ne radi Viber, pa na trenutak sve proradi, pa onda opet ne i tako stalno. Ugl kužim, sve ovo skupa je usrana situacija, pa se em to ne može u miru popravljat, em nas je hrpa doma i silujemo net, nadam se da će to sve brzo riješit, ali bojim se da će im trebat tj dana ako ne i više. Brzinski ih razapelo. EDIT: Eh da, pošto jučer ovo nisam znao, resetirao sam router (sa čačkalicom) i tu sam se gadno zeznuo jer on više nije imao otkuda povući konfiguraciju (i tako ga skroz onesposobio, bolje traljav net nego nikakav), pa to ne radite. Samo ga ugasite i upalite ako ne radi kako treba. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 23.03.2020. u 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10583 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Meni su vratili net i speedtest je oke, ping 20, brzina 20 MBPS koliko i treba biti, ali stalno prekida, no drago mi je da barem ovo imam. TV radi posve normalno.
![]() |
#10584 |
Torrent freek
|
![]() |
#10585 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#10587 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 24.03.2020. u 10:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10588 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Server sobe se uvijek gase sustavom plina. To može biti CO2 ili neki drugi plinovi specifično namijenjeni za gašenje požara, mislim da se jedan zove NOVEC 1230. Plin se isto koristi i u muzejima i arhivima kako bi se ugasili požari. Takvi sustavi sigurno nisu zabranjeni, ali u slučaju aktivacije mora postojati odgoda u slučaju da se u prostoriji nalaze ljudi koja traje barem 10 do 30 sekundi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|