|
![]() |
#9541 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Nevezano uz ovo, samo da prijavim da mi je na Moj telekom portalu nestala ta opcija POSTAVKE WLAN MODEMA iz onog padajućeg menija lijevo. A tebi radi? Mislio sam da je to svima nestalo, probao sam s više browsera, nema je. Prijavio sam im to prije dva tjedna, još nisu riješili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9542 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
To je i meni jedno vrijeme bilo nedostupno, pa se ponovo pojavilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9543 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Šta znaći ovih 400 kn keša? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9545 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo mali info. za sve one koji se pitaju kako dobiti MAX3 paket za 209kn!? Nazvati njihovu službu za korisnike na 08009192 i upadnete s pričom da Vas je prije par dana zvao njihov predstavnik (naravno neznatne mu ime) ponudio Vam MAX3 za 209kn (ovo naravno vrijedi samo ukoliko prelazite od drugog operatera). Sad imate i dodatnih opcija koje oni nude za mobitele, dodatne pakete za TV Itd. Ja sam konkretno užicao za dodatnih 5kn prošireni paket i tablet za 99kn jednokratno za starije od 60.! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9547 | |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9548 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo mene danas zvali, nakon što sam prošli tjedan "popizdio" na chatu kaj nema ništa za dugogodišnje korisnike..uglavnom tražio sam prijelaz sa adsl na optiku koja mi je postala dostupna. I tako ponuđeno mi je optika, maxtv + prošireni + sportski + hbo, i telefon za 274 kn, još 10 mjeseci sam pod ugovorom za max3, al su rekli da to brišu i počinjem dvije godine od kad dođu spojiti tu optiku. Sada me adsl, maxtv + prošireni i sportski paket, i telefon koštalo 229 kn, tako da mi je ovo za par desetaka kn više skroz prihvatljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9549 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9550 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Meni istekao ugovor, dobio racun danas nekih 60kn vise, na chatu nula bodova, kazu ovo sto imate sada placali bi 408kn. Stvarno nisu normalni da nista ne nudi starim korisnicima. Sve mi se cini da cu preci kod nekog drugog ako nista isplativo ne ponude.
![]() |
#9551 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Ma daj bizi par dana sam ih zva za nekakvu ponudu net/fiksni pa nude za iste pare isto to samo jos oce uvalit mob.pretplatu.A kao ima caka da pribacim na nekog starijeg preko 60 g. fiksni i tada dobivam ovu ponudu 209 tel/net.Ma nabijen ih. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9552 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovi su stvarno jeli ludih gljiva u T-comu. Do sad sam imao Fix tel, internet 4Mbit+Hibridni 4G router (100 GB pa nazad na 4/0.5) + MaxT osnovni i Arene i to je bilo po zadnjem ugovoriu 255 kuna. Sad mi BEZ arena "nude" 319 kn ![]() I da otkazem MaxTV (nakon isteka ugovora koji je za par dana) e to nemoze telefonom, moram ici u T-centar. Bitno da sve ostalo mogu produzit/ugovorit/dodatno placat to moze telefonom ![]()
![]() |
#9554 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne bas, bit ce skuplje jer istice moj paket (kojeg vise nema a svkaiu put ukinu paket prije nego istekne 2 godine ugovora jer stalno mjenjaju i cackaju pakete/opcije) pa nemam vise "popusta" i onda je jos skuplje.
![]() |
#9556 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
na dan prelaska na A1 nazove mene lik za vraćanje opreme, kažem evo sve sam već spremio i spakirao, dogovorimo se za sljedeći dan, i evo nema ga mjesec dana ![]() to je ono kao, evo kurčevito ću ti javit da vratiš što je naše, a zapravo me boli k za opremu i ne da mi ju se skladištit, bedni sirotani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9557 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne znam, mi imamo doma MAX 3 L sa HBO, isteklo je 2 godine i na Moj telekom portalu stoji da je trenutni paket "Max 3 L HBO stari", tocno tako pise "stari" i nije se nista promjenilo nakon isteka ugovorne obveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9559 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
gotovo sigurno dobiš speedport plus ili zte
- - ![]() Zadnje izmijenjeno od: skalar. 10.02.2019. u 00:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9561 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne pristajte na ništa - T-com
Pozdrav. Evo, da vam podijelim svoje iskustvo, pa možda i vi izvučete nešto dobroga iz toga. Naime, starci koriste već godinama: Telefon Adsl MaxTv Prije 2 godine sam im sredio da to troje plaćaju 219kn (50mbit brzina uključena). I sve je bilo ok, do prošlog petka kada su ih nazvali i rekli da taj isti paket moraju plaćati 319kn (istekao im je ugovor taman u petak). I rekla je majka da ne zna da se mora s sinom čuti da se on u to razumije. I taman jučer bili kod mene, uzmem ja telefon u ruke, korisnička podrška i svađa dobrih 15 min. Da ne može nikako ispod 259kn spustiti, da ovo, da ono, da je to najniže itd. Ja ne pristajem na ništa, ne želim pristati ni na 1 kunu povećanja cijene računa, da se oni mogu sjetiti da dignu taj isti paket i za 1000kn, i da mi moramo plaćati jer su oni tako odlučili. Ali znate gospodine, ja ne mogu, ja ovo, ja ono... Kažem ja njemu, ajde da odmah sada raskinemo taj ugovor i gotovo, da se više ne natežemo previše preko telefona. I kaže on meni, ajde, nemojte tako, zovem vas za 10 min povratno da nešto provjerim. Nakon 10 min, ponudi mi istu ugovor, s 1500min više prema fiksnim mrežama i 500 min prema inozemstvu za 229kn i to sam jedva pristao na tih 10kn više. Max ADSL Flat 50mbit/s. MaxTV s snimalicom Telefon s 1500min prema fiksnim i 500 prema inozmestu Uglavnom, s 319kn na 229kn smo spustili cijenu, a 15min mi je govorio da ne postoji opcija ispod 259kn (ali za tih 259kn bi trebali prebaciti jedan mobitel u kućanstvu s bonova na pretplatu). Tako da, ne pristajte na ništa, sve se može dogovoriti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9562 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovo što si naveo su i meni pokušali prodati "muda pod bubrege"... Kako se i ja nisam dao za*ebavati od strane T-Coma, rekao sam im otvoreno da mi netreba 1500min za HR pozive uz postojećih 1000 (jer ne potrošim niti 300) niti snimalica, nego da hoću ni manje ni više full sportski paket kao poklon s njihove strane za dugogodišnjeg korisnika. Pafff... full sport za 10kn/mjesečno. I pristali su za ukupno 229kn/mj. U tim razgovorima treba biti zadnji šljam, ono iz reptilskog dijela mozga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9563 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Potpisujem. Mojim starcima isto nedavno istekao max2, bio je 242kn. Stara ih je odbijala 2-3 puta, dobit će te xy minuta više, onaj neki max tv mini štagod ali jeftinije kao ne može. Nakraju su prisilno produžili ugovor poslali taj max tv mini koji starcima ne treba i niko ga nije tražio, da pače stara je ko papagaj pronavljala da joj to ne treba. Nako što je to stiglo (max tv mini...), stara zove tamo opet da im to netreba i da hoće vratiti, radi se raskid ugovora. U subotu me zove da je bila vratiti taj uređaj u tcentar, dečko u tcentru je složio novi ugovor bez poklona maxtv minija i ikakvih gluposti, sve isto kako su imali i prije, cijena 169kn mjesečno, ne može jeftnije my ass. Još samo da spomene da su već treći put na produženju ugovora prebacili dostavu računa na mail (moj mail) iako to nitko nije tražio, i svaki put ih moram zvati da to vrate nazad i da pošalju zadnji račun starcima poštom, katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9565 |
Guest
|
Ne vezano za t com..al meni je a1(ex amis)po isteku ugovora ponudio 30kn manje ![]() |
![]() |
![]() |
#9566 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Kako dolazite do tih predstavnika koji vam daju bolje ponude? Npr netko bez ugovora vise godina, placa 350kn za osnovni MAX3 paket, ovi se najili ludih gljiva i nude za 319kn, nece da spuste cak i kad kazes da ces prijeci na drugog operatera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9567 |
Premium
|
Ja nikada nisam ništa riješavao s njima, sve preko korisničke. Ako se dobro postaviš, uvijek dođeš do dobrih paketa. Ja sam jučer starcima spustio s 319 na 229kn s korisničkom podrškom. Max 3 paket, telefon, internet (flat + 50mbit) i maxtv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9568 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Dobro, al prek telefona nikad nećeš dobit pakete koje imaju predstavnici. Ja sam ih zvao i pozivao se na njihove cjenike koje imaju na netu i ništa, nisu htjeli dati za navedene cijene u posebnim ponudama. S druge strane, prodajni predstavnici imaju mogućnost ponudit 139kn + 10kn za brzinu max2 i nešto više za max3. Samo što to vrijedi uglavnom za nove korisnike. A mislim, logično, veći im je trošak i vrijeme poslat predstavnika nego obavljat telefonski, pa još da na kraju ode praznih ruku ![]() Ovdje se naručuje https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici |
![]() |
![]() |
![]() |
#9569 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja sam trenutno isto bez ugovora, jedno godinu dana i nista ne mogu dobit povoljnije od 305kn. Starom su uvalili neki dan isti taj paket,ali za 299kn. To sam isti dan raskinuo. Prijeci cu sad na max2 paket tel+adsl za 169kn navodno, Ali max tv moram odjavit u t centru.. Bas sam neki dan produzivao pretplatu za mob u t centru i nisam mogao nista ispod 299kn dobit za max3 paket. Sad dok raskinem max tv pa cu vidjet jel ide za 169kn tel +adsl. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
![]() |
#9570 | |
Premium
|
Citiraj:
Zvao i prodajnog predstavnika, dobio 239kn najjeftinije što može. Prije 2 godine sam preko prodajnog predstavnika dobio ponudu za 240kn, frend mi sredio za 219kn. Slažem se da su predstavnici bolja opcija, ali može se i ovako ![]() Ovako preko korisničke malo zaprijetio i eto 229kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|