|
|||||||||||
|
|
#32 | |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Daj neke opipljive dokaze ![]()
|
|
|
|
#34 |
|
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Najbolji je Western Digital ![]()
__________________ |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Skandalozno: MekFis, IT private eye, dobio 3 mrtva Hitachija u 2 tjedna. Epidemija na pomolu...
|
|
|
|
|
#36 | |
|
M.U.P.
|
Citiraj:
|
|
|
|
#37 | |
|
JDM
|
Citiraj:
Bubba, a jesi lud ![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
cuj svak ima lose serije itd...al ne u tolkoj kolicini ![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
:clap: :clap: :clap: :clap: |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Guest
|
Hitachi diskovi su jedni od najboljih. A Hitachi optika. Neznam dal je netko radio s njima. Ja sam imao CD-ROM 4X citac koji je radio kojih... 8 godina kad sam ga dao. DVD 4X citac koji bi dan danas radio da se nije skurio, ali ne svojom krivicom. Predobri komadi. |
|
|
|
#41 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
dakle:
![]() |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
the luda ribetna
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
M.U.P.
|
Fish ideš mi na živce s tim hitachi=ibm. Daj nađemo se ovih dana na kavi pa da vidim te crknute hitachije koji prema tebi padaju ko pokošeni ![]()
|
|
|
#44 | |
|
the luda ribetna
|
Citiraj:
ustvari i vidio si sam kad si mi "maznuo" onog ibmameni ide na zivce sto kad kazem nes svi popljuju da na kraju ispadne da sam u pravu...sjetimo se centuriona,samsung diskova itd ![]() |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
M.U.P.
|
Dečec živiš u prošlosti. Kad je deathstar serija bila popularna prije nekih 3-4 godine? Slični jesu, čak na nekim djelovima ima ibm logo ali to ne znači da rikavaju:clap: Nemoj ti meni pokaziva ibma pokaži mi 3 crknuta hitachia koja si vidio osobno ![]()
|
|
|
#46 |
|
the luda ribetna
|
ok ps nije ti malo cudnos to imaju ibmov logo gore ha :clap: hitachi=nacrti ibma proizvodnja ibma...ak mi ne vjeruje proguglaj...cak se isto i zovu http://www.ibm.com/news/us/2002/06/033.html evo pa si pogledaj kaj su napravili i zasto govorim ibm=hitachi |
|
|
|
|
|
#47 |
|
M.U.P.
|
Ok to je bilo prije 3.5 godine. Misliš da od tada proizvodni proces nije promjenjen i poboljšana kvaliteta diskova? Znači i amd se grije ko i prije 3.5 godine, nvidia drži 99% udjela u prodaji grafičkih kartica i sve što se tiče it industrije stoji na istom mjestu ![]()
|
|
|
#48 | |
|
the luda ribetna
|
Citiraj:
ibm=hitachi...to da su poboljsalikvalitetu glava stoji to nisam reko...al sam reko da mi en ulijeva bas puno povjerenja...al evo ak ti znaci nesta otovrili smo jednog...i nije tipicni kvar ibma...pucanje glave moguce da sam bio u krivu al ona 3 u 2 tj su mi bila jakooo sumljiva![]() |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
EMP moderator
|
Kad usporediš oblik IBM-a i Hitachija, vidjet ćeš da su skoro identični, čak i tiskana pločica. Osim toga, Hitachi ima pogone i u Mađarskoj. Pa di će to valjat... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
M.U.P.
|
Citiraj:
A treba uspostavljat dobr odnose sa susjedima
|
|
|
|
#51 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
sto se tice An8 SLI ja je imam 2-3 mjeseca i jos niti jedan problem, sto se tice foruma ima 30-40 korsinika koji imaju probleme, sad zamiliste na 1000-2000 prodanih primjeraka da ces se morat nac par pokvarenih...
|
|
|
#52 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#53 |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Vezano uz temu-ne preporucujem (osim mazohistima): -SP i codegen periferiju (tipkovnice, miseve) OT Slazem se s Bubbom neozbiljni su komentari meni je jedan,dva,deset-nevazno krepao izbjegavaj te diskove... Evo link za one koji "nepoznaju" IBM i cime se sve doticni bavi...link ...pa pretrazujte... Ako nekog zanima statistika evo prodaja "consumers" HDD 2. kvartal 2005. : 1. Seagate Technology 30,5% 2. Western Digital 17,6% 3. Hitachi Global Storage Technologies 15,5% 4. Maxtor 13,5% 5. Toshiba 7,7% 6. Samsung Electronics 6,9% 7. Fujitsu 6,7% |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
the luda ribetna
|
Citiraj:
da znam za ibm oem i cak za os2 da znam da imju diskove koji idu u superacunala/workstatione...i kaj sad os rec da ibm nije= hitachi?tebi je jasno da ibm jos uvijek proizvodi diskove...i da njegovi inzinjeri dizajniraju hitachiju diskove...ja govorim tu da je ibm= hitachi a ne da ih se izbjegava ako procitas bolje reko sam da nisu losi al da nisu za vjerovati...bar za sad![]() |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Premium
|
E.T. ajde postaj link s ovim udjelima pojedinih brandova u prodaji.. ![]()
|
|
|
#57 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
radio na dvije i nema im usporedbe sa creativovim. a pogledaj podršku. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Guest
|
@mc_fish laprdas glupost. A IBM je imao losu seriju i to je to. Isti inzinjeri. Koji su blago receno veoma obrazovani ljudi, a ko si ti da imas ista reci protiv njih. lol Citiraj:
|
|
|
|
|
#60 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sa Terratecom nisam imao problema. Zamjerka je kaj im je tech. podrška nikakva a drivere izdaju svake prestupne godine. |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|