![]() |
Blacklist komponente
Koje ne treba uzimati...
|
Znači, njih ne uzimat, jel?
Baš lijepo da si ih i naveo:clap: |
Pa tu bi trebala ić neka lista jel:)
evo koliko se sad mogu sjetit
|
zašto ne TT neonke? ja imam dvije plave več 1g i rade ok
|
Hm, dobro pitanje, npr. krvavice od gegaca zadnji put nisu bile bas nest, sve pilece salame (zbog fticje gripe). Pa onda brokula, pa onda sarma koja nije starija od 4 dana..........
|
GlacialTech Limba cooler za procesor.....definitivno izbjegavati.
|
Moje iskustvo sa TT neonkama je da crkavaju :D
dakle:
bilo bi pametno još i napisati zašto ;) npr ja sam kupio TT neonku i u roku od 6 dana je crkla a niti nemaju ni garanciju:fuming: |
sto ne?
hm ajmo redom opremu bez garancije...npr? vezu od telekomunista optiku od lg-a:D (ovo je manje vise sala) kucista i napajanja za 200kuna...to nikako pa onda sve marke ms,jnc,smartbox,itd stvari koje netrebas... tipkovnice koje nisi probao te koje ne valjaju...preporuka...ak nemas love zemi si labteck internet keyboard...imao i imam ju jos dan danas...nakon 2 godine...i draza mi je od lx serije logitecha!!!tj jedina koaj prezivi moje lupanje po tastaturi...oni koji me znaju znaju i zasto:) miseve s kuglicom...opticke za 20 cuna...jer ne hvata skoro nista ne kupovat lan krtice ler ih imate u kompu...ne kupovat skupe zvucne ak ih netrebate ne kupovat ono sto netrebate...i najvaznije ne kupovat ono kaj ne koristite...dakle rpeskupe konfe itd |
Ne kupovat Samsungovu optiku...
|
niti terratec zvučne kartice..
|
Vatec Nexus potenciometar :D
|
Citiraj:
i da dodam... izbjegavati NO NAME napajanja... dakle maxpower,MS,JNC,L&C... |
dakle:
|
Canyon matične ploče.
Prijatelj ima jednu i ja sam mu trebao komp OC. OC potencijal-0 (probao sam sa svojim procem-nisam ga mogao OC za MHz), bugovit BIOS (ni novije verzije nisu O.K.), slaba kompatibilnost sa različitim RAM-ovima, općenito loše performanse. |
Citiraj:
|
Canyon matične su kao i ostale low end ploče,matsonic,čipičips(PC Chips)... staviš ih u komp i ne diraš ništa, nema OC-a latencija itd...
tako da mislim da to za Canyon ne stoji... |
Ali nekompatibilnost sa različitim ramovima me razočarala (Twin MOS i JetRam nisu radili u toj ploči,dok su u mojoj staroj low-end asusici radili supač)
|
a hebiga to ovisi o točnom modelu ploče, a ne o proizvođaču
|
Citiraj:
|
jucer smo se ja i mrkonja smijali, vantec nexus ne smanjuje vec povecava voltaze! :D bar moja verzija, 12.20V je LO postavka, 15.36V je high, overvlotas ventove :D
|
LOOOL:D
malo je defektan jel?:burn: |
Citiraj:
|
overclockanje ventova:D
|
Abit an8sli dosta loša matična blesiranje biosa ide upravo na reklamaciju,ps. nisam jedini pogledajte abitov forum pa će te vidjet koliko ljudi ima problema s njom grrr:fuming: :fuming:
|
DFI Lanparty 875B za P4 CPUe nikad ne kupiti
|
šta ne valja? toliko hvaljena ploča...
|
jeftine miševe jer nakon par partija Rizika2 tipke otkazuju poslušnost zbog pretrpljenih udaraca koji su posljedica živciranja zbog igre..:D :D :D
a leteeee.....:smoke: |
malo me bila trta spojiti ali je ipak proradilo kolko bi radilo dugo ne znam kupio je 6600gt na jnc 250w ili kolko već,i proradilo ubrzo je napajanje zamjenio.
|
e da hitachi diskove isto ne kupovat...(sad ce em ljudi popljuvat) ali samo ako nemate osjetljive podatke...pocelo je masovno rikavanje!!! u zadnja 2 tj sam dobil 3 pod nos:( dosad mi najvise drzi vodu samsung ko bi reko ha?
|
Ja znam da je Samsung pouzdan ko Seagate, a po testovima i bolji, al ih je zato puuuno teže nabavit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |