|
![]() |
#271 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Stvarno si jako negativno nastrojen prema c 1/rimcu
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 29.06.2017. u 08:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |||
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
A sočna je priča kako su prodane baterije Koeniseggu, onda bi tek vidio što su tračevi ali bar za sada stavljam samo ono za što mogu staviti link. Citiraj:
*jel baš moram sarcasm on/off? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | ||||
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Po novinama se povlači da je auto samo jedan, prefarban ili što već. Dal ih je prodano 8 ili samo 1 je apsolutno nebitno jer je to koncept ovako i onako. Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Što je auto po tebi trebao postići - biti najbolji ikada? Sama činjenica da uopće konkurira je doseg sam po sebi. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Meni nije jasna ta pljuvačina po Rimcu...A kaj mi to proizvodimo u autoindustriji osim akumulatora i slovenci plastične branike za clio? Di smo na svjetskoj auto sceni?...Nemojte me zaj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
DBS
|
Da se razumijemo ni meni lik nije simpatičan, ali Royu kao da je stao osobno na žulj. ![]() Od autoindustrije u HR, from the top of my head: http://www.adplastik.hr/hr/ https://www.yazaki-europe.com/index.html http://www.dok-ing.hr/ Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 29.06.2017. u 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Jul 2016
|
Ono kad Hrvati pljuju po Rimcu ![]() Fascinira me kako uspoređujete auto sa drugim autima kao što su lambo, rarri, gtr, očigledno ste svi vozili dotične aute i prešli taj zavoj sa dotičnim autima 20 puta minimalno pa znate, ispričavam se svima ja nisam nikad vozio takav auto a nisam vozio ni Rimčev auto ( vidim da većina ovdje ga je vozila pa isprike i njima ) pa neznam kako je to iz prve ruke. Sve u svemu sad ušao u ovaj topic i doista mi je jasna Hr situacija malo više ![]() A gospodinu Rimcu savjetujem da što prije pokupi sve te vrijedne inteligentne ljude i preseli si firmu u neku normalnu državu kao Švicarska ili zapravo bilo koja država a da nije Hr. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | ||||||
15/JG52
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Za sve sam stavio linkove a to ću raditi i ubuduće, ako ti smeta postoji ignore opcija. Vrijedi i za ostale. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ili si dobio odbijenicu prilikom prijave za posao u Rimčevoj firmi ili si jednostavno ljut i ljubomoran na tuđi uspjeh. Što drugo može biti kada si se toliko zakačio na jednu od tisuće firmi u Hrvatskoj. Čovjek je završio u The Grand Tour epizodi, ako to nije dovoljno za neki respekt, onda samo deri dalje. Zašto bi išao na ignore kad je zabavno čitati kako se pjeniš na Rimca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | ||
15/JG52
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Premium
|
Da, znao i gledao. Tamo je samo bio parkiran u studiju. U The Grand Tour ćemo vidjeti kakav je u odnosu na etablirane marke u direktnom dvoboju. A onda će se svi jalni gristi i s nelagodom to gledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
15/JG52
|
Nije, vidi YT, dvajstprva sekunda. Inače, netko je platio prijevoz u VB i natrag da se C_1 samo izloži u studiju a da ga nisu htjeli testirati, imaš neko objašnjenje? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
DBS
|
Citiraj:
Izuzev nekog osobnog uživanja u tuđim problemima ne vidim svrhu. Ako se jedan Ferrari može sam od sebe zapaliti i kompletno izgoriti, to što je C_1 malo stao kraj ceste nije ništa posebno. Svi ti superauti nisu za svakodnevnu upotrebu i oduvijek ih prate mušice. Točno to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
15/JG52
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | ||
DBS
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Za auto koji bi platio toliko, s obzirom koliko ih je navodno proizvedeno - vrlo vjerojatno bih držao negdje zaključan da mu s godinama raste cijena. Sve je to nova tehnologija i velikim dijelom software na kotačima, čudilo bi me iskreno da im sve radi bez greške. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Premium
|
Citiraj:
Možda se i pokvario ako impliciraš na to, pa ga nisu mogli provozati i testirati. Ali zato ćemo vidjeti puni troboj u Grand Tour epizodi. Koliko sam shvatio izlijetanje se dogodilo nakon što su snimili sav materijal za epizodu, a to znači da su i gotovi sa svim mišljenjima o performansama u vožnji, pričekajmo i vidjet ćemo od nezavisnih voditelja koji ne štede ništa što misle i kakve rezultate je auto ostvario. Meni je odlično da imamo firmu koja radi takav jedan auto, dao Bog da to postane jednog dana nešto još više i da možda počne proizvoditi aute za prosječnog čovjeka iako trenutno nema šanse za takvo nešto s obzirom na koju nišu se Rimac opredjelio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Jer bez toga ovo zbilja ide u polako u sferu teorija zavjere
![]() |
![]() |
#288 | |
15/JG52
|
Citiraj:
Inače, u novoj seriji Top Geara C_1 se nije proslavio tako da nije došao dalje od flyovera na početku. Kad se Hammond razbio jedan od komentara na FBu je bio ovaj niže a slično ima i na blogovima live gledatelja serije Same car they had in the studio on episode 1 on the latest Top gear, it wasn't aired that episode as the doors wouldn't even work properly when Rory and James Mcavoy tried to use it, cut his hand on it too just getting in and called it shit off camera, you can see it in the audience on the intro fly over then it doesn't appear again Ali ekšli nije auto tako loš ako se ubije glasnika. ![]() edit: inače gospodo, imate internet kao i ja, google vam je frend kao i meni i ne očekujem da uzimate ništa zdravo za gotovo. Googlajte pa ako sam negdje u krivu ja ću to priznati. Zadnje izmijenjeno od: Roy. 29.06.2017. u 13:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Stvarno Roy nebi ti skodilo malo vise pozitivnog razmisljanja, a sto se tice kvalitete i ostalih svari vidjet cemo sto ce reci u GT-u, i da ga skroz popljuju nece biti ni prvi ni zadnji super/hyper car koji ce tako zavrsiti u njihovom rivju. Tko je gledao stare epozode TG zna o cemu pricam(hint tvr, lotus, noble itd, prakticki svake sezone su dva tri fino prizemljili) Kad si se vec namjerio na rimca vjerojatno bi ti bolje bilo da si isao putem njegovog starog i hdza ![]()
![]() |
#290 | |
DBS
|
NHF. ![]() Citiraj:
![]() Odgovornim jer ti je to argument. Po meni mlaćenje prazne slame. Otvoren sam za sve opcije, da je auto fail ili da je stvarno tako super. Ali nemoj se ljutiti što te ne shvaćam ozbiljno - stavljaj ti linkove koliko ti srce želi, citati izvađeni iz konteksta itd. Do tada: NHF. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | ||
15/JG52
|
TG je doveo C_1 u studio da bi samo snimio jedan flyover i onda ga izbacio sa daljnjeg snimanja ali to sam ja stavio u pogrešan kontekst. Yea, ima logike ![]() Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Point being? Stao je na cesti. Stale su i S klase i Astoni i razno razni drugi super skupi auti. S obzirom kako je ovaj još defakto u fazi razvoja, niš čudno osim što je nekima uljepšalo dan. Možemo mi ovako unedogled. Ja svoje rezervacije prema Rimcu imam. Ali nisam ni pretjerano objektivan a bome ni negativan kao ti prema njemu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
KAd sam spominjao autoindustriju u hrvata mislio sam na nešto konkretnije a ne na strojeve za obradu zemlje, branike i slične pizdarije. Dakle koji mi to auto proizvodimo? A da nije po licenci modificirani tenk T84 u Đakoviću.....Dakle mi jesmo premali, nismo francuska da imamo 3-4 jake marke i proizvodni pogon ali kad netko kao Rimac krene u nešto što se prepozna i vani onda krene pljuvačina. Njegova najveća greška je kaj je odlučio ostati ovdje i komunicirati s našim ljudima i medijima...ne treba mu to...U principu bilo kakav uspjeh van granica, u ovoj zadojenoj i pokradenoj vukojebini je hvalevrijedan.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | ||||
15/JG52
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa da se samozapalio u studiju i pritom ubio 100 ljudi je i dalje najbolja reklama što je mogao dobiti, a i mi kao zemlja... sad tu naša domaća prepucavanja na stranu. međutim ne da se to nije desilo, nego je proglašen čudom maltene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
15/JG52
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
Zanimljiv mi je taj Rimac, definitvno. Što si više razmisljam o njemu, definitvno mi spada u kategoriju fenomena. Niti hejtam niti sam fanboy...ali onako razmisljam naglas.. Da zelim hejtat neznam s kakvim konkretnim hejterskim argumentima bih isao....isto tako da ga hocu uzdizati u nebesa opet neznam s kojim arguementima bih to radio..jednostavno nisam vidio niti jedan konkretan test njegovog concepta da bih bilo sto mogao reci.... S obzirom da sam blizi skepsi jer kao sto sam gore naveo nevjerujem dok ne vidim i ne donosim zakljucke dok ne izvažem pluseve i minuse, pitanje za sve koji vide Boga u njemu a vidim da vas tu ima puno, da li mi mozete argumentirati vase stavove? Odmah napominjem da me "argumenti" tipa ti si hejter/trol ne zanimaju. P.S Ovo nije provokacija niti se svrstavam na stranu hejtera/fanboya, vjerujem da mozemo koliko toliko se normlano/kulturno raspravljati. Vjerujem u vas ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 29.06.2017. u 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
DBS
|
Citiraj:
Kao što Gigi veli, ako je smeće biti će popljuvan ili marginaliziran u najboljem slučaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|