|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Koji instant Messanger?
Tražim mali, jednostavni messanger bez reklama, bez kiča i ostalih sranja, samo porukice... Imam Skype za priču i treba mi još nešto za poruke? Što to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Miranda, ima podršku za icq, msn.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
miranda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
trillian mi je previse usminkan i napumpan, zna se srusiti miranda je bolja, ali je ruzna ko smrt, dok ne nadjes neki dobar skin i podesis za svoj vizualni uzitak
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
meni je osobno najbolji ICQLite jer vecina moje ekipe je na ICQ-u, a imam i MSN za one koji "ne zele preci na ICQ jer je smetche" I got it all covered. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
"meni je osobno najbolji ICQLite jer vecina moje ekipe je na ICQ-u, a imam i MSN za one koji "ne zele preci na ICQ jer je smetche"" Onda zaigraš nešto online i skužiš da je gomila amera na yahoo messengeru, america online-u i slično i možeš se slikat |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako mene pitas... 1. mjesto SKYPE ! ![]() Nema reklama i sličnih sranja, user frendly (skroz jednostavan), super Emoticons, malo troši kada razgovaraš, jesam rekao da nema reklama? 2. mjesto MSN Nema reklama, relativno jednostavan i ima dosta dobrih opcija. 3. ICQ 5 lite, ima reklama jebga (daju se one maknuti), jadni interface, defektni emoticonsi, vuče promet kod video ili voice chata... dosta smetlarsko... previše reklama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo i link za skinuti prog za micanje advertisinga u icq-u, radi i na ICQ 5. http://free-ka.t-com.hr/ghost/downlo...reChanger3.exe |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Skype je odličan, samo ono što je dobro ne traje dugo.... imam msn, icq i skype, svi su zasebno, tako mi je nekako preglednije, bolje.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|