![]() |
Koji instant Messanger?
Tražim mali, jednostavni messanger bez reklama, bez kiča i ostalih sranja, samo porukice...
Imam Skype za priču i treba mi još nešto za poruke? Što to? |
Miranda, ima podršku za icq, msn....
|
Trilian Ti je zakon-podržava hrpu njih,kojeg želiš ok kojeg ne nemoraš postaviti postavke za njega..........
|
miranda...
|
trillian mi je previse usminkan i napumpan, zna se srusiti
miranda je bolja, ali je ruzna ko smrt, dok ne nadjes neki dobar skin i podesis za svoj vizualni uzitak |
Citiraj:
meni je osobno najbolji ICQLite jer vecina moje ekipe je na ICQ-u, a imam i MSN za one koji "ne zele preci na ICQ jer je smetche" I got it all covered. |
"meni je osobno najbolji ICQLite jer vecina moje ekipe je na ICQ-u, a imam i MSN za one koji "ne zele preci na ICQ jer je smetche""
Onda zaigraš nešto online i skužiš da je gomila amera na yahoo messengeru, america online-u i slično i možeš se slikat |
Ako mene pitas...
1. mjesto SKYPE ! :) Nema reklama i sličnih sranja, user frendly (skroz jednostavan), super Emoticons, malo troši kada razgovaraš, jesam rekao da nema reklama? 2. mjesto MSN Nema reklama, relativno jednostavan i ima dosta dobrih opcija. 3. ICQ 5 lite, ima reklama jebga (daju se one maknuti), jadni interface, defektni emoticonsi, vuče promet kod video ili voice chata... dosta smetlarsko... previše reklama... :beer: |
Evo i link za skinuti prog za micanje advertisinga u icq-u, radi i na ICQ 5.
http://free-ka.t-com.hr/ghost/downlo...reChanger3.exe |
Skype je odličan, samo ono što je dobro ne traje dugo.... imam msn, icq i skype, svi su zasebno, tako mi je nekako preglednije, bolje....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |