|
![]() |
#8611 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Primjer:Band of Brothers, uslo u legendu, al da je recimo hbo isao milkat s 9 sezona niko ziv sse tog ne bi sjecao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8613 | |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
http://graphtv.kevinformatics.com/tt1740299 po tome postaje bolje, ali uzmi u obzir da zadnje ep nemaju isti broj glasova kao prve Ovo i ja koristim da bi se ravnao, ali ne mora ni priblizno biti ovako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8615 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
The Night Of, part 6:
Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 15.08.2016. u 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8629 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Mr Robot dobiva treću sezonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8630 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mr. Robot - imam osjećaj da je scenarist gadno zabrijao na 'Let iznad kukavičjeg gnijezda'. U prošloj E sam to pomislio, a sada se to i potvrdilo na kraju. Uglavnom, meni je sve nejasniji i zbrkaniji. S02 kao da nema veze sa S01. Šteta.
![]() |
#8632 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
EDIT:
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 22.08.2016. u 12:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8633 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Izašao je još jučer |
![]() |
![]() |
![]() |
#8635 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Slaba vam je ponuda u tim lokalnim videotekama. ![]() ![]() ![]() Kakav je Vice Principals? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8637 |
Premium
|
vice principals je fckn hilarious, the night of ep07 je na mom priv. trackeru dostupna vec 2.5 sata , hint 720p, grupa EVO, ja cekam verziju za moj mali mob 480p od 120mb koja uvijek kasni koji sat. Uzgred, vidim da niko zapravo nit ne zna kaj se ima za gledat . Definitvno i objektivno najbolje trenutno je Braindead, pa the night of, vice principals ak volis komediju, ballers ak volis sportish komediju(al je genijalno i ak mrzis sport i totalni si ad&d geek ko ja koji je trcao ko 13 godisnja curica na vojnoj telovežbovnoj fiskulturi=za nagradu sam dobio da vozim brzi oklopnjak, pa ti vidi jel se u vojsci isplati trudit ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8638 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
The Night Of e07 na torrendayu od 08:00 jutros. EVO verzija takodjer ![]()
![]() |
#8639 |
Premium
|
pa drugi tier , vise mainstream , fear the walking dead sezona 2 ep 8 se vratila s godisnjeg(meni osobno ide na zivce..s01 twd-a je bila genijalna, od onda ide dole brzo), The Preacher je jako dobar(stos kod tih serija je da moras prije procitat stripove, inace nemaju smisla). Outcast je dobar i napet za svakog vjernika, ateistima ce bit glupav. Black Sails je prestigao i Game of Thrones i Vikings po kvaliteti,ak vec ne po produkciji(jedino mene osobno ubija uguravanje gayizma u sve, ono, kuzimo vise, zene,crnci,zidovi i gayevi su bili ugnjetavani od zlih muskih bijelaca, al daj više, skini mi se) onda bar po tom kaj nema file i akcija je na nivou hollywooda |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|