|
![]() |
#2851 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Bas sad gledao na PT serveru, 17.3km sa range modom. Sa avionom je jos 20%, znaci 20.76km max range. Izgleda da je to bio bas lutrija shot na rubu svakog rangea. Tako je to kad nekome ide. @Thor To sa pogadjanjem staticne mete odgovara onom...aimassistu ingame sta ti pomaze ako shelovi idu gdje treba na metu, onda igra poludi i da ti neki bonus. Objasnit to je tesko, a mehanija je jos gluplja. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 12.06.2016. u 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Eto i mene pogodilo ranked govno. Tri poraza u nizu u Kamikazeu. Debilni tip u svakom. I hrpa trolova koji odu na kraj mape i čekaju kraj. Da ne vjeruješ. U sve tri partije sam imao bar 2 killa i capao, držao "vodu"....ali đaba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 |
Premium
|
Cuvaj zdravlje (mentalno), jebes ranked. Da krv ispisas od muke dok se dignes za rank i onda pullas totalne kretene sa sobom. Tako ce te budale doc i u vise rangove i tamo sve zagadit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Super. Jedino šta sam ja dobio je ovo: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Premium
|
Ja sam prije isteka aktivirao 3-7 dana premiuma i sve dijamante potrosio. Ovo sad sta su zasrali stvar je stvarno postalo zalosno. Nema tog eventa il akcije da je nisu zasrali na ovaj il onaj nacin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Sremium
|
Prva partija u Hindenburgu...još mi ukrali jedan kill...ali sam nekako naletio na BBove pa sam više rokao HE s daljine, iako je ovo AP zver.... ![]() I s Mahanom jedna...i to je to za večeras bilo...SAd već počinjem vjerovati da sam se malo i naučio igrati..šteta kaj to Budya nisam rješio s torpedima kad je jurišao na mene jel nisam imao spremna torpeda... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2867 |
Premium
|
Ljudi misle da je Zao zvijer, naravno, u dobrim rukama je svaki brod monstrum. Al racunaj, ako upadnes u duel sa Hindijem, Hindi ima bolji reload i bolji arc torpeda i bolju rotaciju tureta, zao dobija ako Hindi nezna gadjat il pokaze broad. Inace Zao na dno. Moskva te busi i citadela pod svim kutovima, topovi strava + dobar reload a ima HPa ko BB. Des Moines te isto na close razori, ima reload duplo bolji od zaoa, ako ste oba na nos, digne ti topove pa se jebi, a ako ga hoces torpat dajes broad na DMa, sta zavrsava vrlo predvidivo. Nije da nisam potopio kojeg DMa sa Zao, al DM Ap boliiiiii. Overall, Zao ima najgori AA, najveci reload, najsporije turete, al radi bolesnog HEa stacka dmg i u dobrim rukama je lako nabit 150-200k dmga. Na PTu sam sve T10 cruisere vozio, 150k+ sa Hindijem i Moskvom je bila komedija koliko je lako napravit. A racunaj da se jos nisam naviknio na putanju shellova. DM me ide losije jer nikako da arc i lead svladam i pocnem klat, al ako nesto pridje na 10ak km, onda je pokolj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 |
Premium
|
Neo, brod tome i sluzi. HE i samo HE, osim ako neki cruiser na 10km ne da broad i plovi tako dovoljno dugo da reloadas Ap za 13.7 sec i das mu broad salvo i 5-6s flight time, znaci nadjes budalu koja plovi broadside 20+ sec na Zaoa ![]() Al najljepse su runde sa puno BBova il 3-4 Yama/Montane, e tu je svaka runda arsonist i whiterer medalja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Zao je brod s kojim je najlakše konstantno imat visoke dmg partije. HE skiriven i izvan dometa - najviše pogoduje višim tierima. Hindi najlakše kažnjava loše igrače radi svoje artiljerije i AP-a, dok je Moskva - Stalinium & oklop. DM je brawler i pojede ih sve na 10 km - pod uvjetom da ne izgubi kupole u procesu što je najiritantniji dio broda. Lead i ciljanje se da sredit, luđački ROF to zamjenjuje i omogućava kurenje drugih BB-a samo takvo. Još malo sam do 17. boda s DM kapetanom, a onda ide respec za Demo Expert. Nedostaje mi Balmerov concealment na DM-u. Taman tih 1 km više je područje gdje su USN putanje problem za pogodit DD kad ga držiš spotanog radarom. I ozbiljno bi mu trebali kupole pojačat jer nema rezervu torpeda. Opet sam imao niz od 3 poraza sa DM u nedjelju, nikako na zelenu granu s njim. Moram se prisilit da ne igram brod koji mi se trenutno ne igra samo da poberem dnevni bonus. Vikend ratnici nisu pomogli u tome. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
DBS
|
Nitko ne kaže da ne možeš imat dobre partije s tim brodovima. Ja ovdje govorim o konstanti na koju možeš računat skoro svaku partiju. I tu je Zao kralj. HE pogađa neovisno dal ti je meta pokazala bok ili ne, sve što trebaš je ložit vatre okolo. A kad zatreba, Zao ima i odličan AP (bolji max dmg od DM-a). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() DM bi bio savršen da ima concealment kao Baltimore i malo jače kupole. Ovako kad ih gubim od smeća tipa MK u bliskom duelu mi ubija zabavu. Planiram složit dva različita kapetana za USN CA. Jedan će imat Demo Expert i Basics of Survivability, a drugi AFT i BFT. Prvi je trenutno na Des, drugi na Indiani/NO, oba blizu 17. boda. Brawl indirektno znači HE / vatra. A repair ti treba više za vraćanje kupola u operativno stanje nego gašenje vatre... Tako da razmišljam od sl. kapetanu za Des sa 18. bodova:
- Istog kapetana bi kasnije mogao prebacit na Indianu za Ranked. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Premium
|
To sa kupolama je katastrofa. Pucaju ko kokice, nije da DDa vozim pa da ima izgovora, al svako malo jedna ode. Taj buff il ja ne primjecujem il je isao u drugom smjeru pa da imamo 50% manje hpa na kupolama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
DBS
|
Čitam ovdje da je zbog promjena na nadogradnjama u prvom slotu povećan broj detonacija na PT: https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...nd_detonation/ U vidu gubljenja kupola sam mislio složit tog kapetana. BoS i DCPII skraćuju vrijeme vatre na samo 40s. A kupola ima puno veću šansu bit onesposobljena trajno ako je već oštećena, zato i namjera koristiti ne rudder shift već DCP II / BoS kombo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Sremium
|
Ipak su to dojmovi sa test servera ali ne isključujem da su to napravili da bi natjerali ekipu da koristi novi upgrade...Kako sad stvari stoje oni rade od igre sprdnju pa rkad se vratimo s mora nakon 2-3 tjedan doćekat će nas sasvim druga igra a sve što imamo na brodovima će bit zastarjelo ili neproduktivno....komedija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Premium
|
Ma lako je vama, ja zivim na moru, mene ce odma u glavu opalit sa promjenama. Sve mi se cini da su te brojke tu samo za ukras, posto je sve server side, nitko od nas nemoze provjerit jel stvarno tih 50% icemu koristi za survivability turete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 | |
DBS
|
0.5.7 prekosutra: http://worldofwarships.eu/en/news/updates/update-057/ Iznenađen, ugodno: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|