|
![]() |
#1051 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
problem logina rjesis upotrebom cookie managera. udes u FF, ulogiras se svugdje gdje treba, backupiras tu listu cookiesa i to je to. sad se FF cisti kod svakog zatvaranja, a kod ulaza restoras jedan file sa svim cookiesima (loginovima). ja tako radim vec godinama i radi odlicno. self destruct cookies podesis za koje stranice da ne brise/ne brise cookies ili kod zatvaranja FF da ih brise (jer po defaultu brise sve nakon nekog vremena). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
SDC se samo klikne na ikonu da pozeleni na stranici za koju ne želiš da briše kolačiće. To je najjednostavnije. Takvih stranica ja imam tipa 10tak (ovaj forum, rss čitač vijesti itd...), sve ostale briše 10tak sekundi nakon zatvaranja stranice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Trenutno sam u Njemačkoj. Problem je taj što mi Firefox ne otvara Index.hr. Na praznoj stranici piše : Bad Request. Samo na index.hr i nigdje više. Isto je i na tabletu. I na lapu i na tabletu su win 10 home. Zašto se to događa? I na Edge i na Chrome isto. Brisao kolačiće...
he,he Zadnje izmijenjeno od: zlatko. 12.05.2016. u 15:24. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Firefox 46.0.1 bye bye Razlog da zakucava stalno CPU 30-40% sa 2Gb memory leak (zna i popeti na 3Gb pa postane jako trzav, presporo loada u doba 56k modema i neupotrebljiv) Preporod na Operi 37.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Opera radi lijepo ali sve ovisi sto ti treba od extenzija. Probao sam sve i svasta i FF koliko nije bas super savrsren ali najbolje se moze prilagoditi potrebama. Meni ne jede toliko ram, sa otvorenih 20ak tabova ide do 1GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ovisi kakva je stranica i mene nenormalno jede do 3Gb. Evo sad Opera u mirovanju sa 30 tabova 0,2% CPU usage. I toliko nemože prismrditi Firefox
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
koji addon vi koristite za mail gmail.. do sad sam koristio X-notifier ali počeli mi problemi sad več drugi put, gmail mi zaključa sva 3 maila.. jer su otkrili čudno ponašanje.. a to čudno ponašanje je iz moje ip adrese.. i onda tjera da promenim mail šifru. a taj x-notifier mi recimo danas stalno pita koji je pass, a pristup gmailu ide.. znači vrijeme je za promjenu.. ali na što? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel još netko ima problema sa novim FF 48? Svakih par minuta mi bude "Not responding" na 2-3 sekunde,čak i sad dok pišem ovaj post. Pogotovo se primjeti na FB-u gdje pri ostvaranju i zatvaranju slike obavzno bude "Not responding" na par sekundi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 | |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Je li ti mozda ukljucen onaj mult process support? mozda to stvara probleme? http://arstechnica.com/information-t...nload-details/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
https://support.mozilla.org/en-US/kb...refox-profiles |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
zadnja verzija ff-a 48.0.2 mi ignorira "xpinstall.signatures.required" stavljeno na "false" i neradi mi addon koji je dosad radija...ima neko sličan prob? edit; fuuuuuuu, nije bilo druge nego se vratit na verziju 47.0.1 i dizejblat update....yay Zadnje izmijenjeno od: alen.s. 26.08.2016. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Rješenje je instalirati "unbranded" Firefox, ista stvar kao i obični samo će ti ga instalirati kao "nightly" i na njima automatski update ne radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Od anniversary updatea koristim EDGE. I banke su konačno dale podršku pa sam potpuno prešao na njega. i nema više jave ... FF koristim još samo za gledanje mobije tv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2016
|
Od kada je izasla prakticki koristim firefox, ponajvise radi upravljanja bookmarksima, ali zadnjih godinu stalno neki problemi s njom kod videa, da bi ga jucer kompletno obrisao. Dva puta mi je prouzrocila kompletno bijeli ekran, znaci nista ne pomaze osim da iskopcam racunalo iz struje i pali nazad, popizdio sam. Bio je otvoren battle log. Chrome ubuduce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
firefox je sranje nakon 3.6.2
![]() |
#1068 |
Premium
|
Chrome je sranje od 1.0 pa ga ljudi koriste. FF je ok, radi već godinama bez problema, s imam samo 10 dodataka instalirano. Nadam se da će uvođenjem ovog multiprocesa omogućiti još brže sučelje bez zaglavljivanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
|
za razliku od firefoxa chrome se nikad nije srušio zbog flasha a imam ga jedno 6 godina, kao i firefox sto sam imao prije toga i definitivno je firefox 10x bugovitiji i uvijek je imao sranje sa videoima od kad znam za njega
![]() |
#1070 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Probao sam sve druge brows. no nema toga koji bi zamjenio FF ![]() Osobno Chrome ne bih makar bio jedini na svijetu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Premium
|
![]() |
#1073 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Premium
|
![]() |
#1075 |
Premium
|
Ima li netko ideju kako u FF prebaciti "Alatnu traku zabilješki" ili ti ga "Bookmarks toolbar" iz horizontalnog položaja, u vertikalni na lijevu stranu (kao sidebar). Znam da se može upaliti sidebar s zabilješkama, ali izgleda potpuno drugačije, prikazuje sve zabilješke i zauzima puno više mjesta od ovoga gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
|
Ne, ne želim sidebar. ![]() Ali našao sam rješenje, instalirao sam Vertical Toolbar i onda u njega prebacio pomoću "Menu - Prilagodi", "stavke alatne trake zabilješki". Sada fino imam original bookmarks toolbar, samo vertikalni + može ići i lijevo i desno na ekran, i još mogu pored njega dodavati ostale tipkice bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
moze pomoc. stavio najnoviji FF i obzirom da mi se bljuje od tog novog izgleda imam stavljen classic theme restorer i tab mix plus da mogu podesit kako spada sve najblize old school izgledu. koristim stalno bookmark toolbar (CTRL+B). na njemu su razmak izmedu tekstova (ispod/iznad) rasirili vise nego prije pa me interesira ako se to moze ikako stisnut na staro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Nisam baš u toku ali ako se ne varam Mozilla do sada nije nudila 64-bitnu verziju Firefoxa, sad vidim da su i to napravili: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/ Pa ako netko zna koje su bitne prednosti i treba li prelaziti na 64-bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
I jako dobro radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |