|
![]() |
#4651 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4652 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4653 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Na koju foru, sa jednim STB prijemnikom mozes gledati TV program samo na jednom TV-u, jedino ako si mislio na razdjelnik signala za vise TV-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4654 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4656 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4657 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa može se i kod Bneta, jedno vrijeme su imali "akciju" / gurali više STB - a, jasno za neke nofčeke. Mukte možeš, kolege su ranije navodili, na drugom tv uhvatit cca 8 DVB-C digitalnih ili 4 DVB-T digitalnih + cca 40 analogno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4658 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ovako, nov sam na bnetu, i nisam se imao vremena uopce 'poigrati' sa istim. Pod uhvatiti dvb-c kanale valjda mislite preko stb-a? Jer kod mene je setup sljedeci, imam stb koji je spojen sa njihovim routerom. STB je pak spojen preko hdmi-a na tv. Da li nesto radim pogresno? Imam samo osnovni tv paket, nista vise od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4659 |
Moderator
|
To je sve ok za osnovni setup tj. 1. telku, gledaš preko STB - a. Kolega je spominjao / pitao za 2. telku, tada imaš opciju dodatnog STB (za neke nofčeke) ili šta sam gore naveo. Mnoge nove telke imaju podršku za DVB-C pa mogu otvoriti / prikazati otključane kanale bez dodatnog STB - a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 | |
Premium
|
Citiraj:
A o najamu dodatnog STB-a: http://i.imgur.com/iEXg8SA.jpg Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 21.05.2016. u 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4661 |
Premium
|
O tome i ja pricam. Moj TV podrzava dvb-c, no kad tako trazim, ne nadjem nista. No antena od tv-a je spojena direkt u zid, tj. u zajednicku antenu od zgrade. Zato i pitam, da li nesto pogresno radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4663 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Mislim da ti zato i ne fercera .. meni je spojena na njihov kabel (antenski ulaz) . Obzirom da Tv nema dvb-C , imam samo analogne kanale na njoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4664 | |
Premium
|
Citiraj:
Postojeci STB takodjer mora biti spojen na B.netov antenski kabel. Ako imas ugovoren samo Osnovni digitalni paket onda ti STB samo njega i ulovi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4665 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4666 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4667 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
ne ne, pitao sam jel ima još koji ISP da to isto ili slično nudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4668 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4669 |
Premium
|
@Stipest I mislio sam... Ali onda nista od interneta. Osim ako ne mislim modem premjestiti na totalno drugu lokaciju, sto je za sad nemoguce. Steta, nadao sam se uloviti barem domace programe za vrijeme EP-a u Francuskoj. Ovako slika nije bas bajna. A pretpostavljam da bi izgubio vecinu programa ako bi maknuo stb od televizije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4670 | |
Premium
|
Citiraj:
Sa internetom bi sve trebalo ostati ok jer je on spojen preko treceg prikljucka na gornjem dijelu B.netove uticnice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4671 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ajmo ispočetka. Bnet je ušao sa svojim koaksijalcem u tvoj stan. Na kraju njega je stavljen razdjelnika kao na slici poviše . Iz razdjelnika jedan kabel ide u modem ,a ostali jedan u STB,a drugi direktno u drugi tv. Na jednom TV-u gledaš sve preko STB spojenog HDMI kabelom na TV. Gledaš paket koji plačaš. Na drugom TV-u imaš naših 8 u digitali (ako TV ima DVB-C tuner,a danas skoro svi imaju) i oko 40 analognih kanala sa dosta lošom slikom. Koliko god spojio TV-a ovako ništa se ne dešava sa internetom. On radi normalno. Druga je stvar koliko je tebi to zgodno po kući provući tj. na kojim lokacijama su ti te TV i modem. Ja sam ti napisao koji je sistem. Ovo zadnje da bi izgubio većinu programa ako bi maknuo STB od TV mi nije jasno što si mislio. EDIT: Evo slika kako to izgleda u mene. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Stipest. 21.05.2016. u 20:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4672 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Cisco EPC2425 gubi internet preko WiFi-a
Kolega koji ima doticni router na B.net-u ima cudan problem: router uredno radi, wifi ima full signal ali svakih 5-6 dana izgubi internet preko wifi-a. Kad mu se to desi, onda udje u router (preko wifi-a jer Lan uopce ne koristi) i promjeni wifi kanal, nakon cega iternet opet uredno radi 5-6 dana, a onda opet ista igra... Zove me za pomoc, ali uopce nemam ideju kako rijesit takav problem, na sto obratit paznju i sto provjerit/promjenit u podesavanjima tog routera? PS, radi se o zgradi sa stanovima i dosta je velika guzva u eteru, tako da svaki put prije promjene kanala skenira cijelo podrucje i izabere kanal sa trenutno najmanje "smetnji". Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 21.05.2016. u 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4673 |
Moderator
|
Odgovoreno > http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=278657 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4674 |
Registered User
|
Evo koga zanima kako zvuče SK HD kanali preko Kaona. https://www.youtube.com/watch?v=BrC-...ature=youtu.be Užas. Ne prođe niti jedna utakmica da se to ne desi u trajnaju od 5-6 minuta dok se vrati u normalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4675 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemam 2 TV-a, vec samo jedan. Ali i jedan utor u zidu za kabelski tv. U taj utor ide iz stb-a kabel. Jos jedan iz STB-a u router. A TV je povezan preko hdmi-a u stb. Ali mislim da sam shvatio sta si ti napravio. Ovaj razdjelnik si spojio u zid, tj u utor gdje je za kabelski tv od bnet-a. I onda tv + stb u razdjelnik, pa ti time sve funkcionira. Ako sam negde pogrijesio, ispravi me. Meni je problem sto sam se nedavno preselio, i sve sam lijepo uredio. Svi kabeli idu kroz zid, mjesta vise jednostavno nema. No ako mogu postici ovo o cemu vi pricate, napravit cu mjesta sigurno. Iz tog razloga ne mogu trenutacno ni provjeriti kako kod mene situacija izgleda. Zena i djeca su za tv-om, a cijeli ormar bih morao pomaknuti da vidim prikljucke. Obavim to prvog prigodom kad budem sam u stanu ![]() U svakom slucaju, hvala tebi na pomoci, kao i @Cilim -u. Javim se prvom prigodom ovdje kako je sve proslo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4676 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nemam ja u zidu ništa od B-neta. Ovoj lijevi spoj na kojem piše B-net je koksijalac povučen po stanu kanalicama do tv-a (tako oni inaće rade). Ne zna samo o čemu pričamo kad imaš samo jedan tv i na njemu spojen STB. Gdje bi micao STB kad nemaš drugi TV? Ništa od ovoga što smo opisivali ti onda ne treba. Za pomoć, nema problema. Tu smo da pomognemo ako možemo,a ti samo pitaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4677 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne zelim micati STB. No ako sam dobro skuzio, ekipa pretrazuje kanale bez STB-a direkt iz TV sucelja. Naravno, ako TV podrzava DVB-C. Moj podrzava. Zelio sam to napraviti cisto kako bih imao barem domace kanale instalirane, pa kad sam palim tv da ne koristim njihovo uzasno sucelje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4678 |
Moderator
|
Pa za probu privremeno spoji ant. izlaz iz STB u TV (makni sa Routera) i pretraži kanale. Ako budeš zadovoljan dobivenim onda je lako dodati jedan ant. razdjelnik ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4679 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ovako izgleda na Kaonu. ![]() |
|
![]() |
![]() |