|
![]() |
#751 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 03.05.2016. u 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Je, za tih par postotaka riskiraš da po noći propustiš neki možebitni hitan poziv. Imal sam i ja to na jednom svom bivšem, pa zaključio da i nije neka ušteda, ali je dobro ak te neko zahebava i zove po noći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ko zna unbrickat Redmi Note 3 Pro? ![]()
![]() |
![]() |
#756 |
Sremium
|
Dao sam ti već info na PM ali evo ti još jedna prilično lagana metoda. http://xiaomitips.com/guide/fix-bric...g-mi-pc-suite/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Sremium
|
Citiraj:
https://www.quora.com/Is-the-Clean-M...-really-useful |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Probat ću s tim Mi PC Suitom i tutorialom kad dođem kući, nije mi baš do rastavljanja odma novog mobitela da bi ga skidao s baterije i usb-a i ušao u EDL mode kao što je navedeno ovdje. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Srky. 03.05.2016. u 14:38. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Jedino neznam kako napraviti ono pod PREREQUISITES i stavku 3. (On your phone, enable OEM Unlock. Doing that is easy: open up Settings >> Additional Settings >> Developer Options >> Enable OEM Unlock.) kad nemogu bootati android? USB debuging mi je ostao upaljen. ![]()
![]() |
![]() |
#762 | |
Sremium
|
Citiraj:
http://xiaomitips.com/guide/fix-bric...ck-permission/ Ovo bi trebalo raditi jel ti je telefon softbrickan a ne hardbrickan (da ga nemreš upalit, skroz mrtav).... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Sremium
|
Jel neko napravio dual sim + microsd mod na note 3/pro? Jel radi? Sad vidim da je postupak pljuga. Laganim zagrijavanjem bez problema se odvoji chip od plastičnog okvira, eventualno se malo počisti/pošmirgla iza preostalo ljepilo sa chipa i super ljepilom se zaljepi na microsd karticu.... Sad me zanima jel to nekom radi i kak je kasnije sa vađenjem "ladice" odn. nosača sim kartica iz moba? Ak zapne što onda? Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 03.05.2016. u 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Pozdrav svima! Skupio nešto para, pa mislim uzet Xiaomi Mi4C - 16GB. Vidim da je flajpan napisao cijenu 1260kn, ali ja za te novce to ne mogu naći.Htio sam ga uzet na honorbuy za 190$, ali traže 39$ poštarinu pa mi je to preskupo, a na minidealu ga nema iz EU skladišta. Jel zna neko gdje trenutno najeftinije kupit Xiaomi Mi4C - 16GB(EU skladište)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Neće, nakon što uđem u Recovery Mode (VolUp + PWR) i pokrenem u konzoli adb devices pa nakon toga adb reboot edl, telefon se kao reboota i stoji logo nakon toga trebam samo ponovit naredbu adb reboot edl da kao uđe u taj "Download Mode" ali meni izbaci ovo: ![]() ADB drivere sam instaliro tak da to šljaka (imam ono "Android Composite ADB Interface" u device manageru) ako ponovo upisem sad nakon ovoga abd devices, bude "unauthorized" ![]() i ne dobijam ništa u device manageru tipa ono "QHSUSB_BULK" da bi mu mogo dat drivere i nastavit sa flashom, dakle drugim riječima muku mučim sa ulaskom u taj EDL! ![]()
![]() |
![]() |
#766 |
Sremium
|
Ja sam ga od starta felshao upaljenog preko one prve metode ali sam upalio prije toga usb debuging kak je i pisalo...bez toga ne ide...Nisam radio ništa mimo uputa već bi išao ponovo ako ne prođe..meni nije iz prve adb dio prošao...Čim radiš mimo uputa nešto u sivoj si zoni... probaj još ovako za unbrick: http://en.miui.com/forum.php?mod=vie...dmi%2Bnote%2B3 ili http://en.miui.com/thread-267263-1-1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2015
|
Citiraj:
http://www.oppomart.com/xiaomi/mi4c/xiaomi-mi4c.html + odabereš Europe Expedited shipping (oko30$). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Ovo prvo ne šljaka isto, dobijem ovo: ![]() a drugo ga isto nemogu natjerat nikako u Download Mode, skinio sam stražnji cover i odspojio bateriju i usb i sve kombinacije (prvo USB ubodem pa onda stisnem i drzim zajedno Vol+ i Vol-) al ne ne i ne ![]() ostaje mi još ovo eventualno http://en.miui.com/thread-245347-1-1.html EDIT: na ovaj drugi način sa skidanjem baterije pa pokusavanje kombinacijom do EDL-a mi udje samo u punjenje baterije i svjetli zelena lampica, al nema drivera
Zadnje izmijenjeno od: Srky. 03.05.2016. u 18:19. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#769 | ||||||||||
Moderator
|
Znači ne želite da vam se bricka Redmi Note 3 Pro ko meni, uspio sam ga odbrickat sa metodom iz ovog linka, to je ono naj najgore što vam se može dogodit, al eto radi sve super! ![]() ![]() Hvala puno i gnujko na pomoći i savjetima! ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Srky. 03.05.2016. u 20:46. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#771 | ||||||||||
Moderator
|
![]() |
![]() |
#773 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#775 |
Sremium
|
Možda sam ti trebao napomenut da nekad ne prođu drajveri iz prve i da obavezno treba mob biti upaljen. Ali nema veze sve je sad ok. Navodno nam 10.5. dolazi Miui 8 update... |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Sremium
|
redmi note 3 pro....boljeg moba za tu lovu nema...kamera na 4c je bolja...ako ti je to glavni razlog kupnje moba, ali čisto sumnjam..snapdragon od notea ubija taj mdt u svakom pogledu...Uz to nakon flasha oficijelnog roma na noteu imaš OTA update prek fona... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 04.05.2016. u 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |