|
![]() |
#2281 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 | |
DBS
|
Svaki dan naučiš nešto novo o igri, pa tako i ja danas slijedeće: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Ako se uvališ u probleme sa Atagom, npr. previše neprijatelja oko tebe ili ako gubiš duel sa drugim cruiserom, stani pucat stealthaj se, hilaj i vrati se nazad. Odličan brod. AP koristi ako zaskočiš cruisera na 10km broadside, ako su anglani prema tebi prebacuj na HE, sa Demolition expert trebao bi imati 20% fire šanse. Zadnje izmijenjeno od: Lun. 08.04.2016. u 10:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
DBS
|
Ovo što Lun opisuje je zapravo T8 CA gameplay. Odnosno kako se moraju igrati da bi bio s njima uspješan - u potpunosti i maksimalno iskorištavanje concealmenta. Ja to sad vidim na NO koji sa 9,5 camo može prić drugom CA da ni ne zna da je pokazao broadside i opalit sa topovima identičnima Pensi. USN CA imaju najbolji kut probijanja s AP granatama tako da izbliza rade strahote. Njemci možda imaju najbolji AP ali slabiji kut probijanja. Primjer takvog igranja: zadnji koji je tako pao je jedan Myoko. Držao sam prst na okidaču sve dok nije prišao na 9,8 km - tek onda sam sve tri kupole opalio i skinuo mu preko pol HP-a. I prije nego što su granate sletile skrenuo sam prema njemu i zatvorio kut. Lik je odmah uzvratio vatru što sam očekivao, tako da sam istog trena i zakočio pa mu je prva salva sletila meni pred pramac. Dok se snašao već je moja druga bila na putu i s trećom je spavao s ribama. Citiraj:
![]() Ja sam 3 kapetana digao na iznad 15 bodova. Fubuki i Shokaku imaju po 16, NO 15. Pensin je na 14. A NC, Koni i Taiho imaju po 13. Iskoristio sam onaj vikend sa X2 svaku borbu da s Hiryuom dignem na 15 bodova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw, NO mi je super. Da ponovim, Pensacolini topovi sa normalnim concealmentom i armorom. Plus još radar i 5 sekunda rudder shift. F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-O ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 | |
Sremium
|
Citiraj:
![]() Ali slažem se, brod je dobar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kupljen Balti.. sad sam jedino u dilemi da uzmem onaj modul od 3 milje za range ili 20% AA effectivness... Nekako si mislim da uzmem za range,jel je stock 15.8 :/ A s modulom bi ja mislim bio 18.3,ali opet s druge strane,kad jos uzmem 15 skill,mozda je 15.8 dovoljno :/ Ujedno prvi Balti game bez range+gunova upgrade... Od svih brodova ubio sam NC+Iowu ![]()
http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 08.04.2016. u 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
DBS
|
Dal ima range upgrade? Kakva je balistika topova naprema NO i Pensi? Ista ili više kao Clevleand aka "do mjeseca i natrag"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Premium
|
Sa range upgrade je 15.8 tek. Balistika mi pase,izmedju NO i Clevelanda,moze preletit manji otok,i dosta brz shell,sad mi je disperzija 148m sa range upgrade(stavio sam),stock disperzija je bila 132,ali stock su topovi,vidjet cu kad upgrade stavim... Ugl sad sam skinuo squadron TB hakuryu u preletu... Tako da mislim da mi nije potreban 20% effectivness
http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 08.04.2016. u 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Premium
|
Evo,6 partija odigrano,2 pobjede,4 poraza. Ali,zanimljivo je sto sam zadovoljan i s ta 4 poraza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2294 |
DBS
|
Koliko čitam po forumu, definitivno range upgrade. Plus concealment i možeš isto stealth fire sa nekih 15 km radit. Bio si i ti pa si se vratio. Meni je poanta T9+ jedino igrat s ekipom. Više kao eksluziva. Pravi gušt je u T8. Sada kada postoji radar DM je navodno sex, a govori se o pravom nerfu torpedo wall-a uskoro. Još ako smo sreće da spuste troškove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Sremium
|
Probao sam i skužio da je sranje. Bar većina partija. Igra je zabavnija u nižim tierovima..Rekao bih sve od t5 do t8 je ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
DBS
|
Sranje jer je iz nekog razloga ekipa tamo zaboravila igrati ili jednostavno ne želi. No, ima i dobrih strana. Već sam dosadan sebi a kamoli drugima sa Des Moines i radarom. ![]() Malo novosti: https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...ms_08042016_1/ http://forum.worldofwarships.eu/inde...page__st__2080 - buffaju se RU DD - manja šansa za gubljenje kupola na DD-ima - cca 2 sekunde delay kad se netko otkrije (recimo vi koji ste koristili radar, treba oko 2 sekunde da se meta pojavi) bug se istražuje - sl. tjedan obavijest o odluci kako će izgledati nerf torpedo zidova - njemački BB su definitivno sl. na redu i aktivno se radi na njima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Premium
|
Tashkent je u katastrofalnom stanju u odnosu na ostale DDove. Prevelik je, ima najgori rudder shift, najgora torpeda, najgori concealment, topove između bensona i fubukija, najbolji health pool. Protiv fubukija sa CE nemožeš ništa, osim ako je glup kao stup. Spota te, dok te njegovi cruiseri nabuše, a tashkenta je iznimno lako pogodit s obzirom na veličinu. Ako smokeaš, fubuki će ti poslat torpeda u smoke, tako da moraš bježat. Benson isto lako spota Tashkenta (imam CE na kapetanu), no s obzirom na RoF i okretanje kupola, te puno bolju manevrabilnost, bensona jedva da možeš pogodit. Tashentu treba health pool i AP shell buff da bi uopće bio u konkurentan drugim T8 DDovima. Tashkent mi je full istražen, još 110k do udaloija, tako da će ovo potrajat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
DBS
|
Da, za Tašku još trebam čuti pozitivan komentar. Mitra skoro nije ispalio s njom. ![]() Spominjao se buff RU DD općenito, navodno pogotovo na nižim tierima jer su tamo jako teški za igrati. I specifično buff Kievu. Od kad imaš Bensona? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Premium
|
Da krasna je bio Tašken....solo igranje nije dolazilo u obzir. Brod sam prešao tako sto sam igrao s cijenjenim kolegama forumašima i tako združenim snagama mogao sam zasjati u njemu ![]()
![]() |
#2302 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Premium
|
A 15 k dmg sa Balti na Amagija neces spomenuti ..... :P cccc .... I oneshotanje hipera.... ccc..... ![]() ![]()
![]() |
#2304 |
DBS
|
Moram nešto i tebi ostaviti. ![]() Da nisam bio u partiji gdje si skinuo 15k Amagiju s Baltijem - ne bih vjerovao. Ono brisanje full HP Hippera je bilo školski. ![]() Od dvije partije koje smo izgubili cijelu večer, prva je bila na capanje pa to ni ne računam jer smo prošli po boku samo tako. Jedino zadnju gdje nam je tim bio osim onog lika u Atagu bzvz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Premium
|
Uglavnom,falio nam je taman netko od ekipe da nas je 3,to bi bilo hebenica ![]() ![]() Kako god,Balti mi je na prvu sjeo... Pogotovo sa 9.7 km concealment ,i range 18.4 km .... Negdje na 15.1+ mi je stealth fire ![]()
![]() |
#2306 |
Premium
|
Ja iz dosade kupio Ibuki i rekoh, idem prema Zao-u. Prva igra, 146k dmga.... zacudilo vise mene nego ikoga. Naravno poraz ![]() O well, 238k do Zaoa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |