|
![]() |
#1981 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Neznam, Izumo nije keeper brod. To je papir projekt koji je neznam zasto stavljen ko T9, ocito samo kao stepping stone do Yamata. Volim ingame pitat ekipu kakav im je Izumo. Suze bi napunile ocean. ![]() Iowa je sa svojim turetama koje imaju normalan raspored i postenim AAom bolji brod. Al se slazem, T9 je nekako crna rupa i stepping stone do T10. Da vidimo hoce RU CA i Njemacki BBovi zadrzat taj sistem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1982 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 07.03.2016. u 11:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1984 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Već vidim sebe kako i za njega kupujem premium camo - wallet warrior FTW. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
DBS
|
3 x Premium T-8 camo je još uvijek jeftinije od Ataga. 4 x camo nije. ![]() Cilj je kapetane što prije dignuti na max bodove. A sve nakon 15. boda ide puževim korakom. T-8 ionako primarno igram, tako da je investicija za mene na mjestu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1989 | |
DBS
|
Citiraj:
Slijedeći grind je njemački BB. Do tada uživam u premium kamuflažama koje za koje sam se dobro istrošio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 | |
Sremium
|
Citiraj:
Fora je u tome da bi htio imati više potpuno različitih brodova a opet da to sve stignem igrat....kaj će mi 20 brodova u luci.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1991 |
DBS
|
T-8 lineup koji primarno igram: CV: Shokaku BB: North Carolina CA: New Orleans DD: Fubuki Ostali koje igram kad ekipa na TS-u nema T-8: T-7: Pensacola T-6: New Mexico T-5: Konigsberg & Kamikaze T-4: Langley & Wyoming Nisam prodao još Hiryu-a, ali lako moguće da hoću jer je Shokaku u svemu superiorniji. Sexico i Kamikaza su tu za Ranked, Pensa za gušt a sve ostalo po potrebi kad treba složit diviziju. Možda eventualno probat grindat američku CV liniju jer mi kapetan na Langleyu ima skoro 4. red skilla - dok dođem do Lexingtona imao bi 15 bodova ali iskreno ne da mi se. Sve sam otključao što sam htio, i sad igram po želji. Primarno T-8 liniju. U jednoj se večeri cijela stigne nekoliko puta odvozit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Izumo je jednako dosadan kao NC i Iowa. I yamato bi bio dosadan da nema najbolje topove u igri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 | |
DBS
|
Citiraj:
Ako netko hoće zabavan BB, to je bez premca Colorado. Okreće se ko balerina i ima odlične topove. Ekipa ga primarno ne voli jer je spor i na lošem glasu još od CBT. Meni osobno najuspješniji BB - 74% WR u 57 partija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Sremium
|
Ako se meni svidi ostaje, ali krajnji mi je cilj NC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
DBS
|
Colorado je lagan prelazak sa NM, jer se igraju jako slično ako ne i isto. Samo trebaš još više pripazit da ne odeš previše naprijed jer onda nema povratka natrag s 20 čvorova. ![]() Carolina je totalno drugačiji stil igre, sa Hull B jako okretna i uredno izbjegava torpeda za svoju veličinu. S njom sam se mučio u početku, sad je WR na 58%. Najveća promjena Caroline nakon Colorada su topovi. Colorado ima ravnu putanju i brze granate, dok je Carolina minobacač - tu treba navikavanja. Ali ima i to svojih prednosti, sad su mi topovi odlični. S Carolinom na nos možeš potpuno zablokirat prolaz drugom timu, i držat stranu uz support iza tebe jer su joj glavni problem CA koji te lože vatrom. Isto tako kad kreneš u push, ako nema DDa je jako zabavan brod kad se ekipa razbježi pred tobom. Tako da ne znam o kakvoj dosadi Lun priča. ![]() Carolina je prvi BB s kojim sam vozio u rikverc (ide preko 10 čvorova u natrag). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
Premium
|
Ako je meni dosadna, nemora značiti da je svima dosadna. A referirao sam se na BladeRyev komentar da je izumo dosadan, a NC, Izumo, Iowa i Yamato se igraju jako slično. Najdraži stil igre mi je onaj ruskih DDova. Uzeo sam taškenta, koji je (nakon gotovo svih linija odigranih do T8) jedan od lošijih brodova u svom tieru, zbog svoje veličine i radijusa okretanja. Događa mi se da BBovi napamet ispale salvu u dim i pogode me, presmiješno. Još nisam popio torpedo u dimu, ali doći će i to kad tad. Uz sve navedeno, taškent mi je jako zabavan, BBovi su mi ATM najdosadnija klasa u igri. Čak mi je i ranger zabavniji od BBova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1998 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2000 |
Sremium
|
Iskreno, nakon heavy nerfa sam ih trebao prestat igrat...ne rade bolji dmg od amera (jedino u t9 i t10 imaju dobar AP), domet im bez AFTa nije puno veći od amera, conc najgori od svih DDova...HPa imaju malo više od amera (a to ne znači puno u toj klasi), fire conc penalty je veći nego kod amera a pogotovo u usporedbi sa premiumima tipa Gremy i Pljeska...torpeda za k sve do t9....fire damage najlošiji...Gnjevni mi je kolko tolko zabavan al ga više ne igram skoro uopće...Jedina mala prednost je nešto veća brzina od drugih DDova ali zato rudder pati...a imam osjećaj da će ruske CA bit OP u t5 ili 6 i onda ništa do t10....tako nekako.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Kako mi je ispred nosa pobjegao personal best....5 sec za reload 2 topa prema CV-u na 4k HP-a...i frendly Yorck mi ga skine pred nosom....joooooj ![]()
![]() |
#2003 |
DBS
|
^^^ Replay! Replay! ![]() I meni danas brutalna partija sa Shokakuom, 160k dmg / 6 killova: ![]() ![]() ![]() ![]() Replay dostupan uz kratak opis na službenoj replay stranici: http://wowreplays.com/Replay/1832-Sh...ge-Lexi-snipe- Igraš ga slično kao NM. Neka ekipa preporuča AA upgrade umjesto dometa ali ja sam uzeo povećani domet za 19,4 km. Nije loše ni AA uzeti jer je sa AFT i max AA plus njegovu okretnost stvarno sposoban torpeda izbjegavat. Ako i naletiš na super CV drop pobrat ćeš max dva ukoliko si krenuo skretati na vrijeme. Kenjaju da ima loše topove. Istina, neke dane nisam mogao ništa pogoditi ali isto se događa sa Carolinom i svakim BB-om. Inače dosta precizan. Najbolji savjet je ne ić naprijed bez pratnje jer te 20 čvorova ne vozi natrag jednako brzo kao i naprijed. ![]() Stalno gledaj oko sebe dal imaš pratnju ako je push u igri. Pazi se T-8 brodova jer si najosjetljiviji na plunging fire. Evo danas ranije ja sa Carolinom na 20 km skinuo citadelu - u jednoj salvi 30k na Coloradu. Skreći nakon svake salve. Okretan si skoro kao CA. Btw. danas odigrao 3 partije s Carolinom. U prvoj sa kriplijadom od ekipe gdje moje potapljanje 2 x Tirpitza, 1 x Amagija i NO nije ništa pomoglo i svejedno izgubili. Po prvi puta sam skinuo citadelu Tirpitzu. Feels good. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 08.03.2016. u 07:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citadele skidam sa Coloradom na Tirpitzu, cak sam citadelo i Carolinu ![]() Tirpitza gadjam u predjelu kupola di su najslabiji, uglavnom sam skuzio da dosta skidas HPa ako gadjas taj dio na BBovima. Mislim da cu ubost premium pa da izgrindam Carolinu jer mi je to zelja imat u luci, onda cu biti neodlucan koji brod ostavit dal Nem Mexico ili Colorada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2005 |
Why So Serious?
|
Tenkre....odigram partiju...reko super...automatski se snimaju replay-evi....odem guglat kak se pogledaju...i prvo kaj pročitam..."You need to enable the feature" ![]() ![]() ![]() Tako da sam enejblo nakon te bitke ![]() 2 utješne sa enejblanim replay-em: http://wowreplays.com/Replay/1839-Am...orthern-Lights - Amagi - 4 kills http://wowreplays.com/Replay/1841-Mi...v-Two-Brothers - Mikhail Kutuzov - 3 kills
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 08.03.2016. u 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2006 | |
DBS
|
@ Flayer: da, tako je i meni bilo. Odigram partiju života sa Hatsuharuom riješim 4 DDa sa pol HP-a i samo stražnjom kupolom u zadnjim sekundama partije da bih tek onda upalio snimanje replaya. To je pouka svima - upalite odmah jer će se dogodit partija koju ćete htjet pogledat ponovno ili snimit za sva vremena. Ček ček ... kupio si Mihajla Citedelovića?! ![]() Citiraj:
![]() Neki dan na redditu vidio screenshot lika koji je sa fakin Yorckom uspio citadelirat Tirpitza. WTF... ![]() Carolinu nije teško citadelirat ako joj je bok okrenut. Ima manji oklop od Colorada i veća je pa ju je lakše pogodit. S druge strane, Amagi je još mekaniji. Sve se na T8+ citadelira ako bok pokaže. I Yama. Meni je Carolina bila šok kad sam je krenuo igrati. Drukčije se igra od Colorada pa budi spreman na to. Drukčiji raspored kupola, drukčija balistika granata i brod koji je jako dugačak za razliku od prethodna dva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2007 |
Why So Serious?
|
Jesam, to sam odlučio još dok je došao na počeku gdje sam bio židov...pa kad su ga buffnuli...želja je postala veća. Onog dana kada se bum skinuo sa premium acc-a, hoću imati 4-5 broda za farmat silver i XP da ne spajam kraj s krajem. Citadelović bome je ![]() I prvim partijama sam rush-ao napred jer volim agresivno igrati i ginuo sam ko glineni golubovi na streljani. Pogledao par YT videa kad drek vozit i statsi su se počeli oporavljati, a kill-ovi redati ![]() Također...čekam još da se i Tirpitz pojavi pa da ga kupim (čekam solo varijantu, a ne bundle ko prvi puta)...i to bi trebalo biti to trenutno od dostupnoga - drugih želja nemam (trenutno imam Anshan, Kamikaza R, Atlanta i Mikhail Kutuzov + ARP česme). Nadam se da će se ponoviti slučaj ko sada sa Rusima i CA linijom da kada se uvoditi njem. BB liniju da će ponovo staviti Tirpitz-a dostupnog za kupiti. .
![]() |
#2008 |
Sremium
|
Kolko čujem najisplativiji premiumi su Pljeska, Tirpitz, Atago i Murmansk. Ataga skoro kupih ali mi je puno 300 kn. Čekam neki popust. S druge strane ako mislim grindat do Bismarcka nema smisla kupovat Tirpitza. A opet potonji će više zaraditi i puno je jeftiniji popravak. Ali kako ona pjesma kaže "nije u novcima sve". Grindanje je zabavno, probaš cijelu liniju...jedino što mi nije bilo ugodno nakon potršenih premium dana i grindanja ruski DDova saznati da su ih nerfali do bola...to nervira... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 08.03.2016. u 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
DBS
|
+ T0rpitz ima torpeda. Što igra jako bitnu ulogu u brawlu sa drugim BB-om. Ja nemam problema s lovom. Konstantno sam preko 20 milja u plusu, i stalno koristim premium consumable. Fali mi XP-a za školovanje kapetana. Zato sam svoje financije upregnuo u to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|