Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.01.2016., 22:44   #631
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

Znači imam misiju (pretpostavljam za minutemena- ljude) gdje moram pobiti/očistiti sve u nekom kamenolomu i pozdmenom tunelu. I tako ja se probijam, dolazim do dna, prođem neke špilje/tunele ubijajući zle ljude, izvršim misiju ali tuneli tu ne staju. Idem ja dublje, radioaktivni zombiji me napadaju i kada uđem u novi prostor/tunel neki flashback kako je to prije izgledalo i djece kako se igraju. Usput pokupio minijaturu koja mi daje Lucky. Idem dalje, dolazim pred neku rupu u kojoj je voda. Skočim ja, ali pametno u oklopu i hebiga zaglavio na dnu rupe s vodom jer je rupa za napredak na 1-2m iznad mene a ja nemrem nigdje ni izaći iz odijela. Save je bio izand kamenoloma i sve bi morao ispočetka. I takve stvari me ubiju pa ne igram igru par dana. No svakako jedna od najčudnijih stvari je bio taj kamenolom.

-->
Iako zapravo nije

Znači imam misiju (pretpostavljam za minutemena- ljude) gdje moram pobiti/očistiti sve u nekom kamenolomu i pozdmenom tunelu. I tako ja se probijam, dolazim do dna, prođem neke špilje/tunele ubijajući zle ljude, izvršim misiju ali tuneli tu ne staju. Idem ja dublje, radioaktivni zombiji me napadaju i kada uđem u novi prostor/tunel neki flashback kako je to prije izgledalo i djece kako se igraju. Usput pokupio minijaturu koja mi daje Lucky. Idem dalje, dolazim pred neku rupu u kojoj je voda. Skočim ja, ali pametno u oklopu i hebiga zaglavio na dnu rupe s vodom jer je rupa za napredak na 1-2m iznad mene a ja nemrem nigdje ni izaći iz odijela. Save je bio izand kamenoloma i sve bi morao ispočetka. I takve stvari me ubiju pa ne igram igru par dana. No svakako jedna od najčudnijih stvari je bio taj kamenolom.

Staro 03.01.2016., 22:53   #632
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009

Ne zaboravi skupit nož na dnu te rupe

-->

Ne zaboravi skupit nož na dnu te rupe

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2016., 13:06   #633
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007

Nešto slično se i meni dogodilo, ali sam onda krenuo na drugi kraj mape i brzo zaboravio na to. Npr. kada je završila glavna priča skužio sam da nisam otkrio najveći settlement na cijeloj mapi, nisam još naišao na hrpu Legedary stvorenja, a i to da nisam sa dijelom companiona prošao bitnije side questove.

Ugl. story continues
-->
Citiraj:
Autor Ninja_Zg Pregled postova
Dosao do tocke kad trebam odabrat fakciju, tamo prestao i nimalo me ne vuce vratiti se.
Witcher 3 me unistio za druge RPGe
Ja nemam tih problema ... pošto mi odavno ne pašu srednjovjekovni (wannabe Lord of Rings) materijali, te mačevanja i borbe toljagama

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Iako zapravo nije

Nešto slično se i meni dogodilo, ali sam onda krenuo na drugi kraj mape i brzo zaboravio na to. Npr. kada je završila glavna priča skužio sam da nisam otkrio najveći settlement na cijeloj mapi, nisam još naišao na hrpu Legedary stvorenja, a i to da nisam sa dijelom companiona prošao bitnije side questove.

Ugl. story continues
dh41400 je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2016., 13:52   #634
scarzz
Premium
Moj komp

scarzz's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
witcher3 je definitivno goty za mene a f4 ima povrsinske questove a ono zbog cega ga igram kao prijasnje faloutove je masivno detaljan svijet vrijedan istrazivanja.
scarzz je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2016., 18:10   #635
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Meni je pak taj Witcher kojega toliko spominjete i hvalite zadnje smeće od igre.
Stavio sam ga nekidan i stvarno se trudim pronaći u igri nešto što bi mi se svidjelo, al ne ide...
Više se borim protiv igre i debilnih bugova nego što zapravo igram.
Staro 04.01.2016., 18:12   #636
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Meni je pak taj Witcher kojega toliko spominjete i hvalite zadnje smeće od igre.
Stavio sam ga nekidan i stvarno se trudim pronaći u igri nešto što bi mi se svidjelo, al ne ide...
Ogroman svijet,mnostvo zanimljivh questova,a ne fetch questovi kao Fallout 4,engine koji je u potpunosti next gen,a ne Skyrim engine sa poboljsanim osvijetljenjem iz 2010.godine,zanimljivi likovi,mnostvo izbora itd.

300 sati koliko sam utukao dovoljno govori,ali dobro svatko neka igra sta hoce.
blava je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2016., 22:45   #637
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Istina, i meni je W3 postao benchmark za rpg-e i F4 ima nesreću bit prva igra instalirana nakon prelaska witchera (isto nekih 200-300 sati, neću toliko ostavit u f4 sigurno). prvo što mi je zasmetalo je grafika i optimizacija naspram witcherove koja je svemirska kraj ovoga, a nakon toga jako loša priča i neuvjerljivi likovi. sreća pa mu je svijet (usput rečeno i najbitnija stavka) jako zanimljiv i sadržajan inače osim što je dio fallout serijala ne bi imao razloga trošit vrijeme na ovo.
zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2016., 14:23   #638
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Mod community je prejak za Fallout i tu se očekuju još stotine sati materijala.
Apsolutno se slažem sa osspaljenim, na Witcher 3 sam bacio lovu.
Hawker je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2016., 14:42   #639
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Hawker Pregled postova
Mod community je prejak za Fallout i tu se očekuju još stotine sati materijala.
Apsolutno se slažem sa osspaljenim, na Witcher 3 sam bacio lovu.
E, dobro si me sitija. Dok DCPR sam izbacuje patcheve i dodatni sadržaj, za fallout to mora radit community. Ova prva igra isto ima mogućnost modanja i ima svoj nexus, al za njega nisam mora stavljat ni jedan jedini mod, dok sam za fallout u prva 2 dana ja mora stavljat stvari koje je dev propustija. Meni to i nije neki plus (ne govorim za quest modove).
zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2016., 00:01   #640
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Gle, zadrti sam Falloutovac (kvragu, ljetos sam ponovo prešao cijeli F2 Restoration Project ), obožavam sve Falloute ikada izašle (F4 uključivo, Season pass sam uzeo prije nego sam odigrao minutu igre), ali... Otkad sam instalirao Witchera nisam pomislio na F4.

Daleko od toga da je F4 loš, ali u Witcheru nemam osjećaj bezumnog grindanja, svaki quest je drugačiji, obrati, zapleti, posljedice dvojbenih odluka koje se vide tek nakon par desetaka sati igranja. Ono, uvuče te u svijet samo tako, još me muči što nisam uspio spasiti Bloody Barona... Pitaj me za bilo koji lik iz F4 i ne mogu ih se pola sjetiti (osim možda Nick Valentine-a i onog luđaka Hancocka),

Ni sam nisam neki ljubitelj srednjovjekovnih settinga, ipak više volim gauss rifle od mača, ali Witcher je jednostavno igra s dušom, frigaj ga, vanilla F4 nije.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2016., 14:25   #641
Bariarnil
Aiden Fierce
Moj komp

Bariarnil's Avatar

Datum registracije: Jan 2016
Brzi hint za crossfire:
koristit Skyrim profil za Fallout 4 i scaling je nevjerojatan.
Otključat fps imate na netu,teško za objasnit ��
Staro 26.01.2016., 12:01   #642
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Eto napokon i ja krenuo i odmah problemi.. Nevjerojatno da igra s kraja 2015 ima takve kolosalne zajebe.

Vsync je nepodnošljiv jer stvarno dodaje puno laga i kad mičem miš imam osječaj kao da igram na ledu, a ako isključim vsync dolazi do dosta problema jer je očito engine napravljen da radi samo na 60fps

Rješenje sam za sad našao tako da sam isključio vsync, s nvidia inspectorom lockao fps na 60 i stavio da je igra u "windowed borderless" kako bi izbjegao screen tearing. Za sad se čini ok Ż\_(ツ)_/Ż

Kako ste vi rješili taj problem? Ili ste se pomirili s vsyncom
nub je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2016., 16:54   #643
scarzz
Premium
Moj komp

scarzz's Avatar

Bar nisam konjina i sj*** saveove....A nista, uninstall i pogledat na youtube sve moguce krajeve
Staro 26.01.2016., 16:56   #644
scarzz
Premium
Moj komp

scarzz's Avatar

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Eto napokon i ja krenuo i odmah problemi.. Nevjerojatno da igra s kraja 2015 ima takve kolosalne zajebe.

Vsync je nepodnošljiv jer stvarno dodaje puno laga i kad mičem miš imam osječaj kao da igram na ledu, a ako isključim vsync dolazi do dosta problema jer je očito engine napravljen da radi samo na 60fps

Rješenje sam za sad našao tako da sam isključio vsync, s nvidia inspectorom lockao fps na 60 i stavio da je igra u "windowed borderless" kako bi izbjegao screen tearing. Za sad se čini ok Ż\_(ツ)_/Ż

Kako ste vi rješili taj problem? Ili ste se pomirili s vsyncom
Vsync u F4 je prelos..Ugasio sam ga i stavio 60fps limit sa RTSS
Staro 26.01.2016., 17:46   #645
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Stavio 60 fps limit? kako možeš to ne staviti?
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2016., 17:57   #646
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Kak misliš? Ako ugasiš vsync fps ode preko. Samo što onda i fizika ode kvragu jer je sve vezano za fps.

E sad, pošto vsync dodaje hrpu laga, najbolje rješenje je isključit ga, a fps na neki način ograničit.
Staro 26.01.2016., 18:01   #647
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Pa od kada to?

Koliko ja znam lockano je na 60 fps-a.
Staro 26.01.2016., 18:06   #648
scarzz
Premium
Moj komp

scarzz's Avatar

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Kak misliš? Ako ugasiš vsync fps ode preko. Samo što onda i fizika ode kvragu jer je sve vezano za fps.

E sad, pošto vsync dodaje hrpu laga, najbolje rješenje je isključit ga, a fps na neki način ograničit.
pa to i velim,ugasit v sync i u rtss programu koji dodje zajedno sa msi afterburnerom ograniciti na 60 fps.
Staro 26.01.2016., 18:21   #649
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Citiraj:
Autor scarzz Pregled postova
pa to i velim,ugasit v sync i u rtss programu koji dodje zajedno sa msi afterburnerom ograniciti na 60 fps.
ma znam, ja sam sa nvidia inspectorom ograničio, dođe na isto. Post se odnosio na ovo što je Mommistake napisao

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Pa od kada to?

Koliko ja znam lockano je na 60 fps-a.
Zato jer ti je upaljen vsync.
Staro 26.01.2016., 19:16   #650
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Nije.
Staro 26.01.2016., 19:20   #651
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Nije.
Po defaultu je uključen, osim ako si ga ručno edito u config fileu.

Ako ti je doista isključen, onda ne znam zašto ti je lockano.
Staro 26.01.2016., 19:44   #652
scarzz
Premium
Moj komp

scarzz's Avatar

Ne dodje na isto jer je gameplay bolji, nema mouse laga
Staro 26.01.2016., 20:06   #653
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Citiraj:
Autor scarzz Pregled postova
Ne dodje na isto jer je gameplay bolji, nema mouse laga
evo probo i rtss i što se tiče laga meni je to isto/slično. Oboje ima neki minimalni i prihvatljiv lag (za razliku od vsynca). Budem ipak s rtss jer ga zaustavi točno na 60, dok inspector zna ić na 61, 62
Staro 13.02.2016., 10:09   #654
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
http://www.cooltechinfo.com/new-vega...t-4-follow-up/

Ovo bi bilo super. F4 ću pričekat da padne na 10 - 15 $ (uključujući DLC) ali obsidian verziju bih uzeo jer sam radije za RPG.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2016., 19:41   #655
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Staro 17.02.2016., 19:51   #656
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Cijenu Season Pass-a su digli s 30$ na 50$:

http://www.pastemagazine.com/article...ing-add-o.html

Do 1.3 se može kupiti po staroj cijeni
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2016., 21:34   #657
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mogli bi bit zanimljivi DLC-ovi, nova mapa, misije, likovi, oruzja, neprijatelji i slično.
Mogao bi uzet sada Season Pass, kaj velite?
Staro 18.02.2016., 19:07   #658
ivan77
Guest

Uzmi prije 1.3. svakako. 50 funti ili dolara je puno samo za season pass
  Reply With Quote
Staro 19.02.2016., 19:54   #659
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Kao vlasnik season passa i zadrti Falloutovac koji je odigrao sve što se u Fallout svemiru moglo odigrati, i to više puta, mogu samo reći da je ovo sramota. Gdje oni vide 40$ odnosno 60$ sadržaja?

Neka uzmu olovku i papir pa odu do CD Projekt Reda pogledati kako se DLCovi rade i kako se odnosi prema gamerskoj zajednici.

Nakon što sam završio F4 i nakon njega W3, vratio sam se odigrati još malo F4. Izdržao sam 5 minuta i izašao iz igre. Nemam neki želju je opet pokrenuti.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2016., 20:10   #660
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

Ja ne volim bitne odluke.
Pokrenuo sam misiju za Sina, obavijestio institut i Brotherhood, kompanjon iz brotherhooda je tam umro.
Sljedeća kada moram nabaviti struju za sina (koji btw umire) u potpunosti gubim brotherhood i jedno 5-6 misija.
U zgradi sam i mislim si jesam li pogriješio, jesam trebao odigrati side misije, što bi bilo...
Više volim jednolični storiline

-->

Ja ne volim bitne odluke.
Pokrenuo sam misiju za Sina, obavijestio institut i Brotherhood, kompanjon iz brotherhooda je tam umro.
Sljedeća kada moram nabaviti struju za sina (koji btw umire) u potpunosti gubim brotherhood i jedno 5-6 misija.
U zgradi sam i mislim si jesam li pogriješio, jesam trebao odigrati side misije, što bi bilo...
Više volim jednolični storiline

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na